3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » 2005. április

Témakörök
Hirdetés
2005. április
blacktree 2005. ápr.. 16.  23:48 140
Kérhetném az admin Hölgye(ke)t/Ura(ka)t hogy küldj(enek)ön ide be egy kisebb szavazat állást?

Danke schön!

BT

blacktree 2005. ápr.. 16.  23:46 139
[quote:97af59cfd4="véglény"]most aztán elszégyelltem magam. lehet, hogy az elözö hozzászólásom konkrétsága olyan sérüléseket okozott a tisztelt zenészekben, melyek elfedték tudatukban a post lényegét. akkor felejtsétek el az elözöt, fussunk neki mégegyszer

kicsit elmélyedve a szavazatok számának tanulmányozásában, föltünt, hogy híresebb, tehetséges bandák pl bridge to solace, az általam elöbb említett ihm vagy - az általam nem kedvelt de kétségkívül országosan ismert - kalapács nagyságrendekkel kevesebb szavazatot kapott, mint a listán szereplö együttesek bármelyike (10 vs 200akárhány szavazat)
ebböl arra következtettem, hogy
a, a zenekarok tagjai, a haverjaik, munkatársaik, nagymamáik stb arra vannak ráállítva, hogy naponta, lehetöleg több gépröl szavazgassanak a nyereményröl áhítozó együttesekre
b, ami sokkal egyszerübb, megírni egy php progit, ami változó ip címeket használó netkapcsolatoknál sikeresen dob a számokon

ez persze magától értetödö és természetes dolog. nem hiszem hoyg bármi újat mondtam vele. amúgy nem tudom, ki írta a személyeskedés-dolgot, de nem értek vele egyet, hisz nem említettem zkarneveket. ellenben nyilván kevésbé sérti személyemet, ha vki kijelenti, hogy egy szalmaszálat se tettem keresztbe :) ez persze enm tartozik a tárgyhoz, úgyhogy nem füznék hozzá semmit.

ennyi a lényeg kb, és köszönjétek meg, hogy ily sok karaktert pazaroltam rátok[/quote:97af59cfd4]
Véleményem szerint senkiben nem okozott semmiféle sérüléseket hozzászólásod. Részemrõl pusztán a tényt rögzítettem, miszerint suttyó dolog volt ilyen hozzászólást beírni ide.

Ami a hozzászólásod tartalmát illeti:
a, Nagy valószínüséggel így van ahogy írtad, haverok, családtagok szavazgatnak az együttesekre... Baj?
b, Nosza, tengerre egér! Írd meg a php progit, majd juttasd be 1.000.000 szavazattal kedvenceidet. :)
c, Csak hogy tisztán láss: nem elég a szavazat, az együtteseknek is kell valamit tenni... Nevezetesen vagy valamilyen hírt, koncertdátumot, stb feltenni a mymusicra ahhoz hogy egyáltalán részt vehessenek a szavazáson.
d, Rosszhírem az, hogy a c pontot semmilyen progival nem lehet befolyásolni...

Köszönöm, hogy megtiszteltél jelenléteddel minket, és hogy a sötétségben fényt gyújtottál nekünk... Ó nagy Véglény!

Black Tree

U.I.: Azért Te is köszönd meg, hogy fehomályosítottalak a havi szavazásba kerülés apró, ámde nem csekély buktatóiról..

véglény 2005. ápr.. 16.  23:25 138
most aztán elszégyelltem magam. lehet, hogy az elözö hozzászólásom konkrétsága olyan sérüléseket okozott a tisztelt zenészekben, melyek elfedték tudatukban a post lényegét. akkor felejtsétek el az elözöt, fussunk neki mégegyszer

kicsit elmélyedve a szavazatok számának tanulmányozásában, föltünt, hogy híresebb, tehetséges bandák pl bridge to solace, az általam elöbb említett ihm vagy - az általam nem kedvelt de kétségkívül országosan ismert - kalapács nagyságrendekkel kevesebb szavazatot kapott, mint a listán szereplö együttesek bármelyike (10 vs 200akárhány szavazat)
ebböl arra következtettem, hogy
a, a zenekarok tagjai, a haverjaik, munkatársaik, nagymamáik stb arra vannak ráállítva, hogy naponta, lehetöleg több gépröl szavazgassanak a nyereményröl áhítozó együttesekre
b, ami sokkal egyszerübb, megírni egy php progit, ami változó ip címeket használó netkapcsolatoknál sikeresen dob a számokon

ez persze magától értetödö és természetes dolog. nem hiszem hoyg bármi újat mondtam vele. amúgy nem tudom, ki írta a személyeskedés-dolgot, de nem értek vele egyet, hisz nem említettem zkarneveket. ellenben nyilván kevésbé sérti személyemet, ha vki kijelenti, hogy egy szalmaszálat se tettem keresztbe :) ez persze enm tartozik a tárgyhoz, úgyhogy nem füznék hozzá semmit.

ennyi a lényeg kb, és köszönjétek meg, hogy ily sok karaktert pazaroltam rátok

Tom Murphy Kondor 2005. ápr.. 16.  22:37 137
AHA!
Szerintem is. Ennyit azért megérdemelt...

Nyiki 2005. ápr.. 16.  22:35 136
Szerintem ez a Végbéllény csak provokálni akar minket, de ha ez így van, akkor nagyon rossz emberekkel kezd ki!
Egyébként, nem érdemes miatta meríteni az elemet a bilentyüzetbe és az egérbe!!!

Regina 2005. ápr.. 16.  22:29 135
Látom, ti is "túl apró alapon véleményt kihozod valakirõl" (Venom)!

Tom Murphy Kondor 2005. ápr.. 16.  22:28 134
[quote:cf31aa1f2b="Nyiki"]Miért Kell bántani azt aki nem úgy szól hozzá a dolgokhoz mint Ti?
Nem akarok megint 3 lapon át vitázni de nem lehet egyforma véleménye mindenkinek!
És azt hogy ki mivel töltse az idejét döntse el mindenki maga!
Szeterintem sem voltak helytállóak a hozzászólások mégsem kritizálom öket!
Na csak ennyi!
Üdv Nyiki[/quote:cf31aa1f2b]

Nyiki!

Az, hogy "középszar", meg mittoménmilyen röcsögei banda kifejezések téged nem zavarnak? Ez szerintem nem igazán építõ jellegû kritika. Ebbõl egyikünk sem fogja megtudni, hogy mi is a hibája. És az ilyen tuskót nyugodtan kritizálhatod te is. Nem tudom, figyelted-e, amit a zárójelbe írtam az elõzõ hozzászólásban. A másik meg az, hogy érdekes módon az én véleményem legutóbb fikázásnak vettétek, a tisztelt "szarozó" úrét meg véleménynek. Hát nem is tudom.

Engem meglehetõsen zavar az ilyen "kritika". Jobb lett volna, ha az a szar kimondatlanul a szájában marad. Uff!

Tom

Nyiki 2005. ápr.. 16.  22:24 133
Jól van na !
Igazatok van! Egyébként VÉGLÉNY?
A név tükrözi a mûvészt!

Stab Venom 2005. ápr.. 16.  21:39 132
[quote:7467781aef="Nyiki"]Miért Kell bántani azt aki nem úgy szól hozzá a dolgokhoz mint Ti?
Nem akarok megint 3 lapon át vitázni de nem lehet egyforma véleménye mindenkinek![/quote:7467781aef]
Nyiki, nem ezzel gond, hogy meghallgatta, nem tetszett neki, aztírta;
hanem az, hogy ide nem illõ, semmi értelmest nem tartalmazó, de bántó, nagyon paraszt üzenetet ide kirakta. Nem is hallgatta senkit itt, fogadjuk?
Valóban, offtop volt(erre Black tree nagyon jól útalja linkekkel), de mivel személyeskedés is, flame-nek nevezzük. Fórum szabályokat sérti, és más fórumokon simán "kibanneltek" volna 5 évig...
Tom Murphy és Black treevel együttértek... Szépen fogalmaznak magukat:)))

Nyiki 2005. ápr.. 16.  20:21 131
Miért Kell bántani azt aki nem úgy szól hozzá a dolgokhoz mint Ti?
Nem akarok megint 3 lapon át vitázni de nem lehet egyforma véleménye mindenkinek!
És azt hogy ki mivel töltse az idejét döntse el mindenki maga!
Szeterintem sem voltak helytállóak a hozzászólások mégsem kritizálom öket!
Na csak ennyi!
Üdv Nyiki

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky