3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Fishing on Orfű 2011

2011. június 27. | Anikó

Így látták a Fishing On Orfű horgászai

Copyright: MyMusic

A Fishing on Orfű - a tó közelsége miatt - tökéletes terepet kínál az aktív pihenésre. Persze a fesztivál nevében is benne van a fishing, de azt én sem gondoltam volna, hogy valaki ezt ennyire komolyan veszi, és tényleg horgászással tölti a reggelt. De voltak ilyenek és meg is kérdeztem őket arról, hogy mindez hogyan fér bele a fesztiváléletmódba.

Kicsit szürreálisnak tűnt, mikor a Fishing on Orfű második napján, pénteken reggel 8-kor lebotorkáltam a tóhoz, és nem a tök üres part látványa fogadott, hanem két fesztiválbérlettel a karján virító horgászó pasas. Mielőtt beugrottam volna úszni az Orfűi tóba, megkérdeztem őket, hogy ezt akkor most miért? 
 
Jó reggelt! Ti miért nem alszotok? 
Feri: Hát, amint látod, horgászunk. Úgy is terveztük, hogy hozunk le cuccot, aztán megnézzük, hogy lesz-e kapás vagy sem. Ráadásul tök relax itt üldögélni és bámulni a tavat. 
 
Mikor keltetek ma? 
Feri: Én hajnali ötkor már kijöttem. Mivel három fele értünk a motelbe a Fishingről, nem vittem túlzásba a pihenést.  
Sanyi: Én aludtam volna… Mivel közös szobában lakunk, persze, hogy felébresztett engem is ötkor. Utána még visszaaludtam, és arra ébredtem 7 után, hogy csörög a telefonom, mert Feri hívott, hogy vigyem le a horgászjegyem, mert az övé betelt. 
 
Mit fogtatok? 
Feri: Két ponty és három keszeg akadt a horogra, ez jó lesz ebédnek. 
 
Akkor el is készítitek? 
Sanyi: Nem csak mi, megismerkedtünk az előbb egy társasággal, ők segítenek a sütésben. Meg itt a szálláson simán van lehetőség arra, hogy megsüssük, akkor meg miért ne?
 
Nem tudom nem észrevenni a stégen lévő gazdag alkohol kínálatot. Nem mintha baj lenne vele, de ébredés óta fogy? 
Feri: Persze, ez egy fesztivál, mi is azért jöttünk, hogy jól érezzük magunkat. De most, hogy mondtad, kérsz egy sört? 
 
Köszi, majd később. Mire emlékeztek a tegnapi koncertekből? 
Feri: Nagyjából megvannak, azért azt nem állítanám, hogy minden részlet éles, de az tuti, hogy baromi jól érezzük magunkat, és ez a lényeg. Kocsival jöttünk és hoztunk horgászfelszerelést, energiaitalt, jó sok piát. Vannak fasza koncertek, rossz már nem lehet ez a három nap. 
 
Ti ketten jöttetek le? 
Sanyi: Igen, de megbeszéltük a tavaly megismert társasággal, hogy velük is összefutunk. Meg már veled is összehaverkodtunk. És nézd azt a jóseggű csajt, őt is meghívtuk kajálni. 
 
Akkor ti így ismerkedtek? 
Feri: Mondhatni. Azért nem ennyire direkt a cél, de persze, ha valaki erre jön, szimpatikus vagy csinos, leáll velünk dumálni, akkor nem küldjük el. Rengeteg pálinkát meg sört hoztunk, azt is megosztjuk a jobb arcokkal.
 
Na és ilyen csajozós kapás volt már? 
Feri: Persze, de a részletek maradjanak homályban…
 
És hogy fogjátok bírni a fesztivál végéig, szinte nulla alvással? 
Sanyi: Nem aludni jöttünk ide. Majd hazamegyünk szépen, aztán otthon végigalusszuk a következő napokat. Most feltöltődünk, pihenünk, horgászunk, bulizunk, csajozunk. De ha nem haragszol, mostmár elindulunk kaját csinálni, mert már rohadt éhesek vagyunk.
 
Anikó

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2011. június 28.

Szomjúhozd a zenét. Haverok, buli, kappan

Sokat gondolkoztam, hogy tudom megragadni tömören és lényegre törően az idei Fishing on Orfű hangulatát, majd rájöttem, hogy mindig a legegyszerűbb megoldások a legjobbak, következzenek azok az érzések, amik megszálltak azalatt a három nap alatt. Remélem, nem tévedek. Akkor lássuk! Tovább

2011. június 27.

Láblógatás a napsütésben, avagy rekordot dönteni semmittevésből

Minden tapasztalt fesztiválozó tudja, hogy semmit tenni, inni és bulizni fárasztó dolog. A harmadik nap első fele ezért leginkább regenerálódással telt, fel kellett készülni a záróakkordok csapására. Tovább

2011. június 27.

Egy őrült energia bomba Orfűn

A második este koncertügyileg a megszokások jegyében telt. Vannak koncertek, amik mindig listára kerülnek, mint a Quimby meg az Óriás. És még az is kiderült, hogy a sült krumpli még mindig isteni. Tovább

2011. június 27.

Vihar vs fesztivállapot

Általában az első fesztivál estéim a leggyengébbek, de idén egyáltalán nem beszélhetünk fogokozatokról a napok között. Mindegyik fantasztikus volt: kedvenc zenék, jó fej emberek, sírva röhögések már csütörtökön. Tovább

2011. június 27.

Akrobaták a víz felett, alternatív sátorhelyek

Nem először vágtam neki a Fishingnek, így tudtam, hogy bármi történik majd előbb-utóbb így is, úgy is csak a sok röhögésre és a jó koncertekre emlékszem majd. Az idei kezdés is kissé döcögős volt, de megint szerettem. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky