3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
EFOTT 2016

2016. július 18. | Stewie

Az eső és a szervezők csatája az EFOTT-on

Copyright:

Szerintem már mindenki tudja, hogy az EFOTT első napját csúnyán elkapta az eső. Sok portál lehozta a hírt jópáran elmarasztalva a szervezőket. Éppen ezért írok most egy külön cikket erről, mert szerintem kitűnő munkát produkált a staff.

A Velencén megrendezett fesztivál első hivatalos napján az égiek nem kíméltek senkit: 40mm eső esett másfél óra alatt. Ember legyen a talpán aki ez ellen tud védekezni.

Engem Belgáról kijövett kapott el a vihar előszele. Szerencsére pont Uzipovra készültem, ami sátorban játszott, szóval kicsit fürgére vettem a lépteimet. Mázlim is volt, mert az utolsó pillanatban értem a bejárathoz, utánam már zártak. Itt voltam zene és áram nélkül egy jó másfél órát, mire lecsillapodott annyira a vihar, hogy el lehessen menni.

Ez idő alatt a securytis tag végig kedvesen válaszolt a kérdéseinkre, segítőskész volt, és minden problémát gond nélkül megoldott. Le a kalappal előtte.

Pont úgy, ahogy az egész fesztivál előtt. Flottul meg volt szervezve az egész rendszer, felkészültek a gondokra. Az ellen meg nem lehet mit tenni, hogy az egész fesztviál elúszott, mert nem lehet ennyi vízzel mit csinálni.

Sajnos pár sátor is megadta magát a nagy esőkben, bár nagyobb gond nem lett végül. Sajnos ez nem volt mindenkinek elég, és sokan elmentek a bérletesek közül is. Szerencsére jöttek is bőven, de szomorú, hogy egy "kis eső" a kedvét szegi az embereknek.

Képek: Innen!

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2017. február 2.

Világsztárok érkeznek az EFOTT-ra: Sean Paul is Velencére jön

Szívmelengető hírek a téli időszak túléléséhez: a hazai kedvencek mellett világsztárok fokozzák majd a hangulatot az egyetemisták legnagyobb nyári buliján július 11. és 17. között, Velencén. Idén ugyanis az angol szintipop páros, a Hurts mellett az EFOTT színpadára lép a jamaikai reggae világsztár, Sean Paul is. A szervezők minden eddiginél nagyobb bulira készülnek. Tovább

2016. december 8.

Ismét meghódítja Velencét az EFOTT

A 2017-es EFOTT-ot a szervezők a 650 éves Pécsi Tudományegyetem hallgatóival karöltve készítik elő. A fesztivál a vizsgaidőszakok után, július 11-17. között lesz, a helyszín pedig ismét a Velencei-tó partja. Ám a buli idén egy nappal hosszabb lesz, mert a vasárnapi napon és éjszakán is teljes programmal várják a látogatókat. Akik idén is előre gondoskodnak hetijegyükről, egyben az EFOTT és kapcsolódó zenésztársak jótékonysági akciójában is részt vesznek.
  Tovább

2016. július 19.

Kihozták a maximumot - EFOTT összefoglaló

Eltelt pár nap a fesztivál után, mindenki kipihente magát, talán már a láza is elmúlt, szóval itt az ideje, hogy megnézzük, milyen is volt az EFOTT egésze. Tovább

2016. július 19.

Az idő sem szab gátat a tombolásnak - EFOTT 2. nap

Akik túléték az első napot, azokra a második nap erősen szeles napja várt. Sajnos így a strand sem opcionális, de unatkozni biztos nem lehet. A nappali programokkal párhuzamosan már későb délután elkezdődtek a koncertek, amik visszahozták az életet belénk. Tovább

2016. július 19.

Életem első Bohemian Betyars-a is megvolt

A fesztiválokban az az egyik kedvenc élményem, hogy mindig eljutok olyan koncertekre, amikre addig nem tudtam, vagy nem érdekelt annyira, hogy elmenjek külön rá. Az Efotton eddig az első ilyen élményem a Bohemian volt. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky