3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » 2005. április

Témakörök
Hirdetés
2005. április
DoomsTear 2005. ápr.. 15.  11:57 120
Tegnapi buli
Nos, akkor belekezdenék!
Tegnapi Asylumi fellépésetek (tényleg minden túlzás, és seggnyalási szándék nélkül) zseniális volt.
Állíthatom, rég történt velem olyan, hogy szín józanul, tökéletes elmeállapotban, ennyire "elszálljak" élõ zenétõl. Az énekesnõtök....hát le a kalappal. Hallgatom a hölgyet, és azon gondolkodom, hogy melyik az a jelenkori énekesnõ, akihez a leginkább hasonlítani tudnám...Egyetlen egy jutott az eszembe, az a bizonyos Enya (asszem így írják), ám -ha lehet ilyet mondani-még jobb. Elismerésem. No, és aztán a zenekar többi tagja....Összeforrott, együtt van, és látszik, hogy elképesztõen élvezik azt, hogy játszhatnak.
Nos, tényleg nem szokásom így ajnározni valakit, de megérdemlitek srácok (és persze Hölgyem). Egy "rajongótok" már biztos akad, de mélyen bízom benne, hogy akad még jóval több is.
Ha a legközelebbi koncert idõpontja már fix, örömmel venném ha megdobnátok egy íméllel, és tájékoztatnátok róla.
Tûzmadárt is koncerten láttam, nagyon lendületesen nyomnak, igazi metálos módon. Abszolút jó hangulat van, jól lehet rázni a fejét, a srácok nagyon ügyesek kézileg és a színpadon otthon érezhetnek magukat.
Extázist is sikerült élõben látnom (illetve hallanom). Na, erre jó a sörözés. A banda ehhez igen klassz hangulatot tud megteremteni (ami akkör meg is történt).
De a szívem most az Inner Sea-i, rájuk szavazom.
Örültem: Bence

Munkácsi Tamás 2005. ápr.. 15.  08:41 119
koncertek
Szevasztok!Ha valakinek kedve lenne velünk koncertezni,hívjon minket,mi is hívunk titeket!Össze kéne fogni,lehet más stílus,más emberek,de egy a célunk,és ez számít!
Üdv minden Rockernek!

postascsibi 2005. ápr.. 14.  21:25 118
Szavaznák egyet a Symbol zenekarra mert nagyon pontosan és jól játszanak. A gitár témák nagyon lendületesek a szintivel nagyon jól össze passzol és a bass is nagyon keményen szól a dobos egy fergetegesen nagy dobos szerintem és az ének is sokat fejlõdöt ugyan úgy mint az egész zenekar. Emberileg nagyon jó fejek a srácok ez látszik a hatalmas össze tartáson is, akármi gond van a zenekarban leülnek és megoldják! A koncertjeiken fergeteges hangulat uralkodik és ha nem cseszik el a technikusok nagyon jól szólnak, sajnos erre már volt példa, hogy nem oda illõ technikus úgy elkeverte nekik a koncertet, hogy az elsõ sorban sem lehetet hallani.
A Cherokee zenéje még tetszik, de egyszer megnézném õket élõben is és akkor több véleményt tudnék írni. Igy csak annyit tudtam leszürni, hogy igen pontosan és jól játszanak és csak igy tovább.
A TÛzmadár is nagyon jól csinálja azt amibe belekezdet. Az elsõ demo ota õk is sokat fejlõdtek. Nagyon szépen és pontosan szólnak a hangszerek és az énekes hangja nagyon jó! Remélem még egyszer majd láthatom is õket valami igazán nagy zenekarral együtt turnézni!!!

Dörmi 2005. ápr.. 14.  16:24 117
Vaze!

Nem tünt fel, hogy ez a 3 zenekar nincs fent a listán?

Beci 2005. ápr.. 14.  16:12 116
Hello!

En a kovetkezokre szeretnek szavazni: Angertea, Babybone, Zuhatag

Mind a harom zenekar igenyes, jo zenet jatszik.

Angertea: igaz, hogy most angol nyelvre valtottak, de a zene ugyanaz a kulonos egyedi, tipikus teas zene, amit eddig is csak csodalni tudtam. Kicsit furcsa lehet elsore sokaknak, de egy ket hallgatas utan kikristalyosodnak a dolgok, es rajon az ember mennyire zsenialis ez a 3 csavo. Eleg csini lett az uj oldaluk is, ahonnan a hires betegesre sikerult mutos klippet is le lehet tolteni. Erdemes megnezni.

BabyBone: nagyon egyediek szinten. Kisse elszallosak ok is, de teljesen magaval ragado a produkciojuk, ahogy el veluk a szinpad. Nem bir az ember egy helyben maraadni a bulin, ha meglatja es hallja oket. Az enekes meg felemetes hangulatot tud teremteni.

Zuhatag: az igazi jo kis rakendrol megtestesitoi. Az egyszerunek tuno, de nagyon is osszerakott szamok remek mondanivaloval vannak megtamogatva. A szovegeket sok fele keppen lehet ertelmezni, mindenkinek jelenthet egyet es mast is. Semmi cifrazas, felesleges pruntyoges nincs a muzsikajukban, es igy is hatalmas szamokat irnak a sracok. Szerintem ez sokkal nehezeebb, mint mindenfele ketyerevel, osszebohockodni vmi masszat.

Szoval ez az en harom jeloltem.

Hello!

Beci

So far So good 2005. ápr.. 14.  13:50 115
Hát legyen Is
Sziasztok!
Inner Sea-re dobok egyet, szerintem, egyéni, amit csinálnak. Tetszik, hogy minden számnak saját külön világa van, filozófiái háttérrel. Zeneileg változatosak, nem unalmasak (nem hiába progresszívnek kinevezték az itt jelenlévõ, hozza nem értõ emberek). Egyszóval, Inner Sea.
Más bandákból egyértelmûen Opus Alterát kiemelnék: mindenkinek érdemes meghallgatni, HOGYAN is kell zenét játszani,- dús dallamok, kisugárzó zenetudás szinte kézzel tapintható.
Még egy jó metál banda szerepel itt, a Tûzmadár. Egészen kemény, „csörgõ fém”. Valóban olyanok, amilyennek heavymetal formációnak kell lennie 2005-ben. Le a kalappal!

Greg1 2005. ápr.. 14.  12:34 114
Sziasztok!

Letöltöttem azokat a zenéket, amiket le lehetett, és a következõ a véleményem:

Az Extázis tetszik, jó kis feeling rock and roll.
A Symbol is jó, tetszik a dallamvilága, a hangzás nem egy Dream Theater, de megszokható.
Az Inner sea is jó, tényleg rockoperás, imádom a rockoperákat.:)
A Re-G feeling, szeretem a rasta-zenéket, jól lehet rá "lazulni".;)

Szavazatom mégis a Tûzmadárra esett mert:
- Az újonan feltett mp3-mak nagyon zúznak. Ez egy vadi új felvételük, még asszem kiadva sincs de ezzel be kell futniuk!

Érdemes belehallgatni!

profi zene, profi ének, profi hangzás. Gratula!
Üdv mindenkinek!

Greg1

Nyiki 2005. ápr.. 14.  07:39 113
Jól van na nam bántjuk az Admint! Tényleg jó dolog az hogy egyáltalán létezik olyan web lap ahol amatõr zenekarok lehetnek és olyan fórum ahol megoszthatjuk egymással a gondolatainkat is!
Egyébként én semmi sértõt nem éreztem Andi véleményében olyan álláspont amit nektek kell most tolerálni!
Üdv Nyiki

Stab Venom 2005. ápr.. 14.  00:00 112
[quote:3fd6bc491d="Nyiki"]Üdv !
Nem a Symbol mail-ra válaszoltál hanem az enyémre!
Egyébként én tényleg békét kötök mindenkivel sõt nem is volt soha harag és harc a szívembe irántatok!
Szerintem nagyon jó ötlet a közös koncert!
Az hogy ez a helyzet alakult ki csak is az adminnak köszönhetõ!!
Ha jól értelmeztem véleményt kell írni még másik zenekarokról is és az nem elég hogy nem tetszik ezért csak olyan véleményt tudsz alkotni amely akaratlanul is de mellbe vágja a másikat!
Tényle miért nem elég az hogy nem tetszik vagy teszik???
Na ez a véleményem tartsunk össze szervezzünk bulikat segítsük egymást legyen béke és szeretet , ja és fogadjuk el a negatív véleményt is ! Ez vonatközik a Symbol kedves táborára és az itt jelenlévõ összes zenekarra is!
Üdv Nyiki[/quote:3fd6bc491d]
..és te nem együttes nevétõl beszéltél? Ráadásúl, válaszoltUNK.
Szerintem, Adminnek köszönhetõ, hogy egyáltalán létezik ez a fórum. Na méghozza számkészítést ajánlanak fel. Nem hiszem, hogy mind Mymusicosok, mind CitySoundosok ezt a saját szorákozásból csinálnak, rosszindulátból.
És, nézz, fõleg a közönség mondja ki a véleményét, zenészek csak eljárásokon vitáznak.
Egyébként, nem kéne tartani késszurásnak negatív kritikát, az a lényeg, hogy Neked elsõsorban tetszik, amit csinálsz, de méghozza van az úgynevezett rajongótábor.
Ha nem tetszik,- izlések különböznek.
Ha technikai jellegû,-gondolom saját hibákat úgyis ismersz.
És az, hogy valakinek bejön, valakinek nem,-hát tehetsz róla? Mivel nem, folytass csinálni, ami Neked jól esik.
Tim
PS:próbálok békés párbeszédet tartani:)

Stab Venom 2005. ápr.. 13.  23:24 111
mi a provokáció
[quote:b51052482d="Jakab Andi"] Remélem Nyiki továbra is Magyarnak valod magad és ezen nem fog semmi sem változtatni!
…Stab Venom szép és jó hogy mindenkirõl van véleményed de ezt már egy kicsit provokálásnak érezm ! ( De te tudud)[/quote:b51052482d]
Valóban EGY PROVOKÁLÁS a többiektõl (az ebben a szavazásban szereplõ embereknek 96.2%-nak) elvinni azt, amivel van joguk büszke lenni. Mert 26/27 ember ebben a fórumban Magyar. És nem hiszem, hogy bármi ének-nyelv kérdések vitában, valaki is ne szeretne saját szülõföldet. Ezzel te kijelented, hogy, például, az Inner Sea tagok nem más, mint hazaárulók. És ezzel tovább is „VÉLEMÉNYEM LESZ”, amit ki is fogok tudni mondani. Kár, hogy nem leszel itt, lenne mondani valóm. ~}:(
Nyiki, ilyeneket tényleg nem fogok tudni tolerálni. Mármint, az andi-féle…

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky