3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Fishing on Orfű 2013

2013. június 27.

Éljük túl az utolsó napot! Fishing on Orfű 3. nap

Copyright:

Biztos lehet a fesztiválozást okosan csinálni. Beosztott energia, megfelelő pihenés, óvatos bulizás. Na ez az, ami nekem nem megy. A lúd az legyen kövér, a buli meg kemény. Reggelig, énekelve, táncolva. Az utolsó nap minden meglepetés nélkül a zombi lété. Erősen kell gondolni a motiváló zenekarokra, hiszen annyi jó van még hátra.

Teltházas péntek után teltházas szombat. Eleve kettőt láttam már mindenből, és ez ilyen tömeg esetén több mint elég. Még egy utolsó energiavételezésre elsiettem hát, adjunk bele apait, anyait. Fürdés, közben akutöltés, hogy legyen még sok színes fotó. Két nappal ez előtt, végignéztem, ahogy egy lány hisztérikusan keresi az ellopott fogkrémjét. Gondoltam, biztos csak elkavarta. Most rajtam volt a sor. A sors vicces fintora. Egy töltővel és egy akuval kevesebb. Kár, hogy mindegyikből csak egy volt. Nem kaptam rohamot, inkább csak elszomorodtam. Ez pont nem az a rúgás volt, ami beindított, pedig arra lett volna szükség.
 
Szomorúan járkáltam hát a színpadok között. Úgy figyeltem a produkciókat, mint azok az unott újságírók, akik első naptól kikérték maguknak, hogy itt kell lenniük.
 
A szünetekben sátrat bontottam, mert éreztem, hogy nyugodtan aludni már nem fogok. Sokan alkalmazták amúgy, ugyanezt a taktikát. Az utolsó őrjöngés előtt, legyünk útrakészek.
 
Kaukázus, Kiscsillag, Vad Fruttik. Minden fáradtságom ellenére az utolsót élveztem a legjobban. Persze a „nekem senkim, de senkim sincsen” ilyenkor új értelmet nyer.
 
Intim Torna Illegálra kötelező volt átnézni a szomszédba. A fiúk híresek arról, hogy magukkal rántanak a boldogság szigetére. Annyira pozitív, életigenlő, amit csinálnak, hogy nem lehet ellenállni nekik. A The Carbonfoolsból és a Fishből csak pár számot kaptam el. Előbbi másik programot ütött, utóbbi nem az én lelkemhez szólt most. Pedig örök fesztiválindító számom a Mi vagyunk itt.
 
Becsülettel húztam reggelig. Sok kávé sok kóla és irány a vonat. Pécsig még szereztem fuvart, de onnan már be kellett neveznem a négy órás rettenetre. Jobb volt megszökni a tömeg elől, elsősorban azért, mert így akadt ülőhelyem, másodsorban a tömeges sátorbontás mindig sírásra késztet.
 
Nehezen birkózom meg azzal, ha valami kellemes véget ér, hát még ha valami tökéletes zárul. Temérdek fesztivál jön még a nyáron, de a FOO bizonyosan dobogós marad. Jövőre ugyanott, veletek! 
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2013. június 27.

A Fishing On Orfű szombati napjának margójára

Az előző részek tartalmából: Ott a tó, Polip úr, sör, fény, sör, bor, sör, koncert, másnap. A szombati nap lévén, hogy valóban csak három órát aludtunk nem indult valami fényesen, valószínűleg még az előző nap pulzált az ereinkben. Bár a Gösseresek gondoskodtak róla, hogy a reggeli szódánkban mindig legyen egy kis bor. Így nem csoda, hogy a tóparton csak 2 órát bírtunk, annak is a felét vízben, majd a fesztiválon elköltött ebéd után a Nagyszínpad dombjának árnyékos szegletében kerestünk menedéket és alakítottuk át egy pillanat alatt menekülttáborrá. Tovább

2013. június 26.

Nagyszínpados orgazmus - Fishing on Orfű 2. nap

A második napra csak zene volt tervben. Kevés alvás, sok izzadás, egy nagy ebéd és zene. Szeretek mozgolódni, de a nagyszínpad felhozatala varázslatosnak ígérkezett. Küzdöttem, amíg csak tudtam a leragadás ellen, de nem ment sokáig. Tovább

2013. június 26.

A csirkéért megéri fennmaradni - Fishing on Orfű 1. nap

Az egész napos, hegyen-völgyön fröccstúra után, legszívesebben egy légkondis szobában pihegtem volna másnap reggelig. Milyen szerencse, hogy se légkondi, se szoba nem állt a rendelkezésemre, így az esti, zenei programokat választottam. Persze, hogy nem bántam meg. Tovább

2013. június 26.

Képek! Fröccstúra - Fishing on Orfű 1. nap

Az első nappal mindössze annyi probléma van, hogy sok esetben megelőzi egy nulladik. A nulladik nap pedig, rendszerint igen erős. Első lélegzetvétel az új helyen, első italozás, első tánc, első reggel. A helyzetet egyféleképpen lehet súlyosbítani, ha délelőttre programot szervez magának az ember. Három óra alvás után, egy hét órás fröccstúra? Miért is ne! Tovább

2013. június 26.

Hajnali részegség – Fishing péntek 2. rész

A Fishing pénteki napja több váratlan fordulatot is tartalmazott, mint amire az elején számítottunk, lévén, hogy reggel még arra gondoltam ebből semmi nem lesz. Aztán meg egyszer csak ott találtuk magunkat Supernemen és ott elkezdődött az a szürreális este, ami éjjel négykor indult be igazán. Érthetetlen. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky