3422 zenekar 12339 letölthető zene

Hozzászólások » MyMusic » Tehetségkutatók és Fesztiválok » Tehetségvadászat

Témakörök
Hirdetés
Tehetségvadászat
Nyiki 2005. máj.. 20.  22:57 24
Gyerekek a Lukács is ilyen zenével kezdte és nézzétek meg hol tart ! Szerintem pofára ill. populáris stílusra ment az egész! Nézzétek meg a mega... versenyt stb.! Vagy még arra tudok gondolni hogy útál a technikus gárda hammond orgonát és billentyüt hangosítani! Még arra lennék kiváncsi hogy a mi 9 számunkból és a többi zenekarból hány percet is hallgathattak meg . Vagy be tették a CD t ha nem zúzással kezdõdött meghalgatták az elsõ sort aztán ki dobták a lejátszóbol. Meg van a véleményem! Ennyire lehet jutni ebben az Országban!Lehet hogy inkább abba hagyom az egészet aztán el megyek DJ-nek vagy lakodalmazni vagy valami punkot gitározni és majd valami sz..r szöveget gajdolok hozzá!

Tom Murphy Kondor 2005. máj.. 20.  14:50 23
Huri, én nem a metált hiányolom elsõsorban az egészbõl, hanem hogy tehetségeket lássak egytõl egyik egy ilyen kaliberû verseny finishében. Nem állítom, hogy az egész felhozatal gagyi. Csak úgy 80-90%. Azért örülök, hogy egyetértesz.

Ja és még valami! TISZTELT SZERVEZÕ ÚR! Azt hiszem, nem a szponzorokat kellene kiszolgálni, inkább a tehetségek számára kellene szponzorokat találni! Tisztelettel megjegyzem: ahol vannak kapcsolatok, hogy tv-szereplést csikarjanak ki zenekaroknak, ott ez nem lehetne probléma.

huri 2005. máj.. 20.  09:59 22
Re:Tehetségvadászat
Üdv!

Hail Tom Murphy Kondor!!!!!!
(És minden metal rajongó)
Szívembõl szóltál!!!

METAL!!!!!

Tvik 2005. máj.. 20.  09:08 21
RFM
Rögtön az elsõ felmerülõ gondolat a pénz körül forog???

Nincs több kérdés.

Tom Murphy Kondor 2005. máj.. 20.  02:32 20
Re: Na akkor tessék!!!
[quote:f8b12ca6b1="RFM"]Én mint szervezõ, hadd halljam ki hogyan döntött volna 550 jelentkezõ közül a legjobb 40 rõl, milyen pénzbõl?[/quote:f8b12ca6b1]
Ez tényleg jó kérdés. Miért, milyen pénz kellett egy ilyen 8-as összeválogatásához?
[quote:f8b12ca6b1="RFM"]Ja és a pénzért cserében hogyan szolgálta volna ki a szponzorokat. ja és hogyan felelt volna meg mindenki ízlésének a 40 illetve a 8 zenekarral.[/quote:f8b12ca6b1]
Én azt hittem, tehetségekre vadásztok...
[quote:f8b12ca6b1="RFM"]Hallottátok milyen 550 anyag jött be?[/quote:f8b12ca6b1]
Nem hallottam, csak a 40 zenekar nagy részébe hallgattam bele. Van rá mód, hogy lássuk azt az 550-es listát?
[quote:f8b12ca6b1="RFM"]Bármilyen ÉPÍTÕ jellegû kritikát elfogadok.[/quote:f8b12ca6b1]
Ezt örömmel hallom. Nagyon sokan munkálkodnak az élõzene elismertségének javításán. A baj az, hogy idõnként egyes emberek szerveznek ezt-azt, és teljesen rombadöntik a nehezen elért eredményeket. A legjobb építõ kritika, amit adni lehet, szerintem az, hogy ilyen körülmények között nem kell tehetségvadászatot rendezni, mert azok a puskák marhára nem jó felé lõnek. Mindenkinek jobb lenne, ha már az élõzene segítése a cél. :)
[quote:f8b12ca6b1="RFM"]Lehet szidni a Ne fogazz v az Aljas zenekart, de egy tény, szórakoztatni tudnak és lehet megpróbálni lejátszani a számaikat.[/quote:f8b12ca6b1]
Valószínûleg soha nem fogom megpróbálni lejátszani a számaikat. Nem mintha minõsíteni akarnám ezzel õket, de nem érezném többnek magam tõle. Sõt. Gyõzike is sok embert szórakoztatott. Érdemes statisztikát felállítani a nézõk IQ-átlagáról... Tény, hogy értelmes embereket nehezebb szórakoztatni, ehhez több munka kell.
[quote:f8b12ca6b1="RFM"]...élõben mind elég komolyan játszanak, és lehet persze náluk is jobban, de most nekik sikerült. [/quote:f8b12ca6b1]
Hát errõl az jutott az eszembe, hogy "cérnára, cinegére, ugorj cica az egérre, fuss..."

huri 2005. máj.. 19.  17:40 19
Re: Na akkor tessék!!!!!!
„Én mint szervezõ, hadd halljam ki hogyan döntött volna 550 jelentkezõ közül a legjobb 40 rõl, milyen pénzbõl? Ja és a pénzért cserében hogyan szolgálta volna ki a szponzorokat.”
Itt van elcseszve az egész: PÉNZ! Szomorú, hogy errõl szól a dal.

„ja és hogyan felelt volna meg mindenki ízlésének a 40 illetve a 8 zenekarral.”
Ez nehéz dolog, az tény. Egy a lényeg: A trendi stílusokat követni ( space rock, punk, pop), és az inkább réteg zenéket elfelejteni.

„Hallottátok milyen 550 anyag jött be?”
Figyelemmel kísértem a mûsort, úgyhogy van fogalmam a dolgokról.

„Nektek kellett kritériumrendszert csinálni?”
Lehet jobb lett volna.

„Ennek a zsûrinek ez tetszett, szüleimnek más tetszett volna.”
Az én szüleimnek meg szerintem semelyik, de nem is õket kérték fel zsûrizni, hanem elvileg zenészeket, vagy legalább is akik állítólag értenek hozzá.

„A zenekarokat sorszám alapján hallgattuk meg "no name".”
Igen errõl is tudok, mert láttam a mûsorokat.

„Csináljátok meg jobban.”
Sajnos nem tudjuk, ez a ti kiváltságotok.

„Ja és életemben egy együttessel sem találkoztam személyesen a középdöntõig. hogy is történt a lezsírozás?”
Lezsírozásról nem tudok. Azt nem én írtam.

„Lehet szidni a Ne fogazz v az Aljas zenekart, de egy tény, szórakoztatni tudnak és lehet megpróbálni lejátszani a számaikat.”
Nem majmolok senkit. Egyébiránt, ezt bárki meg tudja csinálni kéthónapnyi tanulás után. Ajánlom is mindenkinek biztos sok tehetségkutatót fog nyerni vele.

„És a Pozitív zenekar képzett játékát is és lehet megpróbálni döntõbe jutni úgy mint a Stylaw akik életükben elõször voltak színpadon.”
A POZITIV helyett ajánlanám a Blues Infuziót, sokkal hangulatosabb. A Stylaw pedig biztos ebben a felállásban lépett színpadra elõször.

”Szerintem élõben mind elég komolyan játszanak, és lehet persze náluk is jobban, de most nekik sikerült.”
Bármelyik zenekar beleadott volna apait – anyait. Ez van.

Üdv!
Egy lelkes zenész

blacktree 2005. máj.. 19.  15:28 18
Részemrõl csak egy kérdést teszek fel.

Miért volt szükség arra a kritériumra, hogy csak magyar állampolgárokból álló bandák jelentkezhettek?
Tudum-tudom, támogatni kell a hazaiakat, de ha egy bandában van 1, ne adj isten 2 külföldi arc, akkor már nem is jelentkezhettek! Holott az az 1-2 ember is itt él, itt lélegzik, itt zenél...
Szal nem értem a dolgot!

Ha valaki tud, az homályosítson fel!

RFM 2005. máj.. 19.  14:01 17
Na akkor tessék!!!
Én mint szervezõ, hadd halljam ki hogyan döntött volna 550 jelentkezõ közül a legjobb 40 rõl, milyen pénzbõl? Ja és a pénzért cserében hogyan szolgálta volna ki a szponzorokat. ja és hogyan felelt volna meg mindenki ízlésének a 40 illetve a 8 zenekarral. És lehet igyekezni TV szereplést kicsikarni a zenekaroknak.
Hallottátok milyen 550 anyag jött be? Nektek kellett kritériumrendszert csinálni? Ennek a zsûrinek ez tetszett, szüleimnek más tetszett volna. A zenekarokat sorszám alapján hallgattuk meg "no name".
Bármilyen ÉPÍTÕ jellegû kritikát elfogadok. Csináljátok meg jobban. Ja és életemben egy együttessel sem találkoztam személyesen a középdöntõig. hogy is történt a lezsírozás?

Picit bosszantanak az ilyen beszûkült vélemények. Lehet szidni a Ne fogazz v az Aljas zenekart, de egy tény, szórakoztatni tudnak és lehet megpróbálni lejátszani a számaikat. És a Pozitív zenekar képzett játékát is és lehet megpróbálni döntõbe jutni úgy mint a Stylaw akik életükben elõször voltak színpadon.
Szerintem élõben mind elég komolyan játszanak, és lehet persze náluk is jobban, de most nekik sikerült.

"minden levélre válaszolok " jeligével amíg meg nem unom.

huri 2005. máj.. 19.  11:51 16
Tehetségvadászat
Üdv mindenkinek!

Csak annyit szeretnék mondani, hogy most láttam a viván a mûsort.
A helyzet elkeserítõ.Top 40: Az egyik punk zenekar tagja a következõt nyilatkozta: Hát ... írja a csajozós szövegeket, én meg azokat, amik az élet, és a világ fájdalmáról szólnak.
Mindezt szélesen vigyorogva mondta, és adták elõ a szinpadon. Õk nem jutottak tovább, de szerintem teljesen mindegy.
Ennyi erõvel a Fostartály zenekar is bejuthetott voln, mert õk is nagyon ötletesek. 64 szám egy 16 perces demón, miért ilyet még nem csinált senki (kiv. Napalm Death), asszem a www.szánalmas.hu -n fenn van.
Na szóval a döntõsök fele light 2 akkord/dal kaliber, a másik fele meg nem zene hanem zaj.
Az igazat megvallva bíztam benn, hogy az egyetlen, "metalnak" kikiáltott banda, a Mind the Gap zenekar is bejutott. Végre egy "metal" zenekar. Aztán csalódnom kellett, mert ez a második kategóriába tartozik, csak meg van spékelve egy kis Linkin' Parkos szkreccseléssel.
Az elõttem szólóval annyiban nem értek egyet, hogy abba hagyja a zenélést, mert szerintem, a küzdésrõl szól a dolog. Sajnos elkeserítõ, hogy ez a trend, hogy oylan emberek bírálnak, akiket elbír a média. Már szerintem Kalapács sem fér bele, és ezért nem is hívták zsûrizni.
Annyit tudok mondani, hogy éltessen minden zenészt a közönség szeretete. Ebbõl neknük is kijut, csak ez kevés a szélesebb ismeretséghez.
METAL!!!!

Tvik 2005. máj.. 18.  15:46 15
Aljas Kúszóbab dalszöveg.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky