3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
EFOTT 2016

2016. július 19. | Stewie

Életem első Bohemian Betyars-a is megvolt

Copyright:

A fesztiválokban az az egyik kedvenc élményem, hogy mindig eljutok olyan koncertekre, amikre addig nem tudtam, vagy nem érdekelt annyira, hogy elmenjek külön rá. Az Efotton eddig az első ilyen élményem a Bohemian volt.

  • megosztás
  • kapcsolódó linkek

Mindig is szerettem a folk és a punk keveredését. Nagyon jó koncepció, és szeretem a kísérletező zenéket. Ezért nem is értem utólag, hogy eddig miért nem voltam egyetlen BB koncerten sem. De csak szépen sorjában.

A koncert hangosítása elfogadható volt, bár mint az egész fesztiválon eddig, most is volt egy kis kivetnivaló benne. De kedvem nem szegte. Az már inkább hogy az egész színpad egy bő fél óra csúszásban volt. Kicsit zavaró, rontja az élményt, főleg hogy nem is értem miért és mikor történt a csúszás.

És a koncert. Ekkora örömünnepen még nem voltam eddigi életem során, pedig már rengeteg koncerten voltam. Az első pillanattól kezdve, egészen a ráadás utáni képekig végig energiával, örömmel játszottak. Olyan természetességet és felszabadultságok árasztotak magukból, hogy pár perce mindneki elfelejtette a sarat, az elázott cuccait, és minden gondját és csak táncolt.

Mert erre nem lehet nem táncolni! Még a végkimerülés szélén is önkéntelenül felteszed rá a kezed, és tombolsz. Ennek az a mellékterméke volt viszont, hogy egyetlen számra sem emlékszem karakteresen. A ritmusok megvannak, és pár sor is (bár a hangosítás miatt nem sokat lehetet érteni) a fejemben van még, de nem tudonék egyetlen címet vagy hosszabb részt felidézni.  Ez a tökéletes koncertzenekar: amíg tart zseniális, fergeteges, de utána nem gondolkozol el rajta, otthon nem fogok rongyosra hallgatni őket.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2017. február 2.

Világsztárok érkeznek az EFOTT-ra: Sean Paul is Velencére jön

Szívmelengető hírek a téli időszak túléléséhez: a hazai kedvencek mellett világsztárok fokozzák majd a hangulatot az egyetemisták legnagyobb nyári buliján július 11. és 17. között, Velencén. Idén ugyanis az angol szintipop páros, a Hurts mellett az EFOTT színpadára lép a jamaikai reggae világsztár, Sean Paul is. A szervezők minden eddiginél nagyobb bulira készülnek. Tovább

2016. december 8.

Ismét meghódítja Velencét az EFOTT

A 2017-es EFOTT-ot a szervezők a 650 éves Pécsi Tudományegyetem hallgatóival karöltve készítik elő. A fesztivál a vizsgaidőszakok után, július 11-17. között lesz, a helyszín pedig ismét a Velencei-tó partja. Ám a buli idén egy nappal hosszabb lesz, mert a vasárnapi napon és éjszakán is teljes programmal várják a látogatókat. Akik idén is előre gondoskodnak hetijegyükről, egyben az EFOTT és kapcsolódó zenésztársak jótékonysági akciójában is részt vesznek.
  Tovább

2016. július 19.

Kihozták a maximumot - EFOTT összefoglaló

Eltelt pár nap a fesztivál után, mindenki kipihente magát, talán már a láza is elmúlt, szóval itt az ideje, hogy megnézzük, milyen is volt az EFOTT egésze. Tovább

2016. július 19.

Az idő sem szab gátat a tombolásnak - EFOTT 2. nap

Akik túléték az első napot, azokra a második nap erősen szeles napja várt. Sajnos így a strand sem opcionális, de unatkozni biztos nem lehet. A nappali programokkal párhuzamosan már későb délután elkezdődtek a koncertek, amik visszahozták az életet belénk. Tovább

2016. július 19.

Vacak időben is tele programokkal egy fesztivál

Sajnos Velencén a rossz idő állandósult, és nem hagyja alább se a szél, se a felhőzet, így a strandolást csak a legmerészebb fesztiválozók vállalják be (jelenleg a vizilabdásokon kívül olyan 5 ember van bent). De a hangulat fenomenális és programok tömkelege vár minket a tavon túl. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky