[quote:68f62258a2="véglény"]van együttesem, de nincs fönn a mymusicon, nem is tervezem fölrakni. [/quote:68f62258a2]
Ilyen hozzászólások után én sem raknám fel...
[quote:68f62258a2="véglény"]szakmai háttér? most arra gondolsz, hogy amíg nem játszok egy le 47 hang/másodperces satriani szólót most rögtön, addig ki se nyissam a számat?[/quote:68f62258a2]
Nem a 47hang/mp miatt ért valaki a zenéhez, de ne várd, hogy részletes elemzést adjak arról, hogy mittõl vagy teljesen amatõr a zenével kapcsolatban. :)
[quote:68f62258a2="véglény"]ha nem tünt volna föl, a 'szar' szót kb 1x használtam, méghozzá a legelsö postomban. azóta kínosan ügyelek arra, hogy ne tiporjam tovább megalázott lelkivilágotokat. hisztikirály[/quote:68f62258a2]
Ügyelj jobban, barátom, mert ha így számolsz, akkor matekból is buktál.
A lelkivilágoddal meg azt hiszem neked lehet baj, ezért is tettem fel korábban a kérdést, bár úgy látom, nem bírtad kihámozni az értelmét, ahogy más dolgoknak sem. Pedig helyénvaló volt a nyelvtan, nem igaz? Ehhez külön gratula!
Végül pedig legyél már õszinte velünk, és mondd el, mi a baj! Miért okoz neked ez a szavazás ekkora lelki problémát, hogy ennyi ember ellentmondó véleménye után is írogatsz, és ráadásul még önmagadnak is ellentmondasz olyan dolgokban, ami itt, ezen fórum oldalain leellenõrizhetõ?
Solyaria
2005. ápr.. 17. 22:10
179
5 fellépés két hónap alatt?! Ez azt jelenti, hogy fellépésenként 50.000 Ft-ot kellett volna kapnotok fejenként ahhoz, hogy megéljetek belõle! Ki az aki, többszázezret fizet egy 2 hónapja koncertképes zenekarnak?!
Vagy nem fizettek semmit? Akkor biztosan meglesz majd az anyagi háttere a profi stúdiófelvételnek. Vagy anyuka-apuka-nagymami-nagypapi kifizeti.
Csak létezik olyan, akinek ezt nem teszik meg.
Másrészt viszont ajánlom, hogy gyere fel Pestre a zenekaroddal. Kiváncsi vagyok, amikor a 20. helyen kérdezik meg, hogy minimum 50 fõ garantált-e, milyen képet vágsz! Ha már megunod, és lelkesen bólogatva perszézel, akkor jöhet az alkudozás. Vagy 70:30 arányban belépõjegy,ami nem lehet több 500 Ft-nál(nem hiszem, hogy többért bárki is jegyet venne Rátok, már csak a 2 hónapból kiindulva),vagy lekólázhatjátok.Mivel Szegediek vagytok, akkor bele se kezdjetek,mert a tisztelt tulajok betojnak a benzinpénz gondolatától. Aztán elõfordulhat, hogy rögtön a koncertkezdéskor megráz az áram...
Tom Murphy Kondor
2005. ápr.. 17. 21:26
178
Hát hogy mi a frusztrációd oka.
véglény
2005. ápr.. 17. 20:21
177
[quote:a805c2fbd2="Tom Murphy Kondor"]Véglény! Akarsz beszélni róla?[/quote:a805c2fbd2]
ugyan miröl, mörfi?
véglény
2005. ápr.. 17. 20:20
176
[quote:7298182bbd="Nyiki"][quote:7298182bbd="véglény"]
ne túlozzuk el a dolgokat. sztem ha vkiben van tehetség és föleg türelem (mindkettö ugyanolyan fontos), akkor egy idö után meg fogja találni azokat az embereket, akik a zenéjét jól fogadják. jelszó: koncert, koncert, koncert (abszolút nem tartozik magához a topikhoz, de ha már itt tartunk, csak leírom, hogy van egy gödöllöi zkar, a nevük Aebsence, és öket teljesen hidegen hagyják a kilincselések - sajnos. annyira lusták, hogy évente 2x van koncertjük, honlapjukat nem frissítik stb. de mégis - mivel kurvajó zenét játszanak - van egy masszív rajongótáboruk magyarországon, van romániai terjesztöjük, 3 éve a metal hemor az év albumának választotta az unusualt. ez pl iskolapéldája annak, amikor a tehetség pótolja a nyomatást)
persze van egy csomó más lehetöség is a nyomulásra, ennek egyik kategóriája az internetes reklám, pl mymusicra feliratkozás. természetesen maga a hónap zenekara szavazás is egy tök hasznos dolog, de ha az egész így müködik, ahogy, akkor kissé megtévesztö az elnevezés. javaslom, hogy folytassátok inkább 'ismeretlen bandák, szavazzatok magatokra, és ha sikerül, függetlenül a zenétöl, kaptok ingyen stúdiólehetöséget jótékonysági alapítvány' címen. akkor korrekt lenne az ügy
üdv az adminnak[/quote:7298182bbd]
Ó te b**om á**at
Mutass már nekem egy pár helyet ahol lehetne fellépni!
10 évig gitároztam egy dallamos rock banbába 1évig billentyûztem egy prog zenekarban most a Symbolba játszom! Az elõzõ két banda azért ment szét mert nem volt fellépési lehetõség!
Most is csak keressük a fellépéseket a telefon számlám az égben van az email póstafiókom be telt és minden honnan elutasítanak!
Vélány á**atka csak fele annyira lennél aktív mint az itt jelenlevõ bandábol bár ki akkor tudnád mi a helyzet a magyar amatör zenei piacon!
Mióta be léptél én kultiválom az abortuszt!!![/quote:7298182bbd]
ne blamáld magad lécci, rossz nézni, ahogy égsz
ha nem találsz koncertlehetöséget. annak két oka lehet:
a, iszonyatos nagy lúzer vagy
b, híresen szar zenét játszol, ezért nem engednek sehova, de ennek semmi esélye, hiszen ma már egy blues company is akárhol felléphet
nem mintha sok haszna lenne leírnom, de a zkarom kb 2 hónapja koncertképes, és ez alatt 5 fellépésünk lehetett volna, amiböl kettö nem valósult meg az elözenekarban történt tagcserék miatt. és ki se tettük a lábunkat szegedröl
Tom Murphy Kondor
2005. ápr.. 17. 17:34
175
Véglény! Akarsz beszélni róla?
Nyiki
2005. ápr.. 17. 16:28
174
[quote:f55c5d9e84="véglény"]
ne túlozzuk el a dolgokat. sztem ha vkiben van tehetség és föleg türelem (mindkettö ugyanolyan fontos), akkor egy idö után meg fogja találni azokat az embereket, akik a zenéjét jól fogadják. jelszó: koncert, koncert, koncert (abszolút nem tartozik magához a topikhoz, de ha már itt tartunk, csak leírom, hogy van egy gödöllöi zkar, a nevük Aebsence, és öket teljesen hidegen hagyják a kilincselések - sajnos. annyira lusták, hogy évente 2x van koncertjük, honlapjukat nem frissítik stb. de mégis - mivel kurvajó zenét játszanak - van egy masszív rajongótáboruk magyarországon, van romániai terjesztöjük, 3 éve a metal hemor az év albumának választotta az unusualt. ez pl iskolapéldája annak, amikor a tehetség pótolja a nyomatást)
persze van egy csomó más lehetöség is a nyomulásra, ennek egyik kategóriája az internetes reklám, pl mymusicra feliratkozás. természetesen maga a hónap zenekara szavazás is egy tök hasznos dolog, de ha az egész így müködik, ahogy, akkor kissé megtévesztö az elnevezés. javaslom, hogy folytassátok inkább 'ismeretlen bandák, szavazzatok magatokra, és ha sikerül, függetlenül a zenétöl, kaptok ingyen stúdiólehetöséget jótékonysági alapítvány' címen. akkor korrekt lenne az ügy
üdv az adminnak[/quote:f55c5d9e84]
Ó te b**om á**at
Mutass már nekem egy pár helyet ahol lehetne fellépni!
10 évig gitároztam egy dallamos rock banbába 1évig billentyûztem egy prog zenekarban most a Symbolba játszom! Az elõzõ két banda azért ment szét mert nem volt fellépési lehetõség!
Most is csak keressük a fellépéseket a telefon számlám az égben van az email póstafiókom be telt és minden honnan elutasítanak!
Vélány á**atka csak fele annyira lennél aktív mint az itt jelenlevõ bandábol bár ki akkor tudnád mi a helyzet a magyar amatör zenei piacon!
Mióta be léptél én kultiválom az abortuszt!!!
blacktree
2005. ápr.. 17. 12:10
173
[quote:527d6e1418="véglény"]inkább örülnötök kéne, hogy most van min kérõdzni vagy 2 napig[/quote:527d6e1418]
Részemrõl annyira nem örülök neki. Így is szét van offolva az egész topic.... Tényleg kellene egy kisebb takarítás...
Vagy legalábbis az érdemi hozzászólásokat áttenni egy másik topicba, ezt pedig átkeresztelni valami másra... :)
blacktree
2005. ápr.. 17. 12:08
172
[quote:5c5e8afbc3="véglény"]mért kéne visszaolvasnom?[/quote:5c5e8afbc3]
Csak azért ajánlottam a visszaolvasást, hogy ne dobj fel magas labdákat! Így is dobálod õket, szal végülis igazad van, egyel több vagy kevesebb, tök mindegy...
Solyaria
2005. ápr.. 17. 11:58
171
[quote:564f7e16f2="véglény"][quote:564f7e16f2="Solyaria"]Igazándiból csak azt nem értem, hogy miért kell a szavazásban résztvevõ zenekarok módszereit minõsíteni. Én azt tartom gáznak, hogy egy fiatal, tehetséges, ötletes zenekarnak egyszerûen ESÉLYE SINCS a kiugrásra, mert a fellépõ helyeken nem fizetnek, a zenészeket nem ismerik el, szinte nekik kell fizetniük ha meg akarják mutatni a közönségnek, hogy mit tudnak. A tévékbõl pedig dõl kifelé a rózsaszín nyál. Nem hiszem, hogy ebbe az 1 nap stúdióidõbe kellene belekötni, ráadásul ilyen stílusban. Az ember megtesz mindent, amit tud.
Ahogy az elõzõ hozzászólásomból kiderül, hogy véleményem szerint tiszteletben kell tartani mások véleményét, az építõ kritika sohasem árt, és nézzük a másikat is embernek.
Véglényt pedig üdvözlöm, és dobnék rá egy szavazatot! Egy jó súlyosat!
A "mucsaröcsögei bandák" tisztelõje/rajongója.[/quote:564f7e16f2]
üdv az adminnak[/quote:564f7e16f2]
Szerintem ez egy teljesen korrekt hozzászólás volt, bár az utolsó szúrás nem kellett volna! Így már értem az álláspontodat, ezért lepõdtem meg annyira. Már csk azt kérdezném meg, hogy az elsõ koncertjeiden kik voltak jelen? Nem anyu, apu, barátok, osztálytársak?!
Szavazásban bármikor lehet csalni. Mint ahogy az élet minden más területén is. De ebbõl kiindulni?