3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » 2005. év hónap zenekarai (archívum) » 2005. április

Témakörök
Hirdetés
2005. április
postascsibi 2005. ápr.. 7.  20:03 30
Már megint dobnák egy szavazatot a Symbol zenekarra mert mások is igy csinálják! Amugy mi a tiszta versengést szeretjük és remélem nem fog ez teljesen elfajulni, hogy a zenekarok szavazgatnak magukra és ezzel viszik a primet, mert ez szerintem arról szól, hogy a rajongok mit gondolnak!!!

Black 2005. ápr.. 7.  18:59 29
Azért szavazok a Symbolra mert nagyon szeretem amit csinálnak!Ott voltam oroszlányban és tetszett!
Szerintem a stílusuk egyedülálló vissza idézi a rock zene varázsát!
Egyébként szeretem a nõi ének hangot is de az a baj hogy az amerikai zenekarokat akarják sokan utánozni! Ami egyszer már befutott mûfaj attol jobbat nehéz alkotni ugyan abban a mûfajban!
Na üdv mindenkinek: Black

wifla 2005. ápr.. 7.  17:58 28
Innen is megy egy szavazat az [b:aa0f5f9052]Opus Altera[/b:aa0f5f9052]-nak, akiknek szeretném nagyon szépen megköszönni, hogy léteznek..:)

Hajrá mindenkinek!:)

symbol 2005. ápr.. 7.  17:20 27
Mi is tudunk magunkra szavazni bár nem ez a cél !!!
Nem játszunk jó zenét és ne is halgassátok meg a felvételeinket!!
Sajnos csak magyar nyelvre futotta amiért meg is szolnak minket de mi már csak ilyenek vagyunk!! További sikeres versengést !
Üdv: Symbol
www.symbolzenekar.hu

rocketqueen 2005. ápr.. 7.  17:07 26
Hajrá Extazis! Ti vagytok a legjobbak!

Stab Venom 2005. ápr.. 7.  15:56 25
Re: szavazósdi:))
[quote:30a5afe0c6="kristof"]Üdv.
Most hallottam errõl a szavazásos dologról és jó ötletnek tartom, csak több emberhez kéne eljusson a híre.
Ahogy néztem elég sok az érintett zenekartag a szavazók között;) Azt hiszem ebbõl kifolyólag én is magunkra szavazok, bár szívesen tennék máshogy. Például az Opus elég szimpatikus, tetszik a zenéjük hangulata, meg a tudatosság. Ja, meg az Inner Sea. Nincs szebb a nõi hangnál.
Valaki írta itt, hogy csak egy zenekarnál érzi, hogy szívbõl zenél, a többi pénzért, stb... Errõl jó tudni:DD Kezdjük ott, hogy semelyik itt jelenlevõ zenekar nem játszik mégcsak közel sem olyan zenét, amibõl sok pénzt lehet keresni, úgyhogy felejtsük el ezt a dolgot. Szerintem a hitelességgel nincs itt baj, csak az ízlések különböznek. Az meg kifejezetten jó. Vagy tévednék?;)
Na mindegy, mindenkinek jó szavazgatást!!
hali[/quote:30a5afe0c6]
Minden szemponttal együttértek, örültem ezt olvasni:)

Stab Venom 2005. ápr.. 7.  15:53 24
Megúntam...
Szeretnék bezárni ezt a, bocsánat, már idiótáságba sugárzó nemzetiségek-témát. NEM VAGYOK MAGYAR, ez nektek elég??? Kiszûrtek a lényegét??? Legalább vegyetek fáradságot végig olvasni az írásáimat, nem nehéz...
Ha valaki saját kis világban zárkozik, és ebben átémiszti magát,-az az õ problémája. És hadd én döntsek, milyen nyelven írok számokat és éneklek (ünk) ezeket, és azt, hogy ez szívbõl jön e.
Föleslegesen tartom a lesorolt 1. 2. 3., mert nekem se Angol, se Magyar nem az anyanyelv, és én azon a nyelven csinálok zenét, amelyiken nekem jobban tetszik, és amelyiken jobban ki tudok fejezni magamat.
Magyarország nem valami kizárás, és ha Németország, az összes Skandinávok híresek lettek az angolnyelvû zenének köszönhetõen, szerintem Magyarország is bátran megteheti, más jó pár dicséretes példa van rá.
Ugyanannyira nem tartom értelmesnek errõl vitázni, mint arról, hogy milyen stílusban játszik az ember, ha black, akkor miért hörög, ha Edda-jellegû az egész, akkor miért ilyen...
Legyen ezzel kész a témá, véleményetekre nem próbálok befolyásolni, mert már többször tapasztaltam, hogy ilyen esetekben ez fõlesleges, de legalább legyetek annyira toleránsak, hogy fogodjátok azt, hogy valaki MÁS.

kristof 2005. ápr.. 7.  12:53 23
szavazósdi:))
Üdv.
Most hallottam errõl a szavazásos dologról és jó ötletnek tartom, csak több emberhez kéne eljusson a híre.
Ahogy néztem elég sok az érintett zenekartag a szavazók között;) Azt hiszem ebbõl kifolyólag én is magunkra szavazok, bár szívesen tennék máshogy. Például az Opus elég szimpatikus, tetszik a zenéjük hangulata, meg a tudatosság. Ja, meg az Inner Sea. Nincs szebb a nõi hangnál.
Valaki írta itt, hogy csak egy zenekarnál érzi, hogy szívbõl zenél, a többi pénzért, stb... Errõl jó tudni:DD Kezdjük ott, hogy semelyik itt jelenlevõ zenekar nem játszik mégcsak közel sem olyan zenét, amibõl sok pénzt lehet keresni, úgyhogy felejtsük el ezt a dolgot. Szerintem a hitelességgel nincs itt baj, csak az ízlések különböznek. Az meg kifejezetten jó. Vagy tévednék?;)
Na mindegy, mindenkinek jó szavazgatást!!
hali

tuzmadar 2005. ápr.. 7.  12:02 22
A Tûzmadár zenekar zenéje nagyon bejön, ezért szeretnék Rájuk szavazni, szerintem Náluk tehetségesebb magyar metal banda kevés van!!! Hallgassatok bele:
www.tuzmadar.hu
Üdv

postascsibi 2005. ápr.. 7.  11:09 21
A hónap zenekara Symbol!!!
Én azért szavaztam a SYMBOL zenekarra mert nagyon jó zenét játszanak, és még ami számomra nagyon fontos dolog magyar és saját számokat! Õk is tudnak játszani feldolgozásokat is ha kell, de elsõsorban nem ezt tartják fontosnak, hanem azt, hogy ha kilátogat valaki valamelyik koncertjükre akkor valami újjat kapjon!!! Szerintem a srácok napról napra fejlödnek és minden koncerten azt veszem észre, hogy egyre jóbb a bagázs és egyre jóbban szolalnak meg a dalok, mert éppen valamit változtattak rajta akár egy új szóló került bele akár egy újjabb riff! A többi zenekaron azt veszem észre, hogy nem igazán szívbõl játszanak hanem amit a divat megkiván és lényeg az, hogy eladható legyen! Szerintem ez nem igazán jó. Mert a zene akkor igazán élvezhetõ ha ki lehet belõle hallani azt, hogy szívbõl szól! Ja és az is sokat számitana, hogy ha már egyszer az életben kis hazánkat képviseljük akkor ne szégyeljük már az anyanyelvünket se!

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky