[quote:5c700c590b="véglény"][quote:5c700c590b="blacktree"][quote:5c700c590b="véglény"]ennek most nem értem a végét
zenéhez biztos jobban értek, mint te a nyelvtanhoz ;)[/quote:5c700c590b]
Ha egy kicsit is visszább olvastál volna, rájössz, hogy Stab Venom nem magyar származású... Kíváncsi lennék, ha oroszul kellene írnod, mennyi hibát ejtenél![/quote:5c700c590b]
mért kéne visszaolvasnom?[/quote:5c700c590b]
Nos, hogy feltételezzünk valami kis figyelmet. De kedves hozzászólás volt, más nyelvtanát szapulni... Ez pont ide tartozik!
Szálka, gerenda, tudom én, hogy megy ez! :))))
véglény
2005. ápr.. 17. 11:34
168
[quote:94e5ee1859="Solyaria"]Igazándiból csak azt nem értem, hogy miért kell a szavazásban résztvevõ zenekarok módszereit minõsíteni. Én azt tartom gáznak, hogy egy fiatal, tehetséges, ötletes zenekarnak egyszerûen ESÉLYE SINCS a kiugrásra, mert a fellépõ helyeken nem fizetnek, a zenészeket nem ismerik el, szinte nekik kell fizetniük ha meg akarják mutatni a közönségnek, hogy mit tudnak. A tévékbõl pedig dõl kifelé a rózsaszín nyál. Nem hiszem, hogy ebbe az 1 nap stúdióidõbe kellene belekötni, ráadásul ilyen stílusban. Az ember megtesz mindent, amit tud.
Ahogy az elõzõ hozzászólásomból kiderül, hogy véleményem szerint tiszteletben kell tartani mások véleményét, az építõ kritika sohasem árt, és nézzük a másikat is embernek.
Véglényt pedig üdvözlöm, és dobnék rá egy szavazatot! Egy jó súlyosat!
A "mucsaröcsögei bandák" tisztelõje/rajongója.[/quote:94e5ee1859]
ne túlozzuk el a dolgokat. sztem ha vkiben van tehetség és föleg türelem (mindkettö ugyanolyan fontos), akkor egy idö után meg fogja találni azokat az embereket, akik a zenéjét jól fogadják. jelszó: koncert, koncert, koncert (abszolút nem tartozik magához a topikhoz, de ha már itt tartunk, csak leírom, hogy van egy gödöllöi zkar, a nevük Aebsence, és öket teljesen hidegen hagyják a kilincselések - sajnos. annyira lusták, hogy évente 2x van koncertjük, honlapjukat nem frissítik stb. de mégis - mivel kurvajó zenét játszanak - van egy masszív rajongótáboruk magyarországon, van romániai terjesztöjük, 3 éve a metal hemor az év albumának választotta az unusualt. ez pl iskolapéldája annak, amikor a tehetség pótolja a nyomatást)
persze van egy csomó más lehetöség is a nyomulásra, ennek egyik kategóriája az internetes reklám, pl mymusicra feliratkozás. természetesen maga a hónap zenekara szavazás is egy tök hasznos dolog, de ha az egész így müködik, ahogy, akkor kissé megtévesztö az elnevezés. javaslom, hogy folytassátok inkább 'ismeretlen bandák, szavazzatok magatokra, és ha sikerül, függetlenül a zenétöl, kaptok ingyen stúdiólehetöséget jótékonysági alapítvány' címen. akkor korrekt lenne az ügy
üdv az adminnak
Solyaria
2005. ápr.. 17. 11:32
167
[quote:b8e671799b]van együttesem, de nincs fönn a mymusicon, nem is tervezem fölrakni.
szakmai háttér? most arra gondolsz, hogy amíg nem játszok egy le 47 hang/másodperces satriani szólót most rögtön, addig ki se nyissam a számat?
ha nem tünt volna föl, a 'szar' szót kb 1x használtam, méghozzá a legelsö postomban. azóta kínosan ügyelek arra, hogy ne tiporjam tovább megalázott lelkivilágotokat. hisztikirály[/quote:b8e671799b]
Messzirõl jött ember bármit mondhat! Legfeljebb nem hisszük el!
Azt hiszed, hogy a szakmai háttereddel van baj?! Öreg! Ne akkor ne nyisd ki a szádat, ha nem tekersz, mint Satriani, hanem akkor, ha nem bukik ki rajta semmi értelmes! Hiszen még egyik (köz)beszólásodban sem tûnt elõ a "szakmai vénád"!
Na, helló mindenkinek!
Utánanéztem dolgoknak. Már nem várom tõle, azt hiszem, annyira sem ért a zenéhez, mint te a magyar nyelvtanhoz. És ez szerintem rá nézve gáz...
Üdv.
Admin, tényleg lehetne takarítani, bocs a rendetlenségért. :)[/quote:9c5df87b25]
Ehh, bár ha csak zenéhez nem értene... De úgy néz ki, nem egyetlen terület ez. Az elsõ ittani beszólásával kezdve:)
Tisztelt Adminisztrátor, fertõtlenités és sterilizációra lenne szükség (legalább, bizonyos személyeknek a nyelvének)[/quote:9c5df87b25]
inkább örülnötök kéne, hogy most van min kérõdzni vagy 2 napig
Tom Murphy Kondor: és azt miböl veszed le, hogy nem értek a zenéhez? és még mihez nem értek? és hogyhogy utánanéztél? most akkor rajtavagyok a feketelistádon, rámküldöd igort meg vaszilijt? ;)
személyeskedés - ha már lúd, legyen kövér
véglény
2005. ápr.. 17. 11:17
165
[quote:8e063cad57="blacktree"][quote:8e063cad57="véglény"]ennek most nem értem a végét
zenéhez biztos jobban értek, mint te a nyelvtanhoz ;)[/quote:8e063cad57]
Ha egy kicsit is visszább olvastál volna, rájössz, hogy Stab Venom nem magyar származású... Kíváncsi lennék, ha oroszul kellene írnod, mennyi hibát ejtenél![/quote:8e063cad57]
mért kéne visszaolvasnom?
véglény
2005. ápr.. 17. 11:17
164
[quote:245d78af81="Tom Murphy Kondor"]Te Véglény!
Pedig pont ezt várom tõled, ha már leírtad. És ha megteszed, mutasd már be nekünk, milyen szakmai háttérrel teszed mindezt. Máskülönben tartsd magadban a "sz.r"-t.
(de lehet, hogy Admin barátunk úgyis törli ezt az egészet...)[/quote:245d78af81]
van együttesem, de nincs fönn a mymusicon, nem is tervezem fölrakni.
szakmai háttér? most arra gondolsz, hogy amíg nem játszok egy le 47 hang/másodperces satriani szólót most rögtön, addig ki se nyissam a számat?
ha nem tünt volna föl, a 'szar' szót kb 1x használtam, méghozzá a legelsö postomban. azóta kínosan ügyelek arra, hogy ne tiporjam tovább megalázott lelkivilágotokat. hisztikirály
Stab Venom
2005. ápr.. 17. 01:47
163
[quote:a3386dfe4e="Tom Murphy Kondor"]Stab!
Utánanéztem dolgoknak. Már nem várom tõle, azt hiszem, annyira sem ért a zenéhez, mint te a magyar nyelvtanhoz. És ez szerintem rá nézve gáz...
Üdv.
Admin, tényleg lehetne takarítani, bocs a rendetlenségért. :)[/quote:a3386dfe4e]
Ehh, bár ha csak zenéhez nem értene... De úgy néz ki, nem egyetlen terület ez. Az elsõ ittani beszólásával kezdve:)
Tisztelt Adminisztrátor, fertõtlenités és sterilizációra lenne szükség (legalább, bizonyos személyeknek a nyelvének)
Tom Murphy Kondor
2005. ápr.. 17. 01:33
162
Stab!
Üdv.
Admin, tényleg lehetne takarítani, bocs a rendetlenségért. :)
Stab Venom
2005. ápr.. 17. 01:23
161
[quote:3e55938bd7="Tom Murphy Kondor"]Te Véglény!
Pedig pont ezt várom tõled, ha már leírtad. És ha megteszed, mutasd már be nekünk, milyen szakmai háttérrel teszed mindezt. Máskülönben tartsd magadban a "sz.r"-t.
(de lehet, hogy Admin barátunk úgyis törli ezt az egészet...)[/quote:3e55938bd7]
Hát, Neked nem elég "Angerteahoz képest sz@r, Kalapácshoz képest nagyon sz@r"?
Szerintem, annál értelmesebb kritiká ilyen kulturális szinttel nem várható.
Remélem, hogy Admin kitörli, mert egyáltalán nincs értelme az egészet megtartani, mintha kevés disznó lenne körül...