3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
EFOTT 2016

2016. július 19. | Stewie

Vacak időben is tele programokkal egy fesztivál

Copyright:

Sajnos Velencén a rossz idő állandósult, és nem hagyja alább se a szél, se a felhőzet, így a strandolást csak a legmerészebb fesztiválozók vállalják be (jelenleg a vizilabdásokon kívül olyan 5 ember van bent). De a hangulat fenomenális és programok tömkelege vár minket a tavon túl.

  • megosztás
  • kapcsolódó linkek

A civil teret idén úgy alakították ki, hogy két napig is el lehet szórakozni a különböző szervezeteknél. Az ország apraja-nagyja megjelnet jópofa játékokkal, és kreatív nyereményekkel. Mindenképpen érdemes végigjárni az összes standot.

A sportlehetőségek is nyitva tartanak a vacak időben is. A merészek kipróbálhatják a vizi sportokat, de ahhoz tüdőgyulladás is jár grátisz. Ellenben a focitól kezdve, a strandröpin át, egészen az evezésig mindent ki lehet próbálni, csak győzzed szusszal.

Több nívós előadással várja a fesztivál a vendégeket. Színház, mozi, kerekasztalbeszélgetések sora van minden nap. Két sör között jól is esik egy kis kultúra.

Talán a legkedveltebb előadás szerintem még mindiga pihenés. Az este fárradalmait nem csak a sátorban lehet feldolgozni, rengeteg chill-zone van, helyenként még jó zenével is. És bizony kell a pihenés, hisz a fesztivál fele még hátra van, és nincs megállás.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2017. február 2.

Világsztárok érkeznek az EFOTT-ra: Sean Paul is Velencére jön

Szívmelengető hírek a téli időszak túléléséhez: a hazai kedvencek mellett világsztárok fokozzák majd a hangulatot az egyetemisták legnagyobb nyári buliján július 11. és 17. között, Velencén. Idén ugyanis az angol szintipop páros, a Hurts mellett az EFOTT színpadára lép a jamaikai reggae világsztár, Sean Paul is. A szervezők minden eddiginél nagyobb bulira készülnek. Tovább

2016. december 8.

Ismét meghódítja Velencét az EFOTT

A 2017-es EFOTT-ot a szervezők a 650 éves Pécsi Tudományegyetem hallgatóival karöltve készítik elő. A fesztivál a vizsgaidőszakok után, július 11-17. között lesz, a helyszín pedig ismét a Velencei-tó partja. Ám a buli idén egy nappal hosszabb lesz, mert a vasárnapi napon és éjszakán is teljes programmal várják a látogatókat. Akik idén is előre gondoskodnak hetijegyükről, egyben az EFOTT és kapcsolódó zenésztársak jótékonysági akciójában is részt vesznek.
  Tovább

2016. július 19.

Kihozták a maximumot - EFOTT összefoglaló

Eltelt pár nap a fesztivál után, mindenki kipihente magát, talán már a láza is elmúlt, szóval itt az ideje, hogy megnézzük, milyen is volt az EFOTT egésze. Tovább

2016. július 19.

Az idő sem szab gátat a tombolásnak - EFOTT 2. nap

Akik túléték az első napot, azokra a második nap erősen szeles napja várt. Sajnos így a strand sem opcionális, de unatkozni biztos nem lehet. A nappali programokkal párhuzamosan már későb délután elkezdődtek a koncertek, amik visszahozták az életet belénk. Tovább

2016. július 19.

Életem első Bohemian Betyars-a is megvolt

A fesztiválokban az az egyik kedvenc élményem, hogy mindig eljutok olyan koncertekre, amikre addig nem tudtam, vagy nem érdekelt annyira, hogy elmenjek külön rá. Az Efotton eddig az első ilyen élményem a Bohemian volt. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky