Basszer vagyok, tapasztalat stb. van. Nem teljesen kezdõ bandát keresek Bp-n. Afféle húzósabb zenére gondoltam, de nem hc, vagy ilyesmi. Motorhead + Bloodhound Gang (:P) + Aerosmith + korai Metallica, Megadeth, stb. stb. Elõnyben részesítem a kétgitáros felállást [1 (!!!) gitár + bass], mert az az igazi , ha kell, torzítóval nyomom :D Ja és óvodások kíméljenek, 20 múltam :D Bármilyen ötletre nyitott vagyok amúgy, szóval ha csak bármilyen hasonló elképzelésed van, keress meg nyugodtan! (AC/DC, guns, stb stb. semmilyen TRIBUTE nem érdekel, köszi, se elszállós zene, se "a stílus elég vegyes, offspring-ektomorf-nirvana-iron maiden-sum 41-black sabbath keverék, de gyere le és hallgasd meg")
Üdv! menatworkbp@gmail.com
steve_
2007. márc.. 13. 18:19
549
Trombitás zenekart keres
Én egy 8 éve trombitázó fiatal srác vagyok, aki olyan zenekarban szeretne játszani, ami 70-es, 80-as és 90-es évekbeli zenéket játszanak, Gyálról és Budapestrõl vagy környékérõl. A leveleket a lovist@citromail.hu-ra kérem.
KissVeronika
2007. márc.. 5. 17:28
548
VOKALISTA (ÉNEKESLANY) ZENEKART KERES
Kreativ VOKALISTA lanykent keresek dallamos, sajat zenet jatszo zenekart, h. meg szinesebb legyen a kozos zeneles
vkiss@szamert.hu, 30/448-27-24 (kiss veronka)
Cuccom, tapasztalatom van! Saját terem nem ártana! És saját számok sem (csak feldolgozást NEM játszom!) Trash, Death, Heavy nem érdekel! Minden más jöhet! BUDAPEST! Mail: custom@inbox.com
PietR
2007. márc.. 2. 22:53
545
Énekes lány jelentkezését várjuk!
2005 ben alakult a zenekarunk Punk Oi! Ska stílusba mûködött, de azt játszuk ami jól esik.Klasszikus punk felálás dob gitár bass (ének)
Ha érdekel írj E-mail:screamerclauz@freemail.hu
MSN:haccppunk@hotmail.com
steve_
2007. márc.. 2. 16:10
544
Trombitás
Hello mindenkinek! Én egy 8 éve tanuló trmombitás srác vok, aki olyan zenekart keres, ami esküvõi és egyéb bulikon szokott játszani! Ha Lehet Gyál és környékérõl!
Spuri
2007. febr.. 25. 20:18
543
Budapesti ( soroksári ) ritmusgitárosgitáros ( esetleg szóló ha kell )keres alakulóban lévõ együttest. Én 15 éves vagyok , 1,5 éve gitáozok napi 3 órát átlagban. Kedvenceim a guns n roses a velvet revolver aerosmith meg az ilyesféle együttesek.
bandobandi
2007. febr.. 19. 07:37
542
Tata - Tatabány
Tatai gitáros vagyok!
Zenekart alapítanék, vagy csatlakoznék egy már mûködõ együtteshez!
Én 20 vagyok és kb. 2.5 éve gitározom.
Stílus: rock, blues
Környékbeliek jelentkezését várom (Tata -Tatabánya).
Ha érdekel dobj egy mailt ide: holtag@citromail.hu
zsofi89
2007. febr.. 18. 15:56
541
énekesnõ
Sziasztok! Pécsi jazz , funky , komoly hozzáállású zenekart keresek, ahol még nincs énekes/énekesnõ. Próbaterem van.
Hívjatok: 06-30/542-20-57
Zsófi