[quote:8694a830df="Solyaria"]Válaszodra reagálva:
Az, hogy Téged nem érdekel semmi, az az elõbbiekbõl is kiderül (Nyiki orosz, Stab nem orosz, nem hallgatom meg, de véleményezem stb.):))))[/quote:8694a830df]
Stab zenész, Nyiki zenész, Véglény hát nem is tudom szerintem valami ......
Solyaria
2005. ápr.. 18. 09:15
189
Válaszodra reagálva:
Az elsõ részét nem firtatom, biztos vagyok benne, hogy Ti nem ebbõl akartok megélni.
Az, hogy nem jöttök fel Pestre, nem okoz csalódást, sõt! Így mi sem szomorodunk, és Ti sem.
Az áramos dologgal pedig nem a vágyaimat fejeztem ki, hanem ha tévénézõ ember lennél, vagy egy kicsit is figyelnél másra, akkor emlékezhetnél a szomorú esetre, amikor egy gitáros kolléga meghalt a szinpadon.
Az, hogy Téged nem érdekel semmi, az az elõbbiekbõl is kiderül (Nyiki orosz, Stab nem orosz, nem hallgatom meg, de véleményezem stb.)
Ettõl függetlenül igazad van, nagy port kavartál fel, nagyon izgalamas lett így a fórum, nyugodtan maradj kultúrálódni,nem fog ártani! :))))
Nyiki
2005. ápr.. 18. 08:35
188
Egyébként mindenki Ádámtól és Évátol származik nem tudom mit vered magad !Miért te mi vagy ? Én a neved alapján csak egy mutánsra tudok asszociálni! Megnéztem az összes írásod a mymusicon . Na ezok aztán tényleg az értelmet sugározzák! Szerintem menj át inkább valami chat -re ott oszd az észt ! Ha én admin lennék te már nem lennél itt!
Nyiki
2005. ápr.. 18. 08:04
187
[quote:6178b3e661="véglény"]ja és nyiki, te is orosz vagy?[/quote:6178b3e661]
Barátom legalább olvasnád végig a fórumot az elejétõl akkor ezt meg se kérdeznéd!!!
Tom Murphy Kondor
2005. ápr.. 18. 04:46
186
A NAP VICCE:
[quote:b5adbc79d3="véglény"]...veled ellentétben nekem nem célom a nyomulás. [/quote:b5adbc79d3]
Céloztam rá, hogy pszichológusra lenne szükséged, most még egyszer megkérdem:
Véglény! Akarsz beszélni róla? Vagy zavar a nyilvánosság? :)
véglény
2005. ápr.. 18. 01:28
185
[quote:553912d9ed="Solyaria"]5 fellépés két hónap alatt?! Ez azt jelenti, hogy fellépésenként 50.000 Ft-ot kellett volna kapnotok fejenként ahhoz, hogy megéljetek belõle! Ki az aki, többszázezret fizet egy 2 hónapja koncertképes zenekarnak?!
Vagy nem fizettek semmit? Akkor biztosan meglesz majd az anyagi háttere a profi stúdiófelvételnek. Vagy anyuka-apuka-nagymami-nagypapi kifizeti.
Csak létezik olyan, akinek ezt nem teszik meg.
Másrészt viszont ajánlom, hogy gyere fel Pestre a zenekaroddal. Kiváncsi vagyok, amikor a 20. helyen kérdezik meg, hogy minimum 50 fõ garantált-e, milyen képet vágsz! Ha már megunod, és lelkesen bólogatva perszézel, akkor jöhet az alkudozás. Vagy 70:30 arányban belépõjegy,ami nem lehet több 500 Ft-nál(nem hiszem, hogy többért bárki is jegyet venne Rátok, már csak a 2 hónapból kiindulva),vagy lekólázhatjátok.Mivel Szegediek vagytok, akkor bele se kezdjetek,mert a tisztelt tulajok betojnak a benzinpénz gondolatától. Aztán elõfordulhat, hogy rögtön a koncertkezdéskor megráz az áram...[/quote:553912d9ed]
nem kaptunk pénzt, ami nem baj, mert se megélni nem akarunk a zenélésböl (honnan veszel ilyen baromságot amúgy?) se stúdiózni nem, legalábbis egy ideig. pestre, gondolom nagy csalódásodra, nem hiszem, hogy megyünk, annyit azért nem ér. azért ne keseredj el teljesen, itt szegeden is bármikor megbaszhat az áram ;)
véglény
2005. ápr.. 18. 01:24
184
[quote:b8a1fe1898="Tom Murphy Kondor"][quote:b8a1fe1898="véglény"]van együttesem, de nincs fönn a mymusicon, nem is tervezem fölrakni. [/quote:b8a1fe1898]
Ilyen hozzászólások után én sem raknám fel...
[quote:b8a1fe1898="véglény"]szakmai háttér? most arra gondolsz, hogy amíg nem játszok egy le 47 hang/másodperces satriani szólót most rögtön, addig ki se nyissam a számat?[/quote:b8a1fe1898]
Nem a 47hang/mp miatt ért valaki a zenéhez, de ne várd, hogy részletes elemzést adjak arról, hogy mittõl vagy teljesen amatõr a zenével kapcsolatban. :)
[quote:b8a1fe1898="véglény"]ha nem tünt volna föl, a 'szar' szót kb 1x használtam, méghozzá a legelsö postomban. azóta kínosan ügyelek arra, hogy ne tiporjam tovább megalázott lelkivilágotokat. hisztikirály[/quote:b8a1fe1898]
Ügyelj jobban, barátom, mert ha így számolsz, akkor matekból is buktál.
A lelkivilágoddal meg azt hiszem neked lehet baj, ezért is tettem fel korábban a kérdést, bár úgy látom, nem bírtad kihámozni az értelmét, ahogy más dolgoknak sem. Pedig helyénvaló volt a nyelvtan, nem igaz? Ehhez külön gratula!
Végül pedig legyél már õszinte velünk, és mondd el, mi a baj! Miért okoz neked ez a szavazás ekkora lelki problémát, hogy ennyi ember ellentmondó véleménye után is írogatsz, és ráadásul még önmagadnak is ellentmondasz olyan dolgokban, ami itt, ezen fórum oldalain leellenõrizhetõ?[/quote:b8a1fe1898]
azért nem rakom föl, mert veled ellentétben nekem nem célom a nyomulás. most éppen nem motivál, lehet, hogy majd egyszer fog, ha jobb zenész leszek. ez se jó, se rossz, egyszerüen így van
akkor miTTöl vagyok 'amatör a zenével kapcsolatban'? egy bövített mondat megteszi indoklásként. ja, hogy nincs rá indokod?
nekem nem okoz problémát a szavazás, egyszerüen fölhívtam rá a figyelmet, hogy szart se ér. erre ti fölkaptátok a vizet, innentöl kezdve én csak reagálok, meg kulturálódok :)
véglény
2005. ápr.. 18. 01:17
183
ja és nyiki, te is orosz vagy?
véglény
2005. ápr.. 18. 01:17
182
[quote:e3a009b48b="Nyiki"]Te tényleg egy kretén vagy ! Nem tudom mennyire játszok szar zenét de legalább játszom! Szerintem még apádba voltál amikor mi a Metalica átdolgozásokat nyomtuk egyébként nem vagyok hajlandó egy ilyen baromarcuval mint te tovább társalogni!
Szerintem te nem vagy zenész ha koncertznél nem lenne idõd ilyen kreténségeket írni a zenész társaidnak!
Ja és szolj apunak ha el megy otthonról álítsa le a gépét mert a gyereke kreténkedik a neten vagy inkább kérd kölcsön a Bömbit vagy Mercit és menj kirándulni valami erdõbe ahol csak te vagy!!!
Ha nincs jogsid az se baj majd a fater ki mos!![/quote:e3a009b48b]
bár kissé méltóságomon alulinak érzem, ha válaszolok erre az összefüggéstelen (de szórakoztató) fröcsögéstömegre, mégis megteszem, mert hátha írsz még, és tovább pöröghetek rajtad ;)
Nyiki
2005. ápr.. 17. 23:20
181
Te tényleg egy kretén vagy ! Nem tudom mennyire játszok szar zenét de legalább játszom! Szerintem még apádba voltál amikor mi a Metalica átdolgozásokat nyomtuk egyébként nem vagyok hajlandó egy ilyen baromarcuval mint te tovább társalogni!
Szerintem te nem vagy zenész ha koncertznél nem lenne idõd ilyen kreténségeket írni a zenész társaidnak!
Ja és szolj apunak ha el megy otthonról álítsa le a gépét mert a gyereke kreténkedik a neten vagy inkább kérd kölcsön a Bömbit vagy Mercit és menj kirándulni valami erdõbe ahol csak te vagy!!!
Ha nincs jogsid az se baj majd a fater ki mos!!