3426 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2013. február 2.

Holnap jelenik meg a Destiny’s Child legújabb lemeze

Copyright:

A Sony Music/Music World/Columbia/Legacy február 4-én jelenteti meg a Love Songs című Destiny's Child-kiadványt. A listavezető lánybanda teljes karrierjén átívelő, legromantikusabb dalaiból összeállított új válogatáson helyet kapott például a Nuclear, mely az elmúlt 8 év első új Destiny's Child-felvétele.

A '90-es évek végétől a 2000-es évek közepéig az amerikai női vokálegyüttes, a Destiny's Child egy nélkülözhetetlen, provokatív és dinamikus popzenei aláfestést adott a századfordulóhoz, miközben megismertetett a világgal három határozott és független nőt: Beyoncét, Kelly Rowlandet és Michelle Williamst.Az elmúlt két évtized egyik legjelentősebb kereskedelmi sikereit elérő és az ízlésre legnagyobb befolyással bíró popbandája összekötötte az old school show-biznisz előadói munkaerkölcsöt a new school 21. századi tehnológiával és a divattal, hogy megváltoztassák a világ R&B, dance és popzene hallgatási szokásait.

A banda jellegzetes zenéje - melyben érzelmes vokálok keverednek a lélekkel teli gospel-harmóniákkal és felejthetetlen melódiák kötnek össze szoros, ellenállhatatlan groove-okat - olyan hook-okkal teli önmegvalósító dalok köré építette őket, melyek közvetlenül a széleskörű és lojális rajongótáborhoz beszéltek. Az ikonikus és forradalmi Destiny's Child eltűntette a popműfajok között húzódó határokat, létrehozva ezzel egy utánozhatatlan zenei és megjelenési stílust, melyben a pozitív zenei, spirituális és személyes értékek közvetítése kapta a főszerepet.

1997 és 2005 között a Destiny's Child a legnagyobb kereskedelmi sikereket elérő női vokálcsapattá nőtte ki magát világszerte összesen több mint 60 millió eladott albummal. A hivatalos életmű ebből a lélegzetelállító periódusból - melyben a csapat 2002 és 2004 között szünetet is tartott - 4 stúdióalbumból, egy karácsonyi albumból (a 2001-es 8 Days of Christmas), egy remixalbumból (a 2002-es This Is The Remix), valamint egy nr. 1 dalokból álló válogatásból (a 2005-ös #1's) áll.

A Love Songs legfőképpen az 1997 és 2004 között rögzített romantikus gyöngyszemeket vonultatja fel, és helyet ad a Nuclear című felvételnek is. Ez a Destiny's Child első olyan új dala, mely 2004 óta készült. A nóta produceri munkálatai Pharrell Williams nevéhez fűződnek, aki közösen szerezte ezt a dalt az együttes egyik tagjával, Michelle Williamsszel, valamint James Fauntleroy-jal és Lonny Bereallel, az éneksávot pedig Beyoncé és Lonny Bereal készítette. A romantikus témájú Love Songs a Destiny's Child második válogatása, mely a Sony Music / Legacy Recordings gondozásában jelenik meg.

A leginkább dance floor pop és R&B slágereiről elhíresült Destiny's Child bebizonyítja, hogy ugyanolyan ellenállhatatlanul énekelnek a viszonzatlan és a mindent elsöprő szerelemről a Love Songs című albumon. A Nuclear mellett a lemez olyan romantikus, szenvedélyes és érzelmes nótákat sorakoztat fel, mint az 1998-as Destiny's Child című albumról a Killing Time és a Second Nature, az 1999-es The Writing's On The Wallról a Now That She's Gone, a Next közreműködésével készült If You Leave, vagy épp a Temptation. A 2001-ben megjelent Survivor című albumról a Brown Eyes és az Emotion, míg a 2004-es Destiny Fulfilledről a Cater 2 U, az If, a T-Shirt, valamint a Love című nóták kaptak helyet a válogatáson. Ráadásként a rajongók megkapják a Say My Name című nóta Timbaland féle remix verzióját (mely a 2002-es This Is The Remix című kiadványon jelent meg), valamint Kelly Rowland Heaven című dalát, mely az énekesnő 2002-es szólóalbumán, a Simply Deep-en mutatkozott be.

Destiny's Child - Love Songs teljes tracklista:

1) Cater 2 U (2004 - Destiny Fulfilled)
2) Killing Time (1998 - Destiny's Child)
3) Second Nature (1998 - Destiny's Child)
4) Heaven (2002 - Simply Deep)
5) Now That She's Gone (1999 - The Writing's On The Wall)
6) Brown Eyes (2001 - Survivor)
7) If (2004 - Destiny Fulfilled)
8) Emotion (2001 - Survivor)
9) If You Leave (featuring Next) (1999 - The Writing's On The Wall)
10) T¬Shirt (2004 - Destiny Fulfilled)
11) Temptation (1999 - The Writing's On The Wall)
12) Say My Name (Timbaland remix)(2002 - This Is The Remix)
13) Love (2004 - Destiny Fulfilled)
14) Nuclear (2013 - Destiny's Child - Love Songs)
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. február 17.

Hallgass bele az új Pearl Jam-dalba még a megjelenés előtt!

A Superblood Wolfmoon a zenekar és a Powster kreatív stúdió közösen fejlesztett, augmented reality alkalmazásában érhető el. Az app használata nagyon egyszerű: mindössze annyit kell tennünk, hogy a Hold felé tartjuk a telefonunkat. Először különböző animációk jelennek meg, majd elindul az új dal – amit a rajongók így majdnem egy héttel a megjelenés előtt hallgathatnak meg (egyébként február 19-től elérhető mindenki számára). Tovább

2020. február 17.

Márciusban érkezik az új X Ambassadors EP

A Belong 2020. március 6-án jelenik meg, és a nagyzenekari kísérettel íródott, Everything Sounds Like A Love Song már meghallgatható róla. Tovább

2020. február 11.

 Mostantól minden szülinapos erre rázza! - ANNE-MARIE: BIRTHDAY

A fantasztikus Anne-Marie igazi slágervárományossal tért vissza - itt a „Birthday”! Tovább

2020. február 5.

Csábító horvát énekesnő táncol fel a slágerlistákra

Horvátországban már szupersztárként tekintenek La Lanára, akiből nagy eséllyel hamarosan világszerte ismert híresség válik. Tovább

2020. február 4.

Let’s get PHYSICAL! - Itt az új Dua Lipa szám

Ha létezne slágergyár, akkor egészen biztos, hogy Dua Lipa lenne az elnöke. Megjelent a brit fiatal tehetség legújabb dala, a „Physical”, ami garantáltan szerelem első hallásra. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky