3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » 2005. április

Témakörök
Hirdetés
2005. április
Tom Murphy Kondor 2005. ápr.. 18.  15:02 200
[quote:c1a7b2165c="Stab Venom"]Zenészek! Nem jöttetek rá, hogy a véglény valóban egy Angyal? (Nem csodálkoznék, ha Admin-Isten által küldött, nem hiába az utolsó idõben csak hallgat). Azzal a céllal küldtek, hogy mi ne veszekedjük egymással! Ha megfigyeltették, nagyon is összehoz minket… :))))))[/quote:c1a7b2165c]

Ez nekem is eszembe jutott. Ha tényleg összejön a sörözés (amit már én is akartam javasolni), akkor jó munkát végzett a tisztelt (nem is írom már le a nevét) úr. Képzeletbeli kocc mindenkinek! (Még a "leírhatatlan nevû angyalnak" is)

balady 2005. ápr.. 18.  14:39 199
Szeretném szavazatom a Symbolra leadni. Én is fehérvári vagyok és örülök, hogy ezen a "versenyen" erre a tehetséges zenekarra találtam. Egészen véletlenül hallottam õket játszani tavaly egy sörfeszten Fehérváron, ahol nagyon jó hangultatot csináltak. Csak ajánlhatom õket mindenkinek!
Ami igazán megtetszett, az a dalok hangzásvilága és a dalszövegek. Azért is tetszik, mert nem olyan rockcsapat, akik csak zúznak és a szólógitáron kívül semmit sem hallani, a szövegbõl semmit sem érteni. Ezzel nem kritizálni akarom azokat a zenekarokat, mert nekik az tetszik, ezért is játsszák, nekem viszont ez jön be! És ezért tartom õket jobbnak, másoknál!
Örülök, hogy innen eljuthattam a honlapjukra (nagyon igényes, gratulálok a zenekarnak!) és letölthettem az összes eddig felvett dalaikat. Sajnálom, hogy még nem jelent meg albumuk.
Köszönöm a lehetõséget a szavazásra!
Szép napot Mindenkinek! balady

Nyiki 2005. ápr.. 18.  14:23 198
[quote:2bf103e1a4="Stab Venom"]

Tom Kondor, Dunca, ganzeOpusA. Ha egyszer az életfolyamán találkozunk, meghívlak a sörre, ez biztos:)[/quote:2bf103e1a4]
Én meg tégedet!!!

Nyiki 2005. ápr.. 18.  14:18 197
Ja és nem olvasta el hogy a szám értéke semmit sem számít!
Tehát az 1=5 -el!!!
Szegény ember mekkorát fog csalódni ha el olvassa ezt az üzenetet!

Stab Venom 2005. ápr.. 18.  14:16 196
Zenészek! Nem jöttetek rá, hogy a véglény valóban egy Angyal? (Nem csodálkoznék, ha Admin-Isten által küldött, nem hiába az utolsó idõben csak hallgat). Azzal a céllal küldtek, hogy mi ne veszekedjük egymással! Ha megfigyeltették, nagyon is összehoz minket… :))))))

De mind e mellet, kezdek unni a véglány által publikált hozzászólásait, már (n)agyon ismétli magát, és nem olyan értékes a mondanivalói, hogy ezt több alkalommal is lenne érdekes olvasni…
Én már nem szándékozom válaszolni neki (mert úgy sem olvassa, ahogy nagyon látszik az értelmetlen bejegyzései alapján), de szeretnék kérdezni:

Véglény, hogy is hívnak? És mi az Együttesednek a neve?
Ha nem mondod meg, akkor fogd már meg a pofád, mert általános internetes perverz vagy. Ilyen mocsokból bõven van minden fórumon, minden chatben. Ott ülsz monitor elõtt és kielégíted magád, hogy mindenkit baszogatsz, s õk téged nem tudnak, mert anonim vagy.
Ebbõl(is) indulva: Nincs együttesed (nincs mit kirakni a mymusicra), nem koncerteztél, nem játszol semmilyen hangszeren, nem érted a zenéhez (ez önmagában is elég egyértelmû). Ha hibázok, BIZONYITS NEKÜNK, hogy ez nem így van… Amíg anonim vagy, nincs mirõl beszélnünk.

Mindenkinek. Szerintem, érdemes a szerencsétlent békén hagyni, mert csak felizgatja magát. Neki már nem is pszichológus kell, inkább pszichiáter (még internetmentes szoba a diliházban). Ha tovább nagyon nem fog bírni magával és az értelmetlen hozzászólásaival (lásd, megint sz@rik a szájjal), az Adminisztrátort szépen megkérjük kitisztítani azt is (szerintem az elsõ ide nem passzoló bejegyzésétõl simán mehet minden). Legalább MI ne mocskolódjuk ezt A ZENÉRÕL szóló fórumot.

Tom Kondor, Dunca, ganzeOpusA. Ha egyszer az életfolyamán találkozunk, meghívlak a sörre, ez biztos:)

Nyiki 2005. ápr.. 18.  14:15 195
Nem baj legalább kapunk szavazatot!
Bár lehet hogy minket direkt ki hagy!
Szerintem mi már befutók vagyunk Véglény halállistáján!

Dunca 2005. ápr.. 18.  14:07 194
Nagy az Isten állatkertje!

Nézzétek meg, valamelyik Köcsög, ABC sorrendben halad a zenekarok között, és mindenkinek 1-t ad. Elszabadult a pokol a Mymusicon?!
Véglény ez is a Te mûved? BAROMARCU! Amennyiben nem, akkor sem tartozom neked bocsánatkéréssel, a hétvégi irományaid miatt.
Mellesleg megjegyzem, frusztrált emberekkel, nem érdemes felvenni a kesztyüt. Irtani kell Õket, mint a legyet...!

ADMIN, TE MIKOR ÓHAJTASZ KÖZBE AVATKOZNI?

Solyaria 2005. ápr.. 18.  10:48 193
[quote:a0fafc9b0b="Nyiki"]Véglény még ilyenkor a Micim Mackót nézi vagy tényleg ki kapcsolta a fater a gépet azért nem válaszol![/quote:a0fafc9b0b]
:))))

Azon gondolkodom, hogy mennyire felesleges ezen füstölögni, hogy miket ír, és hogyan. Már bánom, hogy lereagáltam, nem kellett volna. :(((
Elõfordul, hogy valaki nem meggyõzhetõ, valamint a stílusprobléma sem újdonság.
Véglény szerint a szavazás egy csalás, mindenki béna, csak õ a király, és meggyártotta a saját ideológiáját. Ezen az alapon mi is elkönyveltük õt, holott nem tudunk róla semmit, kilétét bõszen titkolja. Biztosan nem lennék szívesen látott vendégek a koncertjén. Mivel mindannyian megegyezhetünk abban, hogy ez jó, szerintem abba is hagyhatnánk egymás elemzését. Sokak örömére ez volt az utolsó hozzászólásom ebben a témában, részemrõl kapitulálok. További jó szórakozást! ;-)))

Nyiki 2005. ápr.. 18.  09:59 192
Véglény még ilyenkor a Micim Mackót nézi vagy tényleg ki kapcsolta a fater a gépet azért nem válaszol!

Solyaria 2005. ápr.. 18.  09:41 191
[quote:2363a516d5="Nyiki"][quote:2363a516d5="Solyaria"]Válaszodra reagálva:
Az, hogy Téged nem érdekel semmi, az az elõbbiekbõl is kiderül (Nyiki orosz, Stab nem orosz, nem hallgatom meg, de véleményezem stb.):))))[/quote:2363a516d5]
Stab zenész, Nyiki zenész, Véglény hát nem is tudom szerintem valami ......[/quote:2363a516d5]

Tudom, hogy e hölgyhöz nem illik, de Véglény... Véglény azért mert a hátsó fertály szülötte, vagy az a természetes élõhelye?
Ne haragudj Véglény, csak etimológiailag érdekel...
Tényleg!

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky