3430 zenekar 12456 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2008. december 19. | Joss Beaumont

Valami történni fog szilveszterkor...

Copyright: MyMusic.hu

A szilveszteri bulik szervezése olyan, hogy a legtöbb ember még az utolsó pillanatokban sem igazán tudja, mi lenne a jó döntés, de a radiocafé 98.6 úgy tűnik elé ment a dolgoknak és kirukkolt egy programmal, amit talán csak a nyári fesztiválok sztároktól hemzsegő eseményeihez hasonlíthatunk. A helyszín, a Merlin lesz (V. Gerlóczy u. 4.). Nem árt jó időben gondoskodni a belépőkről, mert ez nagyon nagy dobás lesz!

A MyMusic a nyári fesztiválok után úgy summázott, hogy a Quimby volt az éve zenekara. Ez ugyebár annak volt betudható, hogy Kiss Tibiék voltak a Tankcsapda mellett az a hazai zenekar, akik irtózatos tömegeket tudtak megmozgatni, és az összes ismert fesztiválon, Nagyszínpados produkción teltház előtt játszott. Ez a Szigeten, csak amiatt nem tudott megvalósulni, mert akkor nehezen tudták összeegyeztetni az időpontot, így ott nem jöhetett létre, de a Balaton Sound és a Volt-fesztivál is megtelt azokon a bizonyos „Quimby-s” napokon. Azóta, tulajdonképpen nem is lépett színpadra a zenekar. Aztán egyszer csak a radiocafé 98.6 és a Merlin gondolt egyet, és összehozta nekünk.

De, nem csak a Quimby-t dicsérhetjük halálra 2008-ban. A Zagar, szintúgy óriási sikereket ért el idén, mint ahogy a PASO is azok közé tartozik, aki már komoly tömegeket képesek megmozgatni. Az Erik Sumoról, valamint a friss nagylemezt épp nemrég kiadó The Carbonfools-ról ne is beszélve.

De hogy van ez a Merlinben szilveszterkor?

Hát kérem, a zenekari listát végignézve megállapíthatjuk, hogy ha külön-külön vesszük őket, mindegyik már magában képes megtölteni, a koncerthelységeket, de együtt már egy igazi gigasztár-kavalkádot láthatunk. Mert olyat máshol nem láthatunk – a fesztiválokon kívül -, ahol ennyi nagy zenekart, egyszerre nézhetünk meg.

Nézzük, hogyan is épül fel, ez az este!

Két külön helyszín lesz egy helyen, ugyanis a Merlin melletti parkolóban felállított "radiocafé circus" nagy, fűtött szabadtéri rendezvénysátra és a Merlin még nagyobb, még fűtöttebb beltere egyaránt a rendelkezésetekre áll. (V. Gerlóczy u. 4.)

A radiocafé circus fellépői:

Pannonia Allstars Ska Orchestra
Quimby
Erik Sumo
Zagar

A Merlin fellépői:

The Carbonfools

radiocafé 98.6 dj-k:
Cyborg Templar
Infra Gandhi és Marvin

További dj-k:
Mada (egypt)
Waxman és Sanyi

Kapunyitás: 20:00-kor. A show (kint és bent is) 21:00-kor kezdődik.

Ha jót akartok, addigra ott vagytok!

Nézzük a jegyárakat:

Jegyek kaphatók a helyszínen, elővételben 4000 ft-ért (2008. december 30-ig), de a rendezvény napján is – ha addig el nem fogy - 5000 ft-ért.

Joss Beaumont

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. március 12.

Bocsánat - befejezi a közös zenélést a Kistehén

A Kistehén tagjai közel húsz év zenélés után úgy döntöttek, befejezik a közös játékot. Azonban mielőtt végleg elköszönnének közönségüktől, a záróévben még megmerítkeznek a nyárban és a fesztiválokban. A Kistehén utolsó budapesti koncertje július 30-án lesz a Budapest Parkban. Aztán ezt is elviszik magukkal. Tovább

2020. március 7.

Budapesti klubkoncert kedvéért szakítja félbe fesztiválturnéját a Belle and Sebastian

A zenei szívmelengetés skót királya (és királynője), a Belle and Sebastian 2020. június 23-án a budapesti A38 Hajó színpadán ad majd koncertet. Első magyarországi fellépésük azért is különleges, mert ez lesz az egyetlen klubkoncert, amelynek kedvéért a zenekar kitérőt tesz nyári fesztiválturnéján, árulta el az A38. Tovább

2020. március 6.

Egy Van – látványos Kelemen Kabátban EP bemutató az Akváriumban

Miközben bemutatták a Végtelen című dalukra készült klipet a VOLT Film augusztusban indult utazós mozijának - a Road Movie  - egyik epizódjaként,  minden eddiginél fergetegesebb bulira készülnek, ami nem más, mint az  „Egy Van” című EP bemutató nagykoncertjük március 6-án az Akváriumban, amely minden eddiginél látványosabb lesz!
  Tovább

2020. február 26.

TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ 2020 – FOLKARÉNA 2020

Harminckilencedik alkalommal rendezik meg az élő népművészet összművészeti fesztiválját, az Országos Táncháztalálkozót és Kirakodóvásárt 2020. március 20-22. között, közel 2600 közreműködővel. A fő helyszín most is a Papp László Budapest Sportaréna lesz, ahol a küzdőtéren zajlanak majd az egymást váltó táncházak forgataga és a népművészeti vásár, valamint az esti gálaműsorok, de az összes további kisebb-nagyobb termet is kitöltjük párhuzamosan futó programjainkkal. Tovább

2020. február 26.

Hazalátogat Alanis Morisette

A hétszeres GRAMMY®-díj nyertes, multi-platina eladásokkal rendelkező énekesnő, Alanis Morissette 12 év után újra fellép Magyarországon, a Papp László Budapest Sportarénában. A koncerten egyrészt a világkörüli turnéja, valamint a Jagged Little Pill album 25 éves évfordulójának ünneplésére kerül sor, másrészt remélhetőleg az egyelőre párszavas magyartudását is gyakorolni, bővíteni fogja az énekesnő! Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky