3422 bands 12339 MP3 a descargar

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » 2005. április

Tema
Hirdetés
2005. április
Zol 2005. ápr.. 25.  10:07 220
Cherokee
Sziasztok!
Én most a Cherokee-ra adom le a voksomat, mivel volt szerencsém hallani az új számokat, amik az eddigieknél jóval érettebbek, és nagyon a szívemhez nõttek. Sajnos még csak koncerten hallani ezeket a számokat, de májusban csinálnak egy promó anyagot. Szuper lesz.
A másik zenekar akit méltatnék, az az Extázis, akiket volt szerencsém látni Sebastian Bach elõtt, és nagyon jó hangulatot csináltak azzal a laza rockzenével, amit õk játszanak.
A harmadik zenekar a Tûzmadár, akik igaz egy kicsit feszesebb zenét játszanak, de szívesen megnézném õket is élõben.

Steele 2005. ápr.. 25.  01:23 219
Koncert, ami sikerült
Sziasztok!
Szeretnék itt is meggratulálni az Inner Sea együttes tagokat az eddig legjobb koncerttel!
Voltak kevésbé sikeresek, voltak nagyon jók, de tegnap eszméletlenül jó volt! Sokat számított a jó hangzás, ezt rajtatok is lehetet látni- mindenki gyémántolt és egyszerre együtt volt. Gratula!
Az ittenlevõk közül ReG és O-Alterával már találkoztunk az elõzõ szavazás során, ugyanúgy, mint Cherokee vagy Tequillával. Az utóbbi kettõrõl nem írom semmit, mert nem fogtak meg (bocs!), de ReG és különösen Opus megérdemeltek, hogy nagyobb közönség is ismerjen õket.
ReGhez annyira nem értek, de Opusról kifejezetten pozitív véleményem alakult, nagyon tudnak, hogy mitõl zene a zene, baromire hallani, hogy képzett zenemûvészek által nyújtott anyagról van szó.
A „friss vér”-bõl szeretnék kiemelni Tûzmadárt. Remek hangzás, remek muzsika, remek hozzáállás.

De szavazom az Inner Sea-re, kis kölcsönösség egy klassz koncertért:)
Törzsrajongó

csiribíícsiribáá 2005. ápr.. 24.  21:36 218
szávázás
Azthiszem nagyszerû 10 zenekar került ebben a hónapban a szavazásra.

Telejsen stílustól függetlenül írok. Minden ami élô és jó zene, számomra értékelhetô.

Az Opus Altera nagyon jó zenei témákkal, kidolgozott gitár, basszus és dob játékkal örvendeztettek meg engem.:) És az ének nem utolsó sorban.

A Symbol ugyancsak rendkívül kellemes, riffelôs és könnyen befogadható zenét tett elérhetôvé honlapján. Náluk az ének ami számomra kissé gyenge/ néha képzetlen. :( De az énekstílus mindenesetre tetszik.

A Tûzmadár zenekarban érzem azt, amit egy ilyen szavazáson értkelni tudok maximálisan. Itt egyben van minden. Jó témák, húzós, szaggatós nóták, kemény dobjáték és számomra 99%-os énekteljesítmény teszi szinte tökéletessé zenéjüket. Végül, de nem utolsó sorban a hangzás. Magyar viszonylatban, ill az általuk leírt nehéz körülmények közepette nagyszerû anyagot készítettek. A Rádayban mindenképp szeretném látni/hallani ôket.
A szavazatomat ennek megfelelôen a Tûzmadárnak adom. Persze a már említett 2 zenekar is közel járt a képzeletbeli dobogóm 1 helyéhez.

További sok sikert kívánok minden zenekarnak!!!

darkangel#12 2005. ápr.. 24.  19:25 217
kéklyuk
Gyerekek, baromi jók voltatok tegnap! Állati volt a fellépésetek!
Szavazom az Innerseare, tegnap láttam õket élõben a kék-vörös lyukos estén, szerintem teljesen király volt! Garden ofeden miatt jöttem, de szerencsére nem ütöttek egymást idõben, így mind a kettõt tudtam végigélvezni. Nos, mit szóljak, azonkívül, hogy inner-rajongóra váltam? Kiváló színpadi kiállás, kidolgozott, fülbemászó témák, gyönyörûszép énekesnõ. Hangzás is abszolút klassz volt, többiekhez képest, minden arányosan hallható, még pont olyan hangos, hogy jól essen. Nagyon remek falat volt!
Na, hogy érvényesítsek a hozzászólásomat, letöltöttem még tûzmd.t és opus alterát. Mindkettõ nagyon profi zene, kívánnék élõben is látni õket! Tûzm: személyszerint jobban hangzik, mint OA, de visszafogottabbnak(ill. egyszerûbb a zeneminta)tûnik. Hiszen a felvétel nagyon jól szól. Opusban kiváló témák hallhatóak, nagyon átgondoltnak tartom, még a szövegvilág jobban fog a szívemet. Jók vagytok!

„Dark Angel#12”

Markus Grosskopf 2005. ápr.. 23.  18:44 216
szavazás
Sziasztok!
Meghallgattam azon zenekarok anyagait, akiknek elérhetõ volt a honlapjukon.
Elõször is: a Tüzmadár zenekarra adom le a szavazatomat.
Minden tekintetben õk számomra a legjobbak, egyértelmüen az én zenei stílusomat képviselik és magas minõségben. Rendkívül hangulatosak a koncertjeik, az énekesük nagyon jó frontember és tetü jó hangja van!

Kiemelném még az Inner sea zenekart. Sajnálom hogy a felvétel minõsége nem teszi lehetõvé a zenéjük részletes megismerését, de a nõi-férfi énekkombináció nagyon tetszik. A stílust is jól eltalálták. Az én véleményem szerint viszont a gitárhangokon egy kicsit még csiszolni kéne, persze tudom ez már régi felvétel.

Végül az Opus Altera ami még bejött. Technikás zene, egész jó a felvétel és az énekes hangja is meggyõzõ számomra. Jó zenészekbõl áll a zenekar.

Csordás Anett 2005. ápr.. 22.  16:07 215
szavazás
Sziasztok!
Sorban mondanám véleményem!
Inner Sea: Tetszik,többször meghallgattam,találtam hibákat,de attól függetlenül szívesen megnézném õket élõben,mennyit fejlõdtek azóta.
Tûzmadár: Láttam élõben,nem igazán fogott meg,nem azért mert nem jó zenészek,hanem azért,mert az én stílusom más.Én a dallmos rockzenér ill. s motoros zenét szeretem!Ezért is szavazok a Symbol zenekarra!Nagyon rég ismerem õket személyesen is,már több mint 2 éve, és nagyon örültem mikor a barátom oda került gitárosként,ennek ellenére félre értés ne essék nem azért szavazok rájuk mert ott játszik,elõzõ zenekara pl. kicsit sem tetszett,hanem azért,mert megfogott már régen is a zene,tetszenek a gitár-szinti iker témák,amibõl azért nem ártana több is!Ill. a többi zenekarnál nem érzem a feelinget,ami nagyon fontos!
Szóval a Symbolra szavazok!

Chiquita007 2005. ápr.. 22.  09:43 214
Cherokee forever!

A Solymári koncin nagyon a topon voltak mindannyian! Iszonyú jó koncertet csináltak! Nem csalódtam bennük!
Az Inner Sea se rossz, de sztem a Cherokee tagok jobban élvezik a koncerteket, pörgõsebbek! A Tûzmadárt is nagyon szeretem, de nálam a Cherokee a nyerõ!

Ferca 2005. ápr.. 22.  00:16 213
Üdv!

Az Opus altera nagyon szimpatikus zene, jók a témák, húzós.
A Symbol is tetszik, fõleg a dobos stílusa fog meg, és az Inner sea is ott van nagyon, de csatlakozva az elõttem szólóhoz, a Tûzmadár egy igazán profi produkció! Mind a keverés, mind az ének, a zene, a minden kiválló! Csak így tovább srácok! Támogatásom jeléül Rátok szavaztam!:)
hella
Ferca

Lyózsi 2005. ápr.. 22.  00:09 212
hónap zenekara
Sziasztok!

Nem tudom ki töltötte le a Tûzmadár új mp3-it, de azok iszonyat jók! Ez a zenekar megérdemelné, hogy elérjenek valami komolyabbat.
A symbol tetszik, de nem az én világom, az IS is jó, a keverés nem az igazi... Pár zenekarnál nem is lehet számot letölteni sajna.
Az extázis jó kis rock and roll, így tovább!
A Re-g meg nem az én mûfajom... Hát most kb ennyi.
üdv
Lyózsi

de_mizson 2005. ápr.. 21.  19:47 211
Inner Sea
Részemrõl az Inner Sea-ra szavazok mégpedig azért, mert számomra nagyon kellemes, lasú doom metált játszanak! A legutolsó bulin láttam Õket, akkor nagyon jók voltak, csak kár hogy hamar vége lett a koncertnek!
A másik 2 banda innen aki tetszett, a Tûzmadár, jó kis magyar rockot nyomatnak! Igazi 80as évek filing!
Aki még tetszett:Symbol. Ök is kellemes muzsikát játszanak! Remélem hamar eljönnep Bp-re is koncertezni!

Köszi a figyelmet!

az ivós :)

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky