3428 zenekar 12456 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Lemezkritika

2012. szeptember 20. | Mtina

Pink megmondja a tutit a szerelemről

Copyright:

Pink: The Truth About Love | A szülésből visszatérő amerikai énekesnő, P!nk várva-várt új albuma, mely a  The Truth About Love címet viseli, és amelyet már kellőképpen beharangoztak nyár közepén a Blow Me (One Last Kiss) című kislemezzel, végre kikerült a hazai üzletek polcaira is.

Ugyan a 33 éves énekesnő, aki tavaly június 3-án adott életet első gyermekének (Willow Sage Hart) hosszú időre eltűnt a nyilvánosság elől, semmit sem vesztett lendületéből, amit be is bizonyított Blow Me (One Lat Kiss) című kislemezével, mely idén nyáron, egész pontosan júliusban jelent meg. A Greg Kurstin szárnyai alatt készült dal napokon belül óriási sikert aratott a rajongók körében, ugyanakkor pozitív visszhangot kapott a kortárs zenei kritikusoktól is.

A várakozás pedig nem volt hiábavaló, hiszen az énekesnő ismét egy igazán karakteres és egyedi stílusú lemezzel ajándékozta meg hatalmas rajongótáborát. A The Truth About Love nem olyan rockos, punkos, mint amilyen a Try this volt, sokkal inkább követi a Funhouse pop-rockos, dance-rockos stílusát, aminek köszönhetően egy igazán dallamos, táncolható albumot kaptunk. Egyáltalán nem érződik a zenéket, a dalszövegeket hallgatva a hosszú idő, amit P!nk a stúdión kívül töltött, viszont sokkal átgondoltabb a korábbi nagylemezeinél.

Az amerikai kritikusok szerint az album egy igazi „lírai remekmű”, ami továbbra is őrzi az énekesnő lendületességét, dühét, szemtelenségét, tiszteletlenségét és vibráló személyiségét. A dalszövegek pedig ezúttal sem szokványosak, hiszen P!nk egyáltalán nem hagyományos szemszögből közelíti meg a romantika, a szerelem kérdését - ennek köszönhetően válik az egész album igazán szellemessé. A lemez ugyanakkor nemcsak lírai hangvételű dalokat tartalmaz, ezt jól bizonyítja például a Here Comes The Weekend címet viselő nóta, mely Eminem közreműködésével készült.

Az énekesnő nagyszerűsége a közönség és a kritikusok szerint is abban áll, hogy nem kötelezte el magát egyetlen stílus mellett, hanem minden számára kedves irányból magára szedett egy kicsit, majd egy igazi P!nk hangzást épített belőlük, ami teljesen egyedivé teszi minden munkáját. Ez utóbbi igaz a The Truth About Love-ra is, mely egy igazán fantasztikusra sikeredett album.


MyMusic értékelés: 9/10

Pink The Truth About Love (2012, RCA Records) tracklista:
1. Are We All We Are
2. Blow Me (One Last Kiss)
3. Try
4. Just Give Me a Reason
5. True Love
6. How Come You’re Not Here
7. Slut Like You
8. The Truth About Love
9. Beam Me Up
10. Walk of Shame
11. Here Comes the Weekend
12. Where Did the Beat Go?
13. The Great Escape

Mtina
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. július 23.

Erős kezdés után... | All Time Low - Wake Up, Sunshine

All Time Low - Wake Up, Sunshine (2020) | Ha van a poppunknak ma vezető csapata a világon, akkor az All Time Low simán pályázhat a trónra, hiszen a Blink már nem az igazi, a 5 Seconds of Summer inkább pop, a Neck Deep inkább punk és nem is annyira élem, a Fall Out Boy-t pedig hagyjuk is inkább... Szóval az ATL simán behúzza ezt a megtiszteltetést, a Wake Up, Sunshine-nal pedig bizonyítják, hogy megérdemelten aggatok rájuk ilyen címkéket! Tovább

2020. július 15.

A nyár íze! | New Found Glory - Forever + Ever x Infinity

New Found Glory - Forever + Ever x Infinity (2020) | Nem tétlenkednek a floridai punkok, hiszen a tavalyi feldolgozáslemez után máris itt a soron következő, teljes értékű NFG korong. Úgyhogy itt az ideje, hogy előkapjuk a képzeletbeli szörfdeszkát, shortra vetkőzzünk és nekiszaladjunk az óceánnak, arccal a legnagyobb hullám felé. Tovább

2020. július 10.

A nyúl üregében | Code Orange - Underneath

Code Orange - Underneath (2020) | Ha van még új út a kemény zenében és a metalban, akkor nagy valószínűséggel a Code Orange áll ma az egyik legközelebb ahhoz, hogy ezt az utat megtalálja. Az Underneath egy olyan utazás, ami az első pillanattól az utolsóig kétségek között tart azt illetően, hogy mi rejlik a következő sarkon és mit hallasz majd a következő ütemben. Tovább

2020. július 6.

Egy kicsit a mélyre kérhetnék? | Reflections - Willow

Reflections - Willow (2020) | Öt év várakozás - amelyből hármat hiátusban töltött a banda - jött ki új anyaggal a minnesotai illetőségű progresszív metalcore-ban utazó Reflections, mi pedig száz százalékig nem voltunk felkészülve arra, amit a Willow tartogat! Durvább, mélyebb, progosabb, ijesztőbb, mégis sokkal egységesebb, mint amit eddig valaha hoztak a srácok.
  Tovább

2020. július 1.

TÚMÁCS | Heaven Shall Burn – Of Truth And Sacrefice

Heaven Shall Burn – Of Truth And Sacrefice (2020) | Négy év lemezszünet és két év alkotói szabadság után a német metalbrigád nem kisebb vállalásba fogott, minthogy egy majd’ 100 perces duplalemezzel gyalulják le a hallgatók hallójáratait, miközben elsztorizgatnak életről, halálról, a bolygónkról, az emberiségről és természetesen a gyarlóságról, a nagybetűs ellenségről magáról. Vagyis magunkról, ugyebár… Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky