Geri bé | 2007. júl.. 6. 23:12 | 606 |
let's funk n roll Legmélyebb tiszteletem a kedves olvasóknak. (20 elõtt egy picivel)Basszusgitáros belépne/alapítana funkos, rockos együttesbe/t (pölö chili). Mögöttem sok koncert, meg tapasztalat áll másik bandámmal (rhcp tribute: green chillerz http://greenchillerz.atw.hu). együttes célja saját számok!!! az én célom: egy cseppett basszusabb alapú dolog összehozása, ami alatt néholi basszuskiállásokat, ill huzósaabb témákat értek. nem azt jelenti, hogy a többiek le lennének nyomva. csak hogy én se legyek. mindenhagszer szóló belefér lényeg: összességében: jófejség, lazaság, de komolyág, és komolyan gondolás (létezik ilyen kifejezés?:D) énekesekre vonatkozóan: legyél kreatív szövegíró, jóénekes, nem árt, ha van cuccod, AKARAT ERÕ!!! dobos: pontosság, kreativítás, töredezettségmentesség gitáros van. szóval ha érdekel, vagy van egy iyle negyüttesed, ahol pont ilyesmi az elvárás, és pont egy basszeros hiányzik, esetéleg egy gitáros, akkor tudod hol találsz meg! itt: ironfist@citromail.hu msn: kneifgeri@hotmail.com (msn esetében elõbb dobj rám egy ímélt, hogy ki és mi, hogy tujdma, hogy ezzel kapcoslatban veszed fel velem a kontaktust) legmélyebb tiszteletem: Geri |
||
DKrisztian | 2007. júl.. 6. 16:34 | 604 |
BASSZUSGITÁROST Alakuló Móri alternatív zenekarba keresünk basszusgitárost sürgõsen! Részletek e-mailben: domenykrisztian@freemail.hu |
||