3428 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Koncertbeszámoló

2012. április 5. | MyMusic

Babzsák Zoleee és a Kartell – rajongói véleményhalmaz

Copyright:

Babzsák Zolee és a Kartell, azaz Ganxsta Zolee és a Kartel jazzes, avagy nyugis változatban tartottak előadást a magyar popzene fenegyerekei, az Akváriumban. Alábbi tudósításunk két szemszögből mutatja be, hogy mi is történt ezen az estéb Budapest szívében az Erzsébet téren, a megboldogult Gödör helyén.

D. Á. megélése

 
Egy hónapja készülök, hogy megnézzem eme remekművet, vagyis Ganxsta Zolle és a Kartell jazzesített változatát, az Akváriumban! Azért talán, mert azt hiszem a 90-es évek óta, az egyik legnagyobb rajongója vagyok a formációnak. Bááár, egy-egy számban megénekelték, hogy nem én vagyok az a lány, akit ŐK kedvelnének – „nagy csöcs, kicsi derék, két nagy segg..”, sosem feleltem meg ezeknek a kritériumoknak.
 
Angol óra után találkozás, kellemes lázban égés, hogy egy jó kis anti-csajos koncerten részt vehessek, ahol önfeledten üvöltözhetek kurvákat, meg striciket! kell ez olykor!
 
Megközelítettük a helyszínt (Akvárium Klub), és bár lementünk a kiírt kezdés után fél órával, de konkrét hullaszag. Sehol senki! Dehogynem!!!! Big Daddy Laca a pultnál! Vele remek nosztalgiázás, hogy mégis honnan is ismerjük egymást??? Nyilván a kartell kocsmában szövődött közöttünk egy életre szóló kapcsolat!:„ugye, mondtam, hogy úgy meglétráználak?”
 
Jó, mivel már csilliárdra büntetnek cigiileg, ezért ki kellett menni dohányozni. de ott is iszonyat szigor! Mert lehet, hogy csak 3 méter 48 cm-re álltam, és muszáj betartani az 5 métert. Szánalmas baromságokra mindig van energia.
 
Oké…
 
Élek a szenvedélybetegségemnek, amikor felbukkan Zoleee furcsa társaságban: előtte és utána szorosan lazának tűnő, de „gyanúsan védő” fiatalemberek társaságában megérkezett!!!
 
21:00-ra írták ki a koncertet, de ez a csudi jelenet 22:26-kor következett be. 
 
És a legszebb, csillagos ötös Zoleee-nak, hogy 22:30-kor már a színpadon!!!
 
Az első 3 szám a babzsák jegyében zajlott.  Mindenki csendben ült a kényelmes zsákjában, miközben azok a számok voltak, amikre a 90’es években magam alá hugyoztam a gyönyörűségtől!!!
 
 
Egyszer csak eljött egy pont, amikor a tisztelt nézőközönség feléledt hamvaiból, és a kényelmesen BABZSÁKBAN üldögélő emberek egy szusszra felpattantak, és kidobálták a kurva babzsákákokat a játszótérről, és elkezdtek végre élni!!!
 
Zseniális zenészek!!! Régi számok,  amikre lehetett igazán szórakozni pl. az E-Klubban a 90-es években! Teljes extázis következett! 
 
Kérdés: Vajon hol van OJ. Sámson és Steeeeve??? Édes kettesben a két jó barát: Zolee és Lacika!
 
Aztán a program szerint 22:30-kor már Kardos-Deák-Horváth-Kovács-blablabla Zoltánnak kellett volna fellépni, amikor épp Zoliék kezdtek. De kb. 1-kor lett vége a koncertnek, amikor a fent említett sok nevű fiatalembernek kellett volna virágoznia.
 
Na, ő még 1-f2 magasságában sem tudott megjelenni.
 
A marxista-leninista előadóművész! Pedig belehallgattam volna a cukorborsójába, ám hiába vártam. De azért volt legalább informer!!!
 
Összességében:
- Zoliéknak csillagos ötös!!!!!! A zenekarnak meg pláne!
- a tisztelt közönség… tele volt szilikonos tetovált már enyhén rozzant csajokkal, akiknek foggggalmuk sem volt a dalszövegekről SE, de ott kellett lenni!
- jó, voltak 20 évesek is, akik meg a 90es évekbeli számok megszületésekor kvázi csattogós lepkét tologattak, így bőszen kussoltak a legnagyobb számok hallatán
- zseniális este volt!!!! :D
 

V.B.Sz. megélése a következő oldalon >>>

 
1 2

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. február 20.

Háromszor is Unearth!

Egy éven belül már harmadszor járt nálunk 2020. február 19-én a metalcore alapbanda, ezúttal a Prong, a Dust Bolt és a Sinaro társaságában. Az A38 adott otthont a bálnak, ami már tavaly is remek helyszínnek bizonyult, hiszen a Darkast Hour-ral közösen már fullra tette a banda a bárkát. Annyit elárulhatunk mindenféle spoiler nélkül: most sem okoztak csalódást! Tovább

2020. február 6.

A téli formáját hozta a Slipknot az Arénába

Tavaly nyáron, a Volt Fesztiválon akkorát ment a kilenc maszkos őrült, amitől elhittem nekik, hogy a We Are Not Your Kind lesz az A lemez… Aztán kijött a korong, ami csalódást okozott, a Slipknot pedig visszatért hozzánk, hogy promotálja a lemezt, de ez sem ment annyira flottul. Plusz itt volt még a Behemoth is, de hát… Tovább

2020. február 4.

Telet temetett a The Biebers a Hajón!

Hatalmas, forró hangulatú, teltházas koncerttel indította 2020 második hónapját a The Biebers, hiszen minden jegy elkelt a téltemető/turnéindító koncertjükre. Puskás Petiék nem is okoztak csalódást, minden tőlük telhetőt megtettek, hogy meghálálják a rajongók bizalmát. A hangulat megalapozásáról a szintén fővárosi The Palace gondoskodott. Tovább

2020. január 21.

Évet nyitott nekünk a Fish!

Szombaton, azaz 2020. január 18-án megindult a 2020-as koncertszezon, legalábbis az ország egyik legjobb koncertbandájának, a Fish!-nek. Krisztiánék nem is sokat teketóriáztak, a Barba Negrában ismét lefektették az alapszabályt: ha házibuliról van szó, ők a legjobbak! Tovább

2019. december 4.

Budapest, are you with us? – Avagy Ghost-on jártunk

Papa Emeritus, alias Tobias Forge, december 3-án este elhozta nekünk okkult színházát a Papp László Sportarénába és mindenkit elvarázsolt a humorával és a zenéjével. Viszont el kell ismernem, hogy igaza volt azoknak, akik azt mondták, hogy zeneileg sem rossz ez az egész Ghost mizéria, de látványelemekkel és a show-val együtt minimum ötször olyan erős. Melegített a svéd Tribulation és az amerikai All The Witches. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky