3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
VOLT 2016

2016. június 27.

A JANA színpadon a hazaiak legjava - VOLT 2016

Copyright:

A visszaszámlálás elkezdődött, már csak egy nap és a világsztárok mellett a hazai könnyűzene legjava is Sopron felé indul, kezdődik a Telekom VOLT Fesztivál. A fesztiválon a JANA Színpad lesz a hazai zenekarok origója, ez a színpad ad otthont a legtöbb magyar produkciónak, de itt lép fel a Stereo MC’s is.

Már kora délután magyar zenei frissítőpontként fog működni szerdától a Telekom VOLT Fesztiválon a JANA Színpad, ahol a legaktuálisabb hazai bandák váltják majd egymást a legendás nagy öregekkel. „Örömmel adtuk ismét a nevét ennek a fantasztikus helyszínnek. Mint ahogy a Jana vizeken idézeteivel felbukkanó Louise L. Hay mondja “A szerelem és a szeretet minden kis zugban, sarokban ott rejtőzik”.  Legyen így a Jana színpadon is!” – mondja Krasovec Péter kereskedelmi- és marketingigazgató.

Már első este a hazai hip-hop két jelentős csapata,  Akkezdet Phiai és a tizenötödik évfordulót jubileumi turnéval megkoronázó Hősök, de itt lép fel Szabó Balázs Bandája is hamisíthatatlan szívhúron pengetésével és hegedű rock and rolljával.

Ha pedig már belemelegedtünk a fesztiválozásba, csütörtökön két legendás zenekar is itt játszik: a nemes egyszerűséggel csak a „magyar blueskirálynak” tartott Deák Bill Gyula, a Deák Bill Blues Banddel és a ricse-ricse kiáltásokkal felkonferált Beatrice. A két koncert között pedig az idén új nagylemezzel jelentkezett Péterfy Bori & Love Band szédít el minket az éjszakában.

A színpad egyetlen külföldi fellépője, a Stereo MC’s, akik Nagy-Britannia egyik legikonikusabb dance, hip-hop csapata, Connected című daluk 1992-ben minden hallójáratot megjárt és bent ragadt. Azóta állócsillagok a könnyűzene egén. Mert hiába az eltelt harminc év, a brit csapat a mai napig lesöpör a lábáról mindenkit. A csapat pénteken tízkor hódítja meg a JANA Színpadot, de a hazai vonalból a hiperkarma, a Magashegyi Underground és a Bëlga is színre lép. A hajnalt pedig mi másra is köszönhetnénk, ha nem a ’90-es évek kínos pop slágereivel a Necc Party prezentálásában.

És még a fesztivál utolsó napjára sem fogytunk ki az izgalmas magyar zenékből és zenekarokból: a délután legnagyobb hősei a Honeybeast és rajongóik lesznek, majd este a Middlemist Red húz bele bennünket a pszichedelikus örvénybe, utána pedig az Ivan & The Parazol ad zúzós rock and roll koncertet. A JANA színpad utolsó koncertjét a Kelemen Kabátban adja, a teljes programot pedig Beatman & Ludmilla szettje zárja egy búcsú bulival. Egy biztos, idén is a felfrissülés terepe lesz a JANA Színpad, hála a friss hazai zenészeknek, akiket minden délután kettőtől hajnalig megtalálsz a színpadon.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2016. július 7.

Hősök és szerelmesek – utolsó üzenet a VOLTról

Kik a hősök A legnagyobb hős című sláger énekesnője szerint? És mi a szerelem a Margaret Island tagjai számára? A Telekom VOLT Fesztivál zárónapján a JANA Színpad fellépői, a Margaret Island triója és Tarján Zsófi, a Honeybeast énekesnője állt kameránk elé. (VIDEÓ!) Tovább

2016. július 5.

148 000-en VOLToztak

Vasárnap hajnalban ért véget a 24. Telekom VOLT Fesztivál, amely rekordszámú közönséget, 148 000 látogatót vonzott Sopronba. Az “Európa legjobb közepes méretű fesztiválja” címmel kitüntetett esemény leglátogatottabb napján 35 000-en vettek részt az Iron Maiden koncertjén.
  Tovább

2016. június 29.

Fesztiválozás helyben vagy akár távolból a Telekom 4G megoldásaival

A tegnap elnindult Telekom VOLT Fesztiválra készülve a Telekom idén is megerősítette nagy sebességű 4G hálózatát a fesztivál környékén. Tavaly Sopron területén kb. kétszeres forgalomnövekedés volt tapasztalható a VOLT ideje alatt. Ez hozzávetőleg 1,8 terabájtnyi adatforgalmat jelentett, amelynek nagyobb része már 4G hálózaton bonyolódott. Az okos eszközök további terjedése és a nagyobb adatigényű tevékenységek, mint például a videonézés és –feltöltés növekvő népszerűsége miatt az idén tavalyhoz képest is jelentős forgalomnövekedésre számítanak. Tovább

2016. június 29.

Megvannak a PZD győztesei

A Telekom VOLT Fesztivál nyitó napján több tízezer néző előtt celebrált, mintegy két és fél órás, a hazai könnyűzene sztárjait felvonlatató show keretében kiosztották a honi zeneipar legjobbjait – különböző kategóriákban – első alkalommal elismerő Petőfi Zenei Díjat. Tovább

2016. június 22.

Bréking! - Elfogytak a VOLT bérletek

A Telekom VOLT Fesztivál újra történelmet ír, ugyanis egy héttel a kapunyitás előtt minden bérlet elkelt. Korábban a szervezők bejelentették, hogy a péntek már teltházas, mostantól pedig a többi  napra már csak napijegyet lehet kapni. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky