3426 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2013. október 28. | Sali

Miley Cyrus az SNL-ben jelentette be 2014-es turnéját

Copyright:

Bár Miley Cyrus-t a hónapban már vendégül látta a Saturday Night Live show, október 26-án mégis újra látogatást  tett a műsorban, ahol ezúttal egy nagy bejelentéssel lepte meg rajongóit. 

Miley Edward Norton nyitóbeszéde alatt jelent meg, hogy tudassa rajongóival a várva vár hírt, miszerint ismét turnéra indul.

A közelgő koncertkörút hírét közvetlenül a fanokkal osztotta meg, majd később tanácsokkal látta el Nortont,  - aki most először tűnt fel a SNL-ben – hogy hogyan is kell viselkedni egy fellépésen. Először is, ne hülyüld el - mondta; másodszor, tartsd fenn az energiádat; végül, de nem utolsó sorban pedig dugd ki a nyelved. 
 
Percekkel ezután Miley tweetjéből az is kiderült, hogy a koncertkörút 2014-ben indul, de a pontos időpontokat és helyszíneket még nem hozták nyilvánosságra. Viszont ha felmegyünk az énekesnő hivatalos honlapjára, a kezdőoldalon fel lehet iratkozni egy címlistára, hogy a későbbiekben minden részletről tájékoztatást kapjunk a turnéval kapcsolatban.
 
Miley később ismét feltűnt az epizódban egy kis seggrázás erejéig, amit gyarmatosító öltözetben adott elő, a most megjelenő 12 years of a slave című film kifigurázásaképp. 
Az énekesnő a hónapban már korábban is szerepelt a SNL-ben, vendégként és zenei előadóként, ahol hallhattuk tőle  legújabb, listavezető albumának (Bangerz) két dalát is: a Wrecking Ball-t és a We can’t stop-ot, miközben kigúnyolta a kormányleállást.
 
 

 
Forrás: billboard.com
 
Sali
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

Hozzászólások
Nagymarus 2013. okt. 30.  13:13 1
Én nagyon szeretem a hangját! Nagyon jól énekel,ezért is vettem meg a Media Marktból a Bangerz CD-jét! Már lassan annyira agyon hallgattam,hogy vehetek egy újat! :)
   

2020. február 19.

Megjelent az új Tame Impala-lemez – itt a The Slow Rush

A dalok fő témája az idő múlása: hogy egy bizonyos ponton túl mennyire élesen látjuk, ahogy az életünk a szemünk láttára rohan el mellettünk. Teljesen lenyűgöz és magával ragad ez az egész jelenség, van benne valami megrészegítő” – mondta a Tame Impala mögött álló Kevin Parker a New York Timesnak. Tovább

2020. február 18.

5 év után új albummal jelentkezik Justin Bieber

A rajongók már a 2019-es Coachella óta izgatottan várták a Changes-t: a szupersztár ugyanis Ariana Grande koncertjén vendégeskedett, és a színpadon jelentette be, hogy új albumon dolgozik. Tovább

2020. február 17.

Hallgass bele az új Pearl Jam-dalba még a megjelenés előtt!

A Superblood Wolfmoon a zenekar és a Powster kreatív stúdió közösen fejlesztett, augmented reality alkalmazásában érhető el. Az app használata nagyon egyszerű: mindössze annyit kell tennünk, hogy a Hold felé tartjuk a telefonunkat. Először különböző animációk jelennek meg, majd elindul az új dal – amit a rajongók így majdnem egy héttel a megjelenés előtt hallgathatnak meg (egyébként február 19-től elérhető mindenki számára). Tovább

2020. február 17.

Márciusban érkezik az új X Ambassadors EP

A Belong 2020. március 6-án jelenik meg, és a nagyzenekari kísérettel íródott, Everything Sounds Like A Love Song már meghallgatható róla. Tovább

2020. február 11.

 Mostantól minden szülinapos erre rázza! - ANNE-MARIE: BIRTHDAY

A fantasztikus Anne-Marie igazi slágervárományossal tért vissza - itt a „Birthday”! Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky