3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
VOLT 2016

2016. július 7.

Hősök és szerelmesek – utolsó üzenet a VOLTról

Copyright:

Kik a hősök A legnagyobb hős című sláger énekesnője szerint? És mi a szerelem a Margaret Island tagjai számára? A Telekom VOLT Fesztivál zárónapján a JANA Színpad fellépői, a Margaret Island triója és Tarján Zsófi, a Honeybeast énekesnője állt kameránk elé. (VIDEÓ!)

„A boldogság az, amikor egyensúly van az életben és harmónia. Nekem nincsenek nagy igényeim, csak az, hogy rendben legyenek a dolgok körülöttem. Járok edzeni, próbálok egészesen étkezni, sétálok sokat a kutyával”- árulta el energikus koncertjük után éppen lelépve a színpadról Tarján Zsófi, a Honeybeast frontasszonya a JANA backstage-ben. A zenekar egyik legnagyobb slágere A legnagyobb hős, Zsófi szerint pedig minden embernek máshol vannak feladatai az életben, így ha valaki egy feladatot megold, akkor az már egy hőstettnek számít, hiszen ahol feladatod van, ott lesznek nehézségeid is. „De ha egy ilyen lépcsőn átlépsz, az már tulajdonképpen egy kicsi hőstett. Gyerekkoromban engem a tériszony hátráltatott, és amikor fel mertem mászni egy ugrótoronyra és leugrani onnan, már az is egy hőstett volt, még ha 50 cm is volt” – meséli.

A Margaret Island nemrég nyerte meg az év felfedezettjének járó Fonogram-díjat, fellépésükre pedig még az eső ellenére is rengetegen gyűltek össze a JANA Színpadnál. A rádióból több romantikus szerzeményét is ismerhetjük a csapatnak, amik elmondásuk szerint saját tapasztalaton alapulnak.

„Sok dal szól a szerelemről, hiszen ez egy olyan dolog, ami foglalkoztat minket, a szakítások után úgy a legkönnyebb feldolgozni az élményeket, ha kiírod magadból és az mindig egy különleges élmény, amikor sokan éneklik egyszerre egy-egy szakítós dalodat, mint például a Nem voltál jót és ki tudja az ember magából énekelni a rossz tapasztalatokat”- Mondta Füstös Bálint, a zenekar gitárosa.

Lábas Viki, a trió énekesnője szerint a tiszta szerelmet nagyon nehéz megtalálni: „Erre valakinek egy egész életet kell várnia és nem kapja meg, valaki túl korán kapja meg ahhoz képest, hogy hol tart az életében és valaki pedig pont időben.És sokszor van az, hogy azt hiszed, hogy ő az igazi és ez a nagy szerelem és mégsem az. Úgyhogy szerintem sosem tudhatod biztosra, hogy igazából az-e a nagy szerelem, de vannak rá olyan érzések és intuíciók és érzések, amik szerint talán.”„Sok ember eszményíti ezt a szerelem dolgot és túlmisztifikálja.Szerintem pont az a szépsége az egésznek, amikor olyanban nyilvánul meg két ember szeretete, ami nem annyira az ember arcába megy, hanem sokkal inkább benne van egy-egy cselekvésben, minthogy kimondom azt, hogy szeretlek, az annyira elcsépelt és fellengzős. Én azt keresem most a szerelemben, ami csöndben, halkan, talán nincs is kimondva, de érződik”- teszi hozzá Törőcsik Kristóf a csapat másik gitárosa.

A trió egyébként amikor teheti, koncertek előtt szívesen utcazenél az adott város főterén is, de további részletek a videókból tudhatók meg.


 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2016. július 5.

148 000-en VOLToztak

Vasárnap hajnalban ért véget a 24. Telekom VOLT Fesztivál, amely rekordszámú közönséget, 148 000 látogatót vonzott Sopronba. Az “Európa legjobb közepes méretű fesztiválja” címmel kitüntetett esemény leglátogatottabb napján 35 000-en vettek részt az Iron Maiden koncertjén.
  Tovább

2016. június 29.

Fesztiválozás helyben vagy akár távolból a Telekom 4G megoldásaival

A tegnap elnindult Telekom VOLT Fesztiválra készülve a Telekom idén is megerősítette nagy sebességű 4G hálózatát a fesztivál környékén. Tavaly Sopron területén kb. kétszeres forgalomnövekedés volt tapasztalható a VOLT ideje alatt. Ez hozzávetőleg 1,8 terabájtnyi adatforgalmat jelentett, amelynek nagyobb része már 4G hálózaton bonyolódott. Az okos eszközök további terjedése és a nagyobb adatigényű tevékenységek, mint például a videonézés és –feltöltés növekvő népszerűsége miatt az idén tavalyhoz képest is jelentős forgalomnövekedésre számítanak. Tovább

2016. június 29.

Megvannak a PZD győztesei

A Telekom VOLT Fesztivál nyitó napján több tízezer néző előtt celebrált, mintegy két és fél órás, a hazai könnyűzene sztárjait felvonlatató show keretében kiosztották a honi zeneipar legjobbjait – különböző kategóriákban – első alkalommal elismerő Petőfi Zenei Díjat. Tovább

2016. június 27.

A JANA színpadon a hazaiak legjava - VOLT 2016

A visszaszámlálás elkezdődött, már csak egy nap és a világsztárok mellett a hazai könnyűzene legjava is Sopron felé indul, kezdődik a Telekom VOLT Fesztivál. A fesztiválon a JANA Színpad lesz a hazai zenekarok origója, ez a színpad ad otthont a legtöbb magyar produkciónak, de itt lép fel a Stereo MC’s is. Tovább

2016. június 22.

Bréking! - Elfogytak a VOLT bérletek

A Telekom VOLT Fesztivál újra történelmet ír, ugyanis egy héttel a kapunyitás előtt minden bérlet elkelt. Korábban a szervezők bejelentették, hogy a péntek már teltházas, mostantól pedig a többi  napra már csak napijegyet lehet kapni. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky