3428 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
TOP 5

2012. január 16.

Ezt hallgatja! Sophistic Top5!

Copyright:

Most a Sophistic lányegyüttest kértük meg arra, hogy mutassák meg nekünk a kedvenc dalaikat. A csajok Top5-jén kívül még egy kis bemutatkozást is olvashattok róluk, ahol az is kiderül, hogy a zenekar tagjai miért nem vágynak tehetségkutató műsorba!

„Mi vagyunk a SOPHISTIC együttes: Amina, Patsy, és Noa. 2010-ben alakultunk, így már több mint egy éve énekelünk együtt. Idáig csak angol nyelvű dalaink voltak, amelyekből a legnagyobb sikert a „Tears of Millions” című dalunkkal arattuk. A dalból készült video sokáig a zene csatornák kedvence volt, aminek az érdekessége, hogy 3D –s verzióban is elkészült.
 
Barátság köt össze minket , a sok felkérés ellenére egyik tehetségkutató műsorban sem vettünk részt. Mi hosszútávra tervezünk és nem a pillanatnyi siker motivál, hanem az éneklés öröme. 
 
Az első magyar nyelvű dalunk a „JÓ O.K!”, amit épp a napokban tűzött műsorára több zenei csatorna is, amiért nagyon boldogok vagyunk. Istennek hála nem unatkozunk, sok- sok fellépésünk van, és ami a legfontosabb, hogy ahol egyszer már jártunk, oda többnyire visszahívnak.
 
Hárman vagyunk, és zenei ízlésünk mondhatjuk elég eltérő, ezért ezt az öt dalt ajánljuk a figyelmedbe.”
 
Patsy: 
 
Beyoncé: Run the world (Gilrs)
 
„Legelőször is egy Beyonce dal..
 
Azért mert már megint tudott újat létrehozni mind a zenében, mind a táncban az afrikai kultúrával. Nem mellesleg a dal arról is szól, hogyan uralták a nők régen a világot,mint például az Amazonok, akik sokat harcoltak, és annál többet győzedelmeskedtek. Szerintem sokak nevében mondhatom, hogy köszönöm az új feltöltődést dal és a klip által, továbbra is tartsunk össze lányok!”
 

 
2NE1: I am the best 
 
„Másod- és utolsó sorban a 2ne1 nevű formációt választottam gondolkodás nélkül. Amennyire fiatalok, annyira jók is. Az egyik legjobb lánycsapat Koreában. Imádom ezt a dalt és nem mellesleg a klipet is az energikussága miatt. A ruhák pedig elképesztően jók. A két kedvenc pedig természetesen a fronton áll (CL és Minzy), hiszen a legjobbak nem szorulhatnak háttérbe! :)”
 

    
Noa
 
Incubus: Anna Molly
 
„Az Incubus a kedvenc együttesem, Brandon Boyd-ot tartom az egyik legjobb énekesnek a világon, mindemellett az első számú példaképem. Festőművész, szörfözik és zseniális énekes és zeneszerző. Ez a klip nagy kedvenc, mert nagyon tetszik a képi világa, a mondanivalója, engem nagyon megérintett, valamint ez az egyik kedvenc Incubus dalom!”
 

 
Suicide Silence: You only live once
 
„Ezt a csapatot is nagyon bírom, de itt inkább a klip koncepció tetszik, iszonyat élethű, meghökkentő és a zene is zseniális! A gitártémák és az énekes hangja tökjó. Nagyon brutális, hogy a csöpp kis testéből milyen hangok jönnek ki!”
 

 
Amina
 
Lara Fabian: Je t’aime
 
„Hogy miért ez a videó… Ha valami felsőbb, akár túlvilági hatalom egy nap azt mondaná, hogy leigázza a földet, de mutathatunk még egy dolgot, hogy miért ne tegye, akkor ezt a videót ajánlanám neki. 
 
Ha ezt nem értené, akkor nincs értelme élni…
 
Ebben a nőben annyi érzés van, amennyit én még énekesnőben nem láttam, nem éreztem. 
3 nyelven énekel, de szerintem inkább a világ minden nyelvén: a művészet és a szeretet nyelvén.
 
Egy ilyen koncertet átélni maga a csoda, bármelyik oldalon is vagy.”
 

 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2018. október 4.

Állatok világnapja: neked is eszedbe jutottak ezek a dalok?

Assisi Szent Ferencnek, az állatok patrónusának emlékére ünneplik október 4-én az állatok napját. Át is túrtuk a netet, hogy a jeles nap alkalmából mi is megfelelő ünneplésbe kezdhessünk. Össze is gyűjtöttünk 8+1 "állatos" dalt magyar előadóktól, amelyek külön-külön is a kedvenceink voltak már korábban. Hogy miért +1? A Fish! Alanyijogon, pusztán név alapján került be. Tovább

2018. július 20.

TOP 5 Post-punk album, amit meg kell hallgatni

A post-punk egy nagyon összetett, és meg nem értett műfaj volt. Bár kevesebb, mint 10 évet élt a világkorában, máig meghatározó eredményeket ért el. Egyesitett a művésziességet a punkok haragjával, és megannyi más műfaj elemével, amiből egy igen színes műfajt alkottak. A teljesség igénye nélkül íme az az 5 post-punk album, amit mindenképp meg kell hallgatnod. Tovább

2018. július 17.

TOP 5 Synth-Pop album a 80-as évekből

A szintetizátorokat a korai években sokan megvetették: nem volt a hangoknak fizikai leképeződése, nem volt húrpendülés, vagy rezgés, ami a hangot adná. Aztán a ’70-es években jött az áttörés, hála olyan zseniális zenészeknek, mint a Kaftwerk vagy Brian Erno, akik megmutatták, hogy végtelen lehetőségek rejtőznek a szintetizátorban. A 80-as évekre pedig kialakult a Synth-Pop, amelyekből most összegyűjtöttük az 5 legmeghatározóbb albumot. Tovább

2018. április 19.

Ezt hallgatja! Kollányi Zsuzsi Top 5!

Kollányi Zsuzsi szólókarrierje 2017-ben robbant be ”Valahonnan” című dalával, melyet Lotfi Begi és Majka közreműködésével készített. Az énekesnő bombasztikus sikereket aratott a felvétellel, amely decemberben elnyerte az év legjobb videóklipjének járó Comet gömböt. Zsuzsi nem állt meg itt, ugyanis az év énekesnője elismerését is bezsebelte a GLAMOUR Women of the Year 2018-as díjátadóján. Februárban indult önálló műsora, a "Két hang között", hétvégén pedig A Nagy Duett 6. évadjának versenyzőjeként mutatja meg sokszínűségét.
Most az ő kedvenceit ismerhetitek meg top5-ös listájából. Bónusz dalként pedig megnézhetitek legfrissebb, SuperStereoval írt közös dalának klipjét is, amely a nyár potenciális bulitrack-je lehet. Tovább

2018. április 9.

Ezt hallgatja! Laskai Viktor (SuperStereo) Top5

Ezen a héten SuperStereo, alias Laskai Viktor kedvenc dalait ismerhetitek meg Top5 rovatunkban.  Viktor először a Péterfy Bori & Love Bandben vált ismertté, majd kivált a zenekarból, és azóta SuperStereo néven saját elektro formációját működteti. Hamarosan Kollányi Zsuzsival közös új klipjét is bemutatja, élőben pedig június 2-án a győri Audi Arénában INNA koncertje előtt találkozhattok vele. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky