3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
EFOTT 2016

2016. július 15. | Stewie

Tényleg eljött az Esti Kornél Rohadt Esője - EFOTT 1. nap

Copyright:

Második napra kelve az időn már látszott hogy jön a hüvősség, de a 40mm esőre senki nem tudott felkészülni. Szerencsére a tegnapi bizonytalanság nyomát se lehetett látni a szervezőkben és a helyzet magaslatán voltak végig.

A víz kellemes, az idő alkalmas volt, szóval a nappalt a vízben és a civil téren töltöttem, ahol kifejezetten jók voltak a játékok, néhány kivételtől eltekintve. Ciderezve nagyon kellemes volt a nap.

Aztán este jöttek a koncertek is végre. Az Esti Kornél kezdett nálam, szinte már-már hagyományként. Bár voltam már jó pár fellépésükön, de eddig ez volt a legenergikusabb. Úgy tűnik a fesztiválhangulat kihozza a legjobbat Dodiékból. Csak így tovább!

A Belga következett a sorban, pár sör után. Bár a hip-hop sose volt a szívem csücske, mégis életem egyik legjobb koncertjét adták a fiúk. A Zsolti a béka alatt már erősen csöpörgött az eső és látszott, hogy durva lesz az este még.

A nap vesztese egyébként egyértelműen Szabó Balázs volt. A Belga után azok özönlötték el a Rauch sátrat, akik menedéket kerestek az eső elől, és nem a SZBB fanok. Ennek az lett a vége, hogy az első szám után a közönség inkább a z "Éjjel soha nem érhet véget" című focihimunszt énekelte. Szerencsére a biztonsági előírások miatt le kellet állnia a koncertnek, így kerülve el a totális leégést.

Az eső után (azt majd egy külön cikkben kifejtem) a műsor teljes átszervezéssel folytatódott, de hihetetlen hangulatban. A Paddyn mindenki egy emberként ünnepelte az eső elálltát, és a fesztivál újrakezdését. Mintha mindenki be akart volna mutatni az időjárásnak. És meg is mutatták.

Stewie

Képek: Innen!

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2017. február 2.

Világsztárok érkeznek az EFOTT-ra: Sean Paul is Velencére jön

Szívmelengető hírek a téli időszak túléléséhez: a hazai kedvencek mellett világsztárok fokozzák majd a hangulatot az egyetemisták legnagyobb nyári buliján július 11. és 17. között, Velencén. Idén ugyanis az angol szintipop páros, a Hurts mellett az EFOTT színpadára lép a jamaikai reggae világsztár, Sean Paul is. A szervezők minden eddiginél nagyobb bulira készülnek. Tovább

2016. december 8.

Ismét meghódítja Velencét az EFOTT

A 2017-es EFOTT-ot a szervezők a 650 éves Pécsi Tudományegyetem hallgatóival karöltve készítik elő. A fesztivál a vizsgaidőszakok után, július 11-17. között lesz, a helyszín pedig ismét a Velencei-tó partja. Ám a buli idén egy nappal hosszabb lesz, mert a vasárnapi napon és éjszakán is teljes programmal várják a látogatókat. Akik idén is előre gondoskodnak hetijegyükről, egyben az EFOTT és kapcsolódó zenésztársak jótékonysági akciójában is részt vesznek.
  Tovább

2016. július 19.

Kihozták a maximumot - EFOTT összefoglaló

Eltelt pár nap a fesztivál után, mindenki kipihente magát, talán már a láza is elmúlt, szóval itt az ideje, hogy megnézzük, milyen is volt az EFOTT egésze. Tovább

2016. július 19.

Az idő sem szab gátat a tombolásnak - EFOTT 2. nap

Akik túléték az első napot, azokra a második nap erősen szeles napja várt. Sajnos így a strand sem opcionális, de unatkozni biztos nem lehet. A nappali programokkal párhuzamosan már későb délután elkezdődtek a koncertek, amik visszahozták az életet belénk. Tovább

2016. július 19.

Életem első Bohemian Betyars-a is megvolt

A fesztiválokban az az egyik kedvenc élményem, hogy mindig eljutok olyan koncertekre, amikre addig nem tudtam, vagy nem érdekelt annyira, hogy elmenjek külön rá. Az Efotton eddig az első ilyen élményem a Bohemian volt. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky