3422 bands 12339 MP3 to download

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » 2005. április

Topics
Hirdetés
2005. április
HB 2005. ápr.. 21.  18:04 210
Symbolra szavazok!
Én is a Symbolra szavazok!!!
Szeretem a zenéjüket,nagyon jó a koncertjük,már amikor van.Oroszlányban is nagyon jó volt a fellépésük,nagyon jól passzoltak a táncos elõadáshoz.A dobos nagyon jól játszik tényleg!Az új gitáros is nagyon frankón nyomja,jobb a régi gitárosnál,sokkal "élõbb",gyorsan is jól tud játszani ha kell,és megy neki a metál is!Jól összeillenek a basszusgitárossal,amikor együtt nyomják!Õ is jól játszik,a basszust mindig jól hallani,így elmondhatom,hogy ügyesen játszik!Király!Nagyon ritkán nyúl félre,látszik rajta,hogy több éves gyakorlata van.A billentyût én kevésbé szoktam hallani,adhatnának rá több volumét,de hallottam már külön játszani a Nyikos Gabit,és nem csak hogy ügyesen klimpírozik,de kreatív is!Sok jó ötlete van!Az énekes bazi magasan is tud énekelni,de igazán a mélyebb és a középtartományban van otthon.A lendületes zenéhez képest mozoghatna többet is.Bocsi.
A zenéjüket nagyon szeretem,egyedi,olyan fílinges minden daluk.És tudnak lassú számot is játszani!Szeretik is a nõk! :)
A többi zenekarról csak annyit,hogy az Inner Sea,a Tûzmadár és az Opus Altera nemhiába vannak a szavazatok elején,a maga mûfajában mindegyik jó!!A rockzene szerszámai(gitár,basszgitár,dob) ha hozzáértõ kezekben vannak,akkor szinte mindegy milyen mûfajban játszanak rajtuk,a végeredmény élvezhetõ és jó zene lesz!Mint náluk is!
Szóval hajrá Symbol!Mikor lesz koncert?Már várom!!!

Holló 2005. ápr.. 21.  17:49 209
Szeretnék szavazni a SYMBOL zenekarra mert mikor hallottam a sogoromnál nagyon megtetszet. Megfogtak a számok szövegei és a dallam világa a zenekar tagjait is sikerült megismernem és szerintem nagyon jó emberek!
Az Opus Altera zenekar zenéjét hallgattam, de nem igazán fogott meg mert nem az én zenei világom. Viszont abba a mûfajba egész jó törekvésnek érzem csak igy tovább.
A Tûzmadár zenéje még valamenyire megérintett, de mint már mondtam most a Symbolra szavazok. A zenekar jól csinálja azt amibe belekezdet remélem nekik is sok szerencséjük lesz a zenei életben.

postascsibi 2005. ápr.. 21.  17:28 208
Sziasztok szeretnék dobni egy szavazatot a Symbol zenekarra mert nagyon tetszik a zenéjük és a hozzá állásuk, a zenében nagyon tetszenek a gitár témák és a baszus átkötések a szinti is nagyon ott van a dobbal együtt az énekes is nagyon sokat fejlõdött a demo óta.
A Tûzmadár nagyon jó zenét játszik és amit csinál azt nagyon is jól mûveli. A gitár témák nagyon jól szólnak az énekes hangja fenomenális!
Az Inner Sea se rossz csak nekem nem igazán jön be. Jó a probálkozásuk, de én ugy látom, hogy van még mit fejlõdni.

Torok Attila 2005. ápr.. 20.  20:24 207
Sziasztok szeretnék szavazni a Symbol zenekarra mert most találtam rá az oldalra és meghalgattam azenék nagy részét és Õk fogtak meg a legjobban, jók a gitár témák és nagyon harmonikus a szinti is a dob is nagyon jól szól igaz én a dögös mély hangzást hiányolom a felvételrõl. Remélem valamikor mostanába lesz koncertetek mert szívesen elmenék élõben is megnézni Titeket.
A Tûzmadár nevû zenekart ismerem jó zenét játszanak ami tetszik is nekem, jó témák vannak a zenekar tarsolyába és jól is adják elõ, de most a Symbol jóbban megfogott.
Az Inner Sea zenekar fogott még meg valamenyire rájuk még kiváncsi lennék egy koncerten. Tetszik a törekvésük jó riffek jelemzik a felvételeket, de sajna a minöség hagy még egy kis kiváni valot maga mögött, de csak igy tovább.

Nyiki 2005. ápr.. 19.  00:00 206
[quote:2b77cad5ad="véglény"] legszívesebben egész nap beszélgetnék veled :)[/quote:2b77cad5ad]
Én ezzel nem így vagyok!
Sopánkosni meg te sopánkodtál a szavazással kapcsolatban!
Na további sok sikert kívánok neked olyan helyeken ahol elfogadják gizdaságod!
Nekem számodra ez az utolsó üzenetem!
De arra még mindig nem válaszoltál hogy Orosz vagyok e vagy sem!
Olvasd el a fórumot és ha dûlõre jutsz bátran írd be!
Ja és hallgasd meg a zenéinket hátha tudsz valami értelmeset hozzászólni a szavazáshoz!!!Talán még tanulhatsz is valami újat!

Tom Murphy Kondor 2005. ápr.. 18.  20:58 205
Ó, te IQ bajnok! Nem az a vicc, amire te gondolsz! Amúgy meg a saját szavaidat dobtam vissza, nem tûnt fel? HA-HA! Kiszálltam ebbõl a baromságból, rühellem a névtelen seggfejeket...

véglény 2005. ápr.. 18.  20:42 204
[quote:99b7e580c0="Tom Murphy Kondor"]A NAP VICCE:

[quote:99b7e580c0="véglény"]...veled ellentétben nekem nem célom a nyomulás. [/quote:99b7e580c0]

Céloztam rá, hogy pszichológusra lenne szükséged, most még egyszer megkérdem:

Véglény! Akarsz beszélni róla? Vagy zavar a nyilvánosság? :)[/quote:99b7e580c0]
ja, azt hittem, az csak egy ezerszer lejáratott, humortalan pszichológus-poén volt

az frusztrál, hogy látlak téged butaságodat tereléssel leplezni próbálni ahelyett, hogy válaszolnál az elözöleg leírt kérdéseimre. de mindegy, most már ne eröltesd magad

sajna most nincs idöm a további csodáló beírásokra reagálni, üdv mindenkinek

véglény 2005. ápr.. 18.  20:39 203
[quote:85172ff6b3="Nyiki"]Véglény még ilyenkor a Micim Mackót nézi vagy tényleg ki kapcsolta a fater a gépet azért nem válaszol![/quote:85172ff6b3]
mondtam én. hajrá, nyiki! ;)

figyi, sajnos nekem más dolgom is van, minthogy mindig a gép elött üljek, és azon sopánkodjak, hogy mikor szólsz be. ezt most komolyan sajnálom. legszívesebben egész nap beszélgetnék veled :)

véglény 2005. ápr.. 18.  20:35 202
[quote:7fbe98bf78="Tom Murphy Kondor"][quote:7fbe98bf78="Stab Venom"]Zenészek! Nem jöttetek rá, hogy a véglény valóban egy Angyal? (Nem csodálkoznék, ha Admin-Isten által küldött, nem hiába az utolsó idõben csak hallgat). Azzal a céllal küldtek, hogy mi ne veszekedjük egymással! Ha megfigyeltették, nagyon is összehoz minket… :))))))[/quote:7fbe98bf78]

Ez nekem is eszembe jutott. Ha tényleg összejön a sörözés (amit már én is akartam javasolni), akkor jó munkát végzett a tisztelt (nem is írom már le a nevét) úr. Képzeletbeli kocc mindenkinek! (Még a "leírhatatlan nevû angyalnak" is)[/quote:7fbe98bf78]
hát köszi, az angyal azért túlzás, de még úr se vagyok ;)

corpus Christae 2005. ápr.. 18.  20:01 201
jó bandák vannak
Sziasztok!
Na ennyi, hogy is-re szavazok. Koncerten meghallottam õket elõször, még tavaly. nem a legjobb körülmények voltak akkor Rézmálban, de kíváncsi lettem a zenekar iránt. Nem sajnáltam meg.
Teljesen színvonalas a zene, teljes mértékben megfelel a goth-közönségnek az elvárásainak(sõt!). Hangulat az átlagnál kicsit vidámabb, nem önsajnálatos, de pontosan ez hiányzott, ettõl jó és egyéni.
Mostani szavazásban, ahogy végighallgattam, csak innersea-sek dolgoznak angolul, ezért
Következõ kedvencem- Tûzmadár, 2 konceren is voltam, nagyon jól nyomnak. Királyok és példaképe a keményebb metálban.
Opus alteráról majd késõbb a vélemény,- még átkell emészteni(pozitív értelemben).
Extázis,-kwellemes a hangulata, jó riffek, kevésbé teccik az ének. Srácok,az angolt ki kéne próbálnotok.
Re-gvel még elõzõ szavazáskor megismerkedtem, a véleményem ugyanaz maradt: jó hangulatos reggae zene. Ha rastapastás lennék…

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky