3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
EFOTT 2016

2016. július 19. | Stewie

Kihozták a maximumot - EFOTT összefoglaló

Copyright:

Eltelt pár nap a fesztivál után, mindenki kipihente magát, talán már a láza is elmúlt, szóval itt az ideje, hogy megnézzük, milyen is volt az EFOTT egésze.

  • megosztás
  • kapcsolódó linkek

A szervezés elég felemás élményeket hagyott bennem. Egyrészt nagyon összehangolt, energikus csapat jött össze. A szekusokat külön kiemelném, mivel nagyon jófejek és profik voltak, ritka az ilyen. Az esőben remek munkát végeztek, kihozták belőle a maximumot, amit csak lehetett. Viszont másik oldalt olyan amatőr hibákat vétettek, amiket egy 41éves fesztiválnak nem szabadna (erről részletesen írtam már, nem ismételném magam). Emiatt maradoztak el többek közt a napi beszámolók is egyébként.

A koncertek nagyon jók voltak, minden banda hatalmas energiával játszott, és mindent beleadtak. Lehet, hogy az időjárás ellenében, lehet, hogy a helyszín miatt, vagy lehet, hogy csak így jött ki, de mindegyik zenekartól ez volt az eddigi legjobb performance-a amit láttam. Mondom ezt annak ellenére, hogy a hangosításnál szinte mindig volt egy pici gikszer, ami miatt nem volt tökéletes az élmény.

A vásárlási lehetőségek kifejezetten jók voltak. Külön kiemelném a Lidl-t, ami az elmúlt évek legjobb húzása volt a fesztiváloknál: bent mindent meglehet venni, ami csak egy fesztiválhoz kell, olcsón. Ez egyébként az egész EFOTT-ra jellemző volt: hozzávetőlegesen kellemesek az árak, nem éreztem minden egyes sörnél, hogy ez fájni fog a számlámnak. Ami jobb üzletpolitika is, hisz így elég önfeledtem rendeltem a korsókat.

A nem koncert pogramok elég jók voltak, de közel sem tudtam mindet kipróbálni. Ez egyrészt személyi sérülés miatt volt, másrészt az időjárás sokat elmosott. Viszont amiket sikerült kirpóbálni az mind jó volt, kreatívak próbáltak lenni a standok, jópofa nyeremények voltak.

Összeségében egy nagyon jó fesztivál volt, de az időjárás miatt nem lehetett 100%-os. Viszont tőlem így is kap egy 8/10-et.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2017. február 2.

Világsztárok érkeznek az EFOTT-ra: Sean Paul is Velencére jön

Szívmelengető hírek a téli időszak túléléséhez: a hazai kedvencek mellett világsztárok fokozzák majd a hangulatot az egyetemisták legnagyobb nyári buliján július 11. és 17. között, Velencén. Idén ugyanis az angol szintipop páros, a Hurts mellett az EFOTT színpadára lép a jamaikai reggae világsztár, Sean Paul is. A szervezők minden eddiginél nagyobb bulira készülnek. Tovább

2016. december 8.

Ismét meghódítja Velencét az EFOTT

A 2017-es EFOTT-ot a szervezők a 650 éves Pécsi Tudományegyetem hallgatóival karöltve készítik elő. A fesztivál a vizsgaidőszakok után, július 11-17. között lesz, a helyszín pedig ismét a Velencei-tó partja. Ám a buli idén egy nappal hosszabb lesz, mert a vasárnapi napon és éjszakán is teljes programmal várják a látogatókat. Akik idén is előre gondoskodnak hetijegyükről, egyben az EFOTT és kapcsolódó zenésztársak jótékonysági akciójában is részt vesznek.
  Tovább

2016. július 19.

Az idő sem szab gátat a tombolásnak - EFOTT 2. nap

Akik túléték az első napot, azokra a második nap erősen szeles napja várt. Sajnos így a strand sem opcionális, de unatkozni biztos nem lehet. A nappali programokkal párhuzamosan már későb délután elkezdődtek a koncertek, amik visszahozták az életet belénk. Tovább

2016. július 19.

Életem első Bohemian Betyars-a is megvolt

A fesztiválokban az az egyik kedvenc élményem, hogy mindig eljutok olyan koncertekre, amikre addig nem tudtam, vagy nem érdekelt annyira, hogy elmenjek külön rá. Az Efotton eddig az első ilyen élményem a Bohemian volt. Tovább

2016. július 19.

Vacak időben is tele programokkal egy fesztivál

Sajnos Velencén a rossz idő állandósult, és nem hagyja alább se a szél, se a felhőzet, így a strandolást csak a legmerészebb fesztiválozók vállalják be (jelenleg a vizilabdásokon kívül olyan 5 ember van bent). De a hangulat fenomenális és programok tömkelege vár minket a tavon túl. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky