3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » 2005. április

Témakörök
Hirdetés
2005. április
myMusic Admin 2005. ápr.. 25.  22:05 230
válaszok
Elõször is, a fórum nem moderált. Eddig legalábbis nem volt szükség semmilyen moderálásra (kivétel a zenekarok saját fórumai ahol külön moderátorok vannak). Ami ebben a hónapban ment az már tényleg közel van a "határhoz" de én szeély szerint abban hiszek hogy a közösség kidobja magából az oda nem illõ elemeket...

Az elõzõ két hétben nem olvastam ezt a fórumot. Amit naponta nézek az a help rész és az emailek, ha valaki hozzám ír, elsõsorban ott tegye. A többi részben is válaszolok, csak késõbb, azokat rendszertelenül nézem. Ez eddig is így volt, de gondolom itt a vita miatt feltûnõbb, mert nem reagáltam egybõl.

Nos,

[quote:195ec2ab88="Nyiki"]Tényleg mitõl lesz hiteles egy hozzászólás?
... Melyik az érdemes hozzászólás?[/quote:195ec2ab88]

Nem hiteles vagy érdemes hozzászólások kellenek csak egy indoklás. Bármilyen indoklás. Sértegetés nem cél, sõt, az az elvárás, hogy pozitív kritikákat írjatok. De ezt kár mondanom, mert a legtöbb szavazó jót ír a másik két zenekarról is (nem idézek konkrétan, de a 'akire szavazok azon kívül tetszik még' típusú hozzászólás elég sokszor elõfordult). Az hogy valaki sérteget, az már nem rajtam vagy rajtunk múlik. Ilyenek az emberek (némelyik). Ennek tükrében egyébként nem is értem amit írtál:

[quote:195ec2ab88="Nyiki"]Miért kell véleményt írni más zenekarokról? Ezzel csak az õ kedvüket veszik el az egésztöl és akaratlanul is meg sértik egymást és szemben álló táborok képzõdnek szerintem nem ez a cél! [/quote:195ec2ab88]

A vélemény nálam nem egyenlõ a sértéssel. És szerintem másnál sem.

Azért kell más zenekarokról írni (de ezt is írtam már) hogy hallgassunk már bele a többiekbe is, és hadd kapjanak mások is (pozitív) kritikát. Volt egy hozzászólás, akinél lehetett látni hogy alig tud dönteni, meghallgatott szinte mindent (mindjárt idézem õt is mert neki tûnt fel elõször hogy egyik zenekartól nem lehet letölteni).

Szerintem a vitákat leszámítva, ha csak a szavazatok-at nézem akkor elég pozitív a kép ebben a hónapban, ilyeneket is olvastam pl:

"Olvasgatom a szavazási fórumot és egyre jobban érdekel ki milyen zenét játszik! Végül is sikerült a zenekarokat valamennyire meg ismernem!" (Jakab Andi)

"Az itteni letölthetõ zenékközül Opus Alterára lettem nagyon kíváncsi.Baromire érdekes prog-ötleteitek vannak, srácok! Azon csodálkozok, hogyhogy korábban nem tudtam rólatok?!! Nagyon remek a zene, ha jártok Bpn,- számíthatok rám!" (LiquidTensiON)

Na ez azt jelenti hogy egy új rajongót szerzett a zenekar. :) Ezzel én úgy vagyok, ha sziklákat nem is, de egy-egy követ odébb teszünk, akkor már megérte, hogy ma este is órákat töltöttem a gép elõtt hobbiból... De gondolom aki itt van, azok közül is sokan azért, mert szeretne odébb tenni egy követ. A többiekre meg nem kell figyelni, mert mindig lesz aki vissza akarja azt a követ vinni... (ha már ennyi szép metafórát írtatok ti is, csatlakozom... :)

[quote:195ec2ab88="loveMe"]Tequillánál egyetlenegy szám sem található, pedig fórum Adminisztrátor írta, hogy zenével nem rendelkezõ zenekarok nem vehetnek részt a szavazásban. Ez érdekes.[/quote:195ec2ab88]

Ez tényleg az, valószínûleg azért nem tûnt fel, mert albumuk viszont van feltöltve. Mivel a honlapjukon sem érhetõ el zene, ezért a szabályok szerint õk nem nyerhetnek. Szavazatuk viszont még nincs, így ez nem nagy gond.

[quote:195ec2ab88="Dunca"]Nézzétek meg, valamelyik Köcsög, ABC sorrendben halad a zenekarok között, és mindenkinek 1-t ad. Elszabadult a pokol a Mymusicon?! Véglény ez is a Te mûved? BAROMARCU! ...
ADMIN, TE MIKOR ÓHAJTASZ KÖZBE AVATKOZNI?[/quote:195ec2ab88]

Nem kell közbeavatkozni, mert ezek a szavazatok nem fognak számítani. A végsõ döntés pedig amúgy is a fórumon zajlik, épp azért mert itt minden "log"-olva van és visszakereshetõ. A másik szavazást épp azért szüntettük meg az õsszel. Nem kell túlozni, ez nem a világvége, az oldalnak nem a szavazás a központi része, az csak egy extra. Az oldalt több ezren látogatják, a fórumban pedig csak 25-30 felhasználó jár vissza rendszeresen. De egyre többen jönnek vissza szavazni akkor is amikor már nem magukra kell, és ez jó.

[quote:195ec2ab88="Stab Venom"]Tisztelt Adminisztrátor, fertõtlenités és sterilizációra lenne szükség[/quote:195ec2ab88]

Ezt többen kértétek, de mivel eddig sem volt moderálás, én továbbra is bízom benne hogy kidobjuk magunk közül azokat akik nem tudnak beilleszkedni. Amúgy pedig, van abban is NÉHA igazság amit véglény mond, bár többnyire én sem értek vele egyet. A káromkodást viszont ha kérhetném mellõzzük, mindenki saját magát minõsíti vele...

Ha jól láttam akkor minden nekem szegezett kérdést megválaszoltam, ha valaki úgy érzi hogy nem akkor szóljon, most már sûrûbben nézem ezt is.

Ami kimaradt: mindjárt írom az eredményt....

garat 2005. ápr.. 25.  22:00 229
Cherokee
Hy!!! Szavazzon mindenki a Cherokeera, mert egy nagyon jó hangulatú, király zenét játszó banda, akik igzán megérdemlik, hogy többen megísmerjék õket!
Nem mintha a többiek nem érdemelnék meg!, de számomra a Cherokee a nyerõ! Péntek, szombat, vasárnap koncert!!! mindent bele fiúk, lányok!!!

A Tequila és az Opus Altera, akiket még nagyon imádok, kár, hogy csak 1 nyerhet ezen a versenyen!!! Õk is nagyon a szívemhez nõttek! Igazán jó számaik vannak, amiket érdemes meghallgatni!

na pá!

régigatyané 2005. ápr.. 25.  21:53 228
Cherokee
Sziasztok!!!
A Cherokeera adom a voksomat, mert kinn voltam a koncertjükön és iszonyat jó zenét játszanak, hallatszik a letölthetõ számokon, hogy még nyersek, de a koncerten ezeknek már egy sokkal érettebb verzióját lehetett hallani! És az új számok......... no comment
Az én szívemhez még a Re-G áll nagyon közel, de valahogy mikor meghallgattam nem idézett fel bennem olyan érzéseket, mint a külföldi Re-G elõadók. Ettõl függetlenül tetszik a zenéjük.
A Tûzmadár amirõl még szeretnék írni. Tényleg nagyon összefogott és "értékes" zenét játszanak, ezért megértem, hogy sok mindenkinek tetszik (nekem nem, de ez NEM számít!, mivel nem egyezhet mindenkinek az izlése). Elismerésem nekik is!
Cherokee Forever!!!

ßye

Borcsa 2005. ápr.. 25.  20:27 227
'pot!

Nos az Extázissal kezdeném:
bele...rom rockand roll mindhalálig.:) jeee
Tetszik!:)
Az inner sea is cool, és a tequiláról is hallottam már sok jót!
Azonban a letöltött mp3mak alapján a Tûzmadárra szavaznék, és most nem akarok senkit megsérteni, de ilyennek kéne lennie minden magyar felvételnek, és erre az ember azt mondja, hogy nem magyar. bár mondhatnánk!:)
üdv
A többi zenekarnak így tovább, jó, amit nyomnak
sziasztok

Tóth Krisztina 2005. ápr.. 25.  20:19 226
Hella!

Szeretnék szavazni a Tûzmadárra, csak mert olyan jó bulit nyomtak most itt Gyõrben!:)
Belehallgattam a többibe is, minden zenekarnak sztem megvan a saját stílusa, egyénisége. tetszik mind, a Tm után talán a Symbol a legjobban, de egy Re-g koncertre is szívesen elmennék lazulni.:)

Torok Attila 2005. ápr.. 25.  20:04 225
Sziasztok én is szeretnék a Symbolra szavazni mert nagyon jó zenészek alkotják ezt a nagyon jó számokkal rendelkezõ zenekart ami már elsõ hallgatáskor megtetszett azóta voltam már sok koncertjükön és megmondhatom mindegyik felejthetetlen élmény volt. A hangszerek mind jól szólnak igaz az is, hogy nagyon jó zenészek játszanak rajtuk!!!
Az Extázis zenekar zenéje volt még az ami egy kicsit megfogott, de azért nem rájuk szavaznék mert úgy érzem ez amit hallotam eddig belõlük ez még kevés ahoz, hogy rájuk szavazzak.
A Cheeroke zenekart volt már szerencsém élõben is látni egyszer, de sajnos nem igazán fogtak meg a hangszerek nem igazán voltak akkor összhangban és ez nem tetszet.
Tehát mégegyszer éljen a SYMBOL!!!

Holló 2005. ápr.. 25.  19:54 224
Szeretnék szavazni ismét ha nem baj a Symbol zenekarra mert nagyon megfogott a zenéjük és tényleg azt látom rajtuk, hogy nagyon akarnak, mert néztem a honlapjukon a zenéket és azota élõben is hallotam Õket és tényleg mondom sokat változtak az ének nagyon sokat javult a két gitáros helyet már csak egy van egy igazán törekvõ fiatal srác aki kicsit keményebb témákat visz bele az egész zenekar most úgy érzem sokkal kiforotabb és éretebb mint a demo felvételen.
Az Opus Altera zenéje nem igazán fogott meg pedig nem is rosz annak aki az ilyen zenét szereti. Szerintem van azért mit fejlõdniük (mint minden zenével foglalkozónak) remélem nekik is össze jön amit szeretnének.
A Tûzmadár zenekar nagyon jó zenét játszik és jól is csinálják igaz néha kihallani kisebb hibákat de ez szerintem azért van mert nem gépek vagyunk ami be van programozva. Sok sikert kivánok nekik de sajnos most nem rájuk szavazok!!!

zoldhulla 2005. ápr.. 25.  17:40 223
Mint a nevembõ is látszik nem vagyok egy nagy metáler... :)
Választani tudtam a mostani zenekarok közül négyet:

Re-G - Magyarországra hozták JamaikáT4 Csak kár hogy a spangli nem legális itthon! Koncerten nem voltam, nem is hinném hogy megyek, de a hangfalból jól szól! :)
Opus Altera - Totális metááál! Az ilyenektõl mindig bórsózik a hátam! Csak így tovább fiúk!
Tûzmadár - Tarélyrázós rock! Biztos jó bulikat nyomnak. Hangszóróból ez is jól szólt!
Inner Sea - Sötét zene, a szöveget nem nagyon értettem, de a énekesnõ qwa jól néz ki! Fõleg itt:[link]
Szal nem az én mûfalyom a fenti zenék. Szavazni az ISre szavaztam ezért: [link]
szintpatikus a kép!!

lacakollar 2005. ápr.. 25.  17:24 222
Szavazás
Az Inner Sea zenekarra szavazok, ugyan úgy mint 1 hónapja. Bejön a zenéjük, kellemes lassú doom.
Az összes zenekart meghalgatam, a 2 "legjobb" Tûzmadár, Re-G.
Az egyik jó kis reggae, koncerten is nagyon jól szólnak. Kellemes hangulatot tudnak teremteni.
Tûzmadár - igazi "õsrock". Headbangolni nagyon egyszerû rá. A köv koncertjükre tutira elmegyek.

reteke 2005. ápr.. 25.  12:20 221
Szavazok
Hát persze, hogy szavazok. A Cherokee zenekarra voksolok, mégpedig azért, mert meghallgattam az anyagukat, és nekem tetszik. Már az elsõ nóta (Cherokee) is magával ragad, jó kis hard rock szerzemény. Egy baja van, nincsenek benne vokálok. Ezt mindenféleképpen orvosolni kellene. Fölvettem a kapcsolatot a zenekarral, és állítólag koncerten már mennek a vokálok is. Ezt meg fogom nézni mindenféleképpen.
A másik zenekar, aki nagyon tetszett, az a Re-G. Szerintem errõl nem is kell sokat írni. Azért nem rájuk szavazok, mert azért a dallamos rockzene egy kicsit közelebb áll a szívemhez...
A harmadik zenekar az Extázis. Meghallgattam anyagaikat, a R'n'R expresszt meg is szereztem, és nagyon tetszik. Semmi újat nem láttam benne, de szerintem ez nem is errõl szól. Biztos meg fogom õket nézni a Wigwamban.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky