3422 bands 12339 MP3 to download

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » 2005. április

Topics
Hirdetés
2005. április
joesalty 2005. ápr.. 11.  21:55 70
Re: kisemberekrõl...
[quote:66f038fd51="Regina"]Ha jól vettem ki, az Inner Sea csak "nagyemberekkel" foglalkozik, sõt, individumokkal!!! Na, most közölném, hogy még egy "kisember" is tudja, hogy minden ember külön csoda, azaz külön egyéniség, tehát a nagyemberek csak azt HISZIK magukrók, hogy azok, de semmivel sem külömbek. Nincsenek egyéniségben gazdagabbak vagy szegényebbek, mert mindenki gazdag és szegény egyszerre, csak meg kell benne látni a kincset. ENNYI![/quote:66f038fd51]

Nem tudom mibõl gondolod, hogy az Inner Sea csak a nagy emberekkel foglalkozik???
Ezt kifejtenéd?

Regina 2005. ápr.. 11.  21:32 69
kisemberekrõl...
Ha jól vettem ki, az Inner Sea csak "nagyemberekkel" foglalkozik, sõt, individumokkal!!! Na, most közölném, hogy még egy "kisember" is tudja, hogy minden ember külön csoda, azaz külön egyéniség, tehát a nagyemberek csak azt HISZIK magukrók, hogy azok, de semmivel sem külömbek. Nincsenek egyéniségben gazdagabbak vagy szegényebbek, mert mindenki gazdag és szegény egyszerre, csak meg kell benne látni a kincset. ENNYI!

Regina 2005. ápr.. 11.  21:12 68
Re: Jó a marsi ötlet
Valakinek a szomszéd utca a világ másik vége. Valakinek a világ másik vége nem más, mint a szomszéd utca.

Kifejtenéd jobban, vagy kisemberrel nem kommunikálsz?Oder kannst du es mir vielleicht auf deutsch erklären? In dieser Sprache kann ich nämlich besser Gedanken machen.

Stab Venom 2005. ápr.. 11.  20:54 67
juj, elnézést, rosszúl ítram az elõzõben: nem Dagattnak írtam a véleményemet a zene szerkezetérõl, hanem Munkácsi Tamásnak! Bocsánat!

Stab Venom 2005. ápr.. 11.  20:43 66
Re: Symbol
[quote:d4e82945e1="Tom Murphy Kondor"]Amit írtam, nem fikázásból írtam....[/quote:d4e82945e1]
Szerintem, korrekten mondtad a véleményedet. Inner Sea részérõl köszönöm (nálunk se csúcs a felvétel, még tudom a hibáinkat, dur-moll is van).

Itt, ahogy már többször megmondtak, nem a LEGJOBB zenekart választanak, hanem olyan szavazási módon osztonak a studióidõt. Úgyanugy, ez cédulahuzással meg lehetne oldani. Szerintem ilyen játék sokkal érdekesebb.

2.Dagatt:Ami a zenét illeti, a zenének a történelme arra utul, hogy igen ettõl jó a zene, hogy nem 1 hang.
A hangszeren azért olyan sok húr-fret(ez hogy lesz magyarúl?)-billentyû-tom-pergõ van, hogy ezeket mind jó lenne használni az önkifejezésben.
Amit Tom Kondor leírta, a NEM amatõr zenésznek a tisztelt véleményének tartom.

auranala 2005. ápr.. 11.  20:31 65
Ezennel én is dobnék egy szavazatot az [b:97400113b8]Opus Altera[/b:97400113b8] nevû formációra, és remélem majd valamikor, valaki elárulja, hogy hány érvényes szavazat érkezett eddig a "versenyzõkre", ugyanis elég nehéz követni, hogy melyik hozzászólás lett elfogadva, és melyik nem..:) .. mindegyik 3-4 mondat feletti szakasz?:)

No de mindegy is, jó ez így, csak nehéz követni..:) .. és bár sokan tényleg nem tudnak ezekrõl a szavazásokról, remélem idõvel mindenkihez eljut a hír és a lehetõség, és esetlegesen olyanok is billentyûzetet ragadhatnak, akik nem rendelkeznek internet hozzáféréssel, még ha ez olykor-olykor körülményes is tud lenni..:)

És akkor indokolnék.. mégiscsak ez kell, hogy képezze szerves részét kicsiny szavaztomnak, ugyebár..:) .. hiába választottam a mezõny valószínûleg legprofibb zenekarát (saját vélemény, a kiérdemelt kivégzési módok variációit kéretik privát üzenet formájában postázni), nem vagyok olyan fajta, aki darabjaira bontogatja a dalokat, és hangról-hangra kielemzi õket.. és bár esélyt adtam a többieknek is, tehát a lelkiismeretem tiszta, a döntésem egy olyan bandára esett, akik zenéjükkel minden olyan momentumot képesek rögzíteni, és klisémentesen átadni, amelyek számomra fontosak.. szóval szerelem volt ez elsõ hallásra, nem fér hozzá kétség..:) ..

.. mert helyén vannak a dalszövegek, amik nem szájbarágós, századszorra is elismételt módon támadnak:), a zenészek pedig vérprofik, ezt azonnal elárulja magáról az anyag, és mivel cd-vel is büszkélkedhetek, bátran kijelenthetem, hogy a csomagolás sem utolsó.. kiemelkedõ munka, és biztos vagyok benne, hogy a folytatás még ennél az anyagnál is magasabban fog szárnyalni..

.. az ének bitang odavágós:) .. a billentyûtémákat megszeretni egy pillanat mûve volt..:)) .. és nincs ez másképp a többiekre nézve sem..:) .. ennek a zenekarnak [b:97400113b8]meg kellett születnie[/b:97400113b8], és szerintem mindenki egyetért abban, hogy nem visszamaradott kis országunkban lenne a helyük.. de ha már itt vannak, akkor majd a rajongóik biztosítanak számukra egy szeletnyi Nyugatot..:)

Koncerten még sajnos nem voltam, úgyhogy a hangokhoz társuló vizuális élményrõl ebben a formában nem tudok nyilatkozni, hacsak nem az oldalukon elhelyezett videó alapján..:) .. ami pont az egyik kedvenc dalom felvétele..:)

Persze pótolom majd rút hiányosságomat:), és remélem minél elõbb átélhetem a csodát élõben is!:)

[b:97400113b8]Hajrá:)[/b:97400113b8]

Dagatt 2005. ápr.. 11.  19:54 64
Szavazok
A Symbolra szavazok,mert:
-bár vannak olyan keményebb zenék,amik bejönnek,jobban szeretem a hasonló,lágyabb,dallamosabb rockot.
-igazi amatõr zenekar,tudnak lelkesedni a felmerülõ problémák ellenére
is.
-örömmel játszanak,és ez jól áll nekik :) .
-fejlõdõképesek (tapasztaltam) .
-igyekeznek minél jobbat nyújtani,van bennük törekvés.
-vagy a dobos jó,vagy a szerkója,de élõben piszok jól tud szólni.
-szeretem a zenéjüket,de ez szubjektív... :) .
-jó lenne õket gyakrabban látni koncerten,bárhol az országban,hogy mások is megismerjék õket.

Sajnos a vállalati szerver tûzfala miatt nem tudom meghallgatni a többiek mp3-as zenéjét,de a Tûzmadarat többen dícsérték,hogy színvonalas,és jó,ezért (ha tényleg megérdemlik) ,tõlem is kapnak egy piros pontot...

Üdv mindenkinek,szóljon a Rock...

"...az öreg csövesnek van a legjobb hangja...
...nem,nem a Józsi bá'nak!!!..." :)

Dagatt

Tom Murphy Kondor 2005. ápr.. 11.  18:13 63
Re: Symbol
[quote:6b3d339138="Munkácsi Tamás"]Sziasztok!
Csak azért írom,mert itt nem fikázódni kéne,hanem egymást segíteni!
Üdv mindenkinek![/quote:6b3d339138]

Tamás!

Amit írtam, nem fikázásból írtam. Bõvebben nem akartam kifejteni a dolgot, mert nem fért volna el a fórumban. Ez egyszerûen a véleményem. Tényleg nem szól túl fényesen a felvétel, és biztosan jobb az új anyagotok, de én ettõl függetlenül írtam, amit írtam, mert tudom, hogy nem minden amatõr bandának van lehetõsége jó felvételek készítésére. Hogy megmagyarázzam a hozzászólásom: Hallgasd meg a következõket:

Yngwie J Malmsteen - Judas
Whitesnake - Wings Of The Storm, Slip Of The Tongue, Crying In The Rain
més sorolhatnám (Dokken, stb.)

Nos ezeket rendkívül könnyû összepárosítani bizonyos magyar zenekarok felvételeivel, és nálatok az elejétõl kezdve a magyar hatást éreztem. Félreértés ne essék, nem tartom a Symbolt rossz zenekarnak, csak a zenével kapcsolatosan vannak aggályaim. Egyébként az ének például a Lordra emlékeztet, csak jobb annál. Bár inkább legyen mondjuk kicsit rosszabb, mint egy Europe... Nyugodtan kritizáljon minket is bárki. Ha szerintem igaza van, elfogadom, ha szerintem nincs, akkor csinálom úgy tovább, ahogy én gondolom.
Szóval bocs, ha nyersnek tûnt elõzõ irományom.

Üdv!

Munkácsi Tamás 2005. ápr.. 11.  09:57 62
Symbol
Sziasztok!
Nem értem ezt az egészet,most attól h 600 vátlás van benne,attól jó a zene!?Jó az is nagyon,de nem kell leszólni,aki más zenét játszik!
Pl egyik kedven zenekarom a Dream Theater,mégis szeretem ezt a zenét is!Amúgy az új számok sokkal jobbak,majd meghallhatjátok!A lemez pedig a hangzás miatt erõtlen,sokat fejlõdött azóta az egész zenekar, és én sem játszom úgy mint a régi gitárosok!Teljesen más az egész zenekar felfogása,én pl.,metálosabban játszom mint a régi gitárosok!
Csak azért írom,mert itt nem fikázódni kéne,hanem egymást segíteni!
Üdv mindenkinek!

Stab Venom 2005. ápr.. 11.  00:48 61
Re: Inner Sea + stb.
[quote:be5eae8686="nordic"]... megmutatják az embernek, hogy van még mit szeretni a Földön. Nem depressziósak és nagyon vidámak a koncerteken- ez nagyon tetszik!
A Moonlight Shadows feldolgozásuk király, Mike Oldfield sehol sincs!!![/quote:be5eae8686]
Hát, bõven van, mit szeretni.

Hehe, azért, remélem, nem vagyunk TÚL vidámak, azért mégis Darkos alapról van szó...

Mike Oldfield= My Cold Field (C)

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky