3429 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2016. június 20.

A Függetlenség napja folytatódik

Copyright:

Mindig is tudtuk, hogy egyszer visszajönnek. Bár húsz évet kellett rá várni, érzésünk fényesen beigazolódott. Ráadásul, ama régi A Függetlenség Napja után most valami egészen látványos formában és méretekben született újjá a történet.

Amióta az emberiség a Földön is meghonosította a földönkívüliek jóval fejlettebb technológiáját, űrbéli közös lakóhelyünk védelme is globálissá vált: a Föld népei szorosan együttműködve védik planétánkat minden külső behatoló ellenséges szándékaitól. Ám arra senki sem számított, hogy a földönkívüliek ilyen fejlett technológiával és ekkora erőkoncentrációval támadnak. Ezúttal tehát ismét egy pár zseniális és vakmerően bátor emberen múlik csak, hogy sikerül-e megállítani az újabb, az előzőnél húsz évvel később megkísérelt inváziót. És természetesen ismét az emberiség léte forog kockán.

Ami az alkotókat illeti, az újabb opuszt, A Függetlenség Napja – Feltámadást is Roland Emmerich rendezte, ismét összefogva Dean Devlinnel, aki ezúttal nem csak a film producere, de a forgatókönyv társszerzője is. Már a film első része is vibrálóan izgalmas cselekményével, hol humoros, hol pedig komolyabb párbeszédeivel, de mindenekelőtt fantasztikus képi világával ragadta meg és tartotta fogva a nézőket- és ez így lesz most is. Ebben természetesen a Feltámadás színészei is kulcsszerepet játszottak, s ez a feladatuk két évtizeddel később is.

 

 

Mindenesetre azok, akik már az első részben is örömüket lelték, ezúttal is felkészülhetnek rá, hogy most legalább akkora élvezetben lesz részük.

Ami Emmerichet, a rendezőt illeti, ez a film élete első remake-je, de mint ahogy azt el is mondta, számára rengeteg örömöt okozott, még mielőtt elkészült volna. Azon túl, hogy természetesen maga is erősen kötődött húsz évvel korábban világsikert aratott filmes története és a benne szereplő karakterek iránt, két évtized után már hiányoznak is neki. Úgy gondolta, már elég idő eltelt hozzá, hogy új, még izgalmasabb kalandoknak tegye ki őket és a nézőket. Ráadásul az 1996 óta eltelt húsz év alatt a filmes technika annyit fejlődött, hogy a Feltámadásban nagyságrendekkel realistább képeket láthatunk majd, mint elődjében, a Függetlenség Napjában. Pedig az talán korának legjobban filmezett tudományos-fantasztikus kalandtörténete volt. (Mint arról az 1997-ben elnyert Oscar-díj is tanúskodott.)

 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. június 25.

Ella Henderson – Take Care Of You

A többszörös platinalemezes, Brit Award jelölt Ella Henderson vadonatúj kiadvánnyal jelentkezett. Tovább

2020. június 25.

Soha véget nem érő videóklippel kápráztat el a TOP

A tavaly a Szigetet is felvillanyozó alternatív duó igen különleges módját választotta a klipgyártásnak: ezúttal saját rajongóit vetette be, így „Level of Concern” című dalukhoz egy never-ending és mindig megújuló klip készül. A jelen idő nem véletlen, hiszen éppen most is, valós időben forog, a YouTubeon. Tovább

2020. június 25.

Ezzel a klasszikussa Robin Schulz & Wesl berobbantja a slágerlistákat

Robin Schulz minden idők egyik legkedveltebb partizenéjét porolta le és közel 25 év után olyan köntösben hozta vissza, ami garantáltan a feldolgozás-kritikusok elismerését is viszi majd. Nem gyanú, hanem tény, hogy ez bizony a nyár slágere lesz!
  Tovább

2020. június 24.

Bejelentették az első fellépőket régiónk egyetlen idei nagyfesztiváljára, az újvidéki EXITre

Bejelentették az augusztus közepére tolódott EXIT fesztivál első 30 fellépőjét, valamint a programhelyszíneket. Régiónk egyetlen idei nagyfesztiválja - nem meglepő módon - főleg Európára és az elektronikus színtérre fókuszál majd. Amelie Lens (B), Black Coffee (ZA), Nina Kraviz (RUS), Paul Kalkbrenner (D), Boris Brejcha (D), a Tale Of Us (I), Robin Schulz (D), az Ofenbach (F), a Laibach (SLO), LTJ Bukem feat Dynamite MC (D), valamint a 20 évvel ezelőtt első EXIT egyik headlinere, Roni Size (UK) is elfogadta a szervezők meghívását. Tovább

2020. június 10.

Lady Gaga már alig várja, hogy együtt bulizzunk – megjelent a Chromatica

Lady Gaga hatodik albumával egyszerre tér vissza dance-pop gyökereihez, miközben szövegeivel talán minden eddiginél komolyabb témákat feszeget. A mentális problémáiról is mindig őszintén mesélő énekes egy nemrég megjelent interjúban elmondta, hogy saját gyógyulásában is nagy szerepet játszott a Chromatica alkotói folyamata, és fordítva: a dalokra is nagy hatással volt az aktuális belső állapota. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky