3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Strand 2014

2013. december 22.

Csak a Strandon játszik a Parov Stelar Band 2014-ben

Copyright:

2014 augusztusában újra a Balaton partjára várja közönségét a két legújabb hazai fesztivál, a B.my.Lake és a STRAND. Igazán nagyszabású show-val érkezik Magyarországra az egyik legnagyobb hazai fesztiválkedvenc, a Parov Stelar Band! Az osztrák szupercsapat a Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében a Strand – Nagyon Zene Fesztivál exkluzív vendége lesz. A Nagyon Balaton 2014-ben a teljes Balaton Régióban, hónapokon át kínál majd szines, kulturális programokat.

A debütáló Nagyon Balaton programsorozat keretében több új, zenei fesztivál is indult idén. A közönség és a fellépők visszajelzése egyértelművé tette az igényt: mind a B.my.Lake, mind a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál 2014-ben ismét várja a rajongókat a Balaton partjára.

„Ősz óta dolgozunk azon, hogy az idei tapasztalatok alapján az ideinél is tartalmasabb, színvonalas eseménysorozatot kínálhassunk a Nagyon Balaton vendégeinek, 2014-ben már a teljes régióban” - mondta el Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert. „A balatoni vezetők és turisztikai szakemberek egyaránt elismerően nyilatkoztak a Nagyon Balaton indulásáról, ezért fontosnak tartjuk, hogy jövőre már a teljes nyári szezonban, hosszabb távon pedig a szezonon túli időszakban is kulturális programok várják a Balatonra érkezőket” – tették hozzá a Nagyon Balatont jegyző VOLT Produkció vezetői.

A szervezőktől megtudtuk, hogy a két, leglátogatottabb program időpontja ma már biztos. A balatonvilágosi B.my.Lake augusztus 18-21. között, míg a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál augusztus 20-23. között várja vendégeit, utóbbi helyszínével kapcsolatban azonban még titkolóznak: „Számos ajánlat érkezett hozzánk, igazán impozáns helyszínek merültek fel a STRAND helyszíneként. Szeretnénk, hogy a közönség és a fesztivál szempontjából a lehető legjobbat választhassuk ki, ez lehet akár a korábbi, vagyis Zamárdi szabadstrandja, vagy éppen egy új helyszín. A döntés várhatóan januárban születik meg” –  mondták a szervezők.

A B.my.Lake line-upja időközben egyre formálódik, a fellépőkkel kapcsolatos részletek a jövő év elején lesznek publikusak.

A STRAND – Nagyon Zene Fesztiválra azonban elsőként egy igazi fesztiválkedvenc részvételét jelentették: a Parov Stelar Band 2014-ben exkluzív nagykoncerttel érkezik a STRAND-ra.

 

 

„Nagy öröm számunkra, hogy miközben 2014-ben mindössze egyetlen magyarországi koncertet tervez a csapat, éppen a STRAND vendége lesz jövőre a Parov Stelar Band.” – mondták a szervezők. “Többször jártak már nálunk, mindig hatalmas sikerrel, most azonban egy egyedi, minden eddiginél exkluzívabbnak ígérkező show-val érkeznek hozzánk. Egy igazi, vízparti fesztiválhoz nem is lehetne náluk jobbat találni. Mindemellett fontos elmondanunk, hogy a STRAND esetében 2014-ben egy igazán minőségi fesztivál megvalósításán dolgozunk, megfizethető űron, hiszen a bérletek ára jelenleg 11990 Ft” – tette hozzá Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, akiktől azt is megtudtuk, hogy természetesen más nemzetközi sztárokkal is zajlanak tárgyalások.

A STRAND – Nagyon Zene Fesztivál több szempontból kínál különleges élményeket jövőre. Egyrészt a szervezők a Petőfi Rádió hallgatóinak bevonásával kívánják összeállítani a hazai fellépők listáját, másrészt – ugyancsak a Petőfivel közösen – egy újszerű tehetségkutató verseny legfontosabb állomása lesz majd a STRAND – erről már Horváth Vanda, a Petőfi Rádió főszerkesztője számolt be.

Mindkét fesztiválra kedvezményes áron válthatók jegyek országszerte, a www.fesztivaljegy.hu oldalon pedig pólót, vagy bögrét is kapnak ajándékba azok, akik még karácsony előtt rendelnek bérletet. Mivel a STRAND egyben a VOLT testvérfesztiválja is, a két eseményre kombinált bérletek is kaphatók.
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2014. augusztus 26.

John Newman egy másik nézőpontból – we will love you again!

Na nem mintha eddig nem szerettünk volna, vagy most épp nem szeretnénk, de annyira ütős volt a fősláger, hogy igazából azóta azt dúdolgatom, hogy „I need to know now, know now, will you love me again”. Azért más is megmaradt a Strand Fesztivál szombati nagykoncertjéből, mint a zárszó! Tovább

2014. augusztus 26.

Strapabíró közönség a Strand Fesztiválon!

Miután szépen kibuliztuk magunkat a meglepően energiateli Halott Pénz koncertjére, meg is telt szép lassan a Strand Fesztivál. Nem mondom, a Balaton Soundon lehet többen voltak, de amilyen idő ígérkezett, ahhoz képest pláne le a kalappal a strapabíró és vakmerő közönség előtt! Kicsik és közepesek (nagyok kevésbé), józanok és piások (és füvesek), téli öltözetek és bikinik. Ja és Irie Maffia, Quimby, Magashegyi Underground és Péterfy Bori. És még sok más dolog meg előadó! Tovább

2014. augusztus 25.

Strand: Halott Pénz bebizonyította, hogy nem depressziós

Nem voltak túl kecsegtetőek az időjárás - előrejelzések, de hát a Strand Fesztivál az Strand Fesztivál. Gondoltuk, esőben is szép a Balaton, és hátha kis szerencsénk is lesz és a nap is előjön. De legalábbis nem marad el koncert. Hajaj, nem is maradt! Hogy biztosan meglegyen a koncertélmény, még ha vihar miatt le is fújják a folytatást, már jó korán leérkeztünk. A buli nekünk már délután 4-kor elkezdődött! Tovább

2014. augusztus 25.

Képek! 72 ezren STRAND Fesztiválon

Vasárnap hajnalban ért véget Zamárdiban, a Nagyon Balaton keretében zajló, második STRAND – Nagyon Zene Fesztivál, amely egy új sikertörténet a Balaton Régióban. Négy nap alatt a vártnál is több, 72 ezer vendég vett részt a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió közös eseményén. Tovább

2014. augusztus 25.

John Newman: Igényes, de unalmas popzene – Strand 4. nap

A zárónap szenzációja John Newman volt. Őt az eső is lájkolta, mert végig zuhogott. Rám kevésbé tett mély benyomást a brit fiatalember és bandája. Valószínűleg őt se győzte meg Magyarország, mert azt hitte, hogy Budapesten koncertezett. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky