[quote:6ca684091b="Solyaria"]Igazándiból csak azt nem értem, hogy miért kell a szavazásban résztvevõ zenekarok módszereit minõsíteni. Én azt tartom gáznak, hogy egy fiatal, tehetséges, ötletes zenekarnak egyszerûen ESÉLYE SINCS a kiugrásra, mert a fellépõ helyeken nem fizetnek, a zenészeket nem ismerik el, szinte nekik kell fizetniük ha meg akarják mutatni a közönségnek, hogy mit tudnak. A tévékbõl pedig dõl kifelé a rózsaszín nyál. Nem hiszem, hogy ebbe az 1 nap stúdióidõbe kellene belekötni, ráadásul ilyen stílusban. Az ember megtesz mindent, amit tud.
Ahogy az elõzõ hozzászólásomból kiderül, hogy véleményem szerint tiszteletben kell tartani mások véleményét, az építõ kritika sohasem árt, és nézzük a másikat is embernek.
Véglényt pedig üdvözlöm, és dobnék rá egy szavazatot! Egy jó súlyosat!
A "mucsaröcsögei bandák" tisztelõje/rajongója.[/quote:6ca684091b]
Szívembõl szóltál!
Solyaria
2005. ápr.. 17. 01:19
159
Igazándiból csak azt nem értem, hogy miért kell a szavazásban résztvevõ zenekarok módszereit minõsíteni. Én azt tartom gáznak, hogy egy fiatal, tehetséges, ötletes zenekarnak egyszerûen ESÉLYE SINCS a kiugrásra, mert a fellépõ helyeken nem fizetnek, a zenészeket nem ismerik el, szinte nekik kell fizetniük ha meg akarják mutatni a közönségnek, hogy mit tudnak. A tévékbõl pedig dõl kifelé a rózsaszín nyál. Nem hiszem, hogy ebbe az 1 nap stúdióidõbe kellene belekötni, ráadásul ilyen stílusban. Az ember megtesz mindent, amit tud.
Ahogy az elõzõ hozzászólásomból kiderül, hogy véleményem szerint tiszteletben kell tartani mások véleményét, az építõ kritika sohasem árt, és nézzük a másikat is embernek.
Véglényt pedig üdvözlöm, és dobnék rá egy szavazatot! Egy jó súlyosat!
A "mucsaröcsögei bandák" tisztelõje/rajongója.
Tom Murphy Kondor
2005. ápr.. 17. 01:12
158
Te Véglény!
Pedig pont ezt várom tõled, ha már leírtad. És ha megteszed, mutasd már be nekünk, milyen szakmai háttérrel teszed mindezt. Máskülönben tartsd magadban a "sz.r"-t.
(de lehet, hogy Admin barátunk úgyis törli ezt az egészet...)
blacktree
2005. ápr.. 17. 01:10
157
[quote:2eb6625f02="véglény"]ennek most nem értem a végét
zenéhez biztos jobban értek, mint te a nyelvtanhoz ;)[/quote:2eb6625f02]
Ha egy kicsit is visszább olvastál volna, rájössz, hogy Stab Venom nem magyar származású... Kíváncsi lennék, ha oroszul kellene írnod, mennyi hibát ejtenél!
blacktree
2005. ápr.. 17. 01:08
156
Re: szezonok és fazonok
[quote:f0132ba337="véglény"]
ihm, kalapács befutott már annyira, hogy ne legyen szükségük effajta trükközésekre. ettöl függetlenül, mivel kalapácsnak több rajongója van, mint az opus alterának (hozzáteszem: feltételezésem szerint, csak hogy politikailag korrekt legyen), akkor tükrözné a szavazat állása a zkar népszerüségét, ha úgy állna hogy stbstb[/quote:f0132ba337]
Nagy valószínüséggel a Kalapács nagyobb rajongótáborral rendelkezik mint a szavazásban résztvevõ zenekarok eggyütvéve! Nem is errõl szól ez a dolog! Azt mindenki tudja, vagy valószínüleg tisztában van azzal, hogy ez a szavazás az amatõr zenekarok részére született. Se a Kalapács, se az összes többi "nagyágyú" nem szorul arra, hogy itt a szavazásban részt vegyen. Õk magasról tojnak az ilyen dolgokra. Viszont a kicsi zenekarok esetében egy kiugrási lehetõségrõl van szó. Elkészíthetik életük (talán) elsõ komolyabb felvételét, egy profi stúdióban... De miért is lenne baj, hogy ezért mindent megtesznek ami tõlük telik. Szólnak anyunak, apunak, havernak, stb, stb,stb...
Ezért elítélni valakit szerintem botorság!
Stab Venom
2005. ápr.. 17. 01:04
155
[quote:105769b7a1="blacktree"]
Kezdek rájönni mi lehet a célod! Biztos össze akarod zavarni az admint, nehogy össze tudja számolni a szavazatokat! Éééééértem... :)[/quote:105769b7a1]
:DDDDDDDDDDDD Valaki beküldte kamikádzet!:)
véglény
2005. ápr.. 17. 01:04
154
[quote:9f86d294e6="Stab Venom"][quote:9f86d294e6="véglény"]
hallgattam már opus alterát (ugye abban játszol?) de nemigen maradt meg belöle semmi. azt ne várd, hogy a kedvedért letöltöm és ingyenkritikát írok róla neked, kifejtve, hogy milrt szar.[/quote:9f86d294e6]
A te "kritikád" ingyen se kérjük, köszi. Mivel, ráadásúl, nem is érted a zenéhez, ahogy látszik. Még a stílusad is "milrt szar"...[/quote:9f86d294e6]
ennek most nem értem a végét
zenéhez biztos jobban értek, mint te a nyelvtanhoz ;)
véglény
2005. ápr.. 17. 01:01
153
Re: szezonok és fazonok
[quote:a49595faf7="Stab Venom"]Hát, szerintem, ilyen még nem volt...
Véglény,ha annyira drukkolsz az IHM-nek, akkor miért nem szavazod rá? Miért õk saját magukra nem szavaznak +nagyik,dédek,stb.stb, hogy ide bekerüljenek?
Kalapácsnak semmi sincs feltöltve, azonkivûl, hogy létezik olyan.
Aztán, kell neki ez az 1 szám felvétel? (mert ez a szavazás valóban errõl szól)
Tequillának a tagja márciusban kijelentette, hogy nekik ez nem kell, és sõt ha sikerül, átadnak a 2.helyûnek a nyerményt.
Ez neked egy példá arra, hogy, talán, nem mindenki a mymusicon Top10ért küzdi. Nem Billboard.
A részédrõl tejesen fõlesleges volt "annyi karaktert" gépelni, hiába fáradságot vettél. Csodálkozom, hogy annyira unod saját magad, hogy értelmetlen dologban értelmetlenûl részt veszed?
Regina: Na most mi a bajod?[/quote:a49595faf7]
inkább vicces, ahogy véditek a kis érdekeiteket. ezért már megéri az a rengeteg karakter ;)
ihm, kalapács befutott már annyira, hogy ne legyen szükségük effajta trükközésekre. ettöl függetlenül, mivel kalapácsnak több rajongója van, mint az opus alterának (hozzáteszem: feltételezésem szerint, csak hogy politikailag korrekt legyen), akkor tükrözné a szavazat állása a zkar népszerüségét, ha úgy állna hogy stbstb
blacktree
2005. ápr.. 17. 00:59
152
[quote:929c77e82c="véglény"]
az a lényeg, hogy nyomassuk magunkat, másképp nem megy[/quote:929c77e82c]
Ahogy elnézem elég jól sikerült! Az utsó 30 hozzászólás egyike sem foglalkozott érdemben a zenekarokkal! Végülis magunkat jól nyomatjuk...
Kezdek rájönni mi lehet a célod! Biztos össze akarod zavarni az admint, nehogy össze tudja számolni a szavazatokat! Éééééértem... :)
blacktree
2005. ápr.. 17. 00:56
151
[quote:5eb5918aec="véglény"]hallgattam már opus alterát (ugye abban játszol?) de nemigen maradt meg belöle semmi. azt ne várd, hogy a kedvedért letöltöm és ingyenkritikát írok róla neked, kifejtve, hogy milrt szar.[/quote:5eb5918aec]
Áhh! Isten ments hogy koptasd a billentyûzetet! Fõleg nem értelmes hozzászólásokra! Egyik zenekar kedvéért se töltsd le a számokat! Különben is minek töltenéd le? Csak pazarolnád a drága sávszélességet!