3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
SZIN 2011

2011. július 19. | Anikó

Világsztárok a SZIN-en!

Copyright:

Több külföldi sztár, Diana King, a Danko Jones, a Simple Plan és Kelis is Szegeden fog pörögni augusztus 24 - 28. között a SZIN-en. Nem rossz felhozatal, ugye? Már csak az a kérdés, hogy te ott leszel-e?

Az alapból egyetemista városnak kikiáltott Szeged augusztus 24-28. közt fesztiválvárossá változik, mert a Szegedi Ifjúsági Napok évek óta bulizó tömegeket vonz ide a nyár végén. És a SZIN idén sem adja alább, világsztárokat is elhoz nekünk! 
 
A Szegedi Ifjúsági Napok kínálatáról beszélgettünk a múltkor egy ismerősömmel, aki azonnal kiemelte a Simple Plan-t. Ahogy ő kommentálta: ők jók, a maguk bugyiszaggató módján. A koncert első sorait tutira megtöltik a fiatal rajongócsajok!
 
A Danko Jones nemrég adott ki két új számot, és most itt az alkalom, hogy élőben is meghallgassuk őket Szegeden! Jó kis rockbuli lesz ez, azt már előre lehet sejteni. 
 
Diana Kinggel, a fúziós reggae megteremtőjével együtt énekelhetjük az I say a little prayer-t vagy a Shy Guy-t, bár nem hinném, hogy a SZIN-en fesztiválozó srácokra rá lehetne fogni a félénk jelzőt. Diana King hangját élőben is meg kell csodálni!
 
Az R’n’B-s múlttal rendelkező Kelis ma már inkább az elektro dance stílust preferálja. A szép énekesnő koncertjét is érdemes lesz végig táncolni, már csak az olyan slágerek miatt is, mint a Trick me vagy a Milkshake. 
 
Természetesen a magyar kedvenceket sem kell hiányolnunk a Szegedi Ifjúsági Napok kínálatából, csak ízelítőül néhány közülük: Hiperkarma, Vad Fruttik, 30Y, PASO, Subscribe, Magashegyi Underground és persze a Magna Cum Laude (bár nélkülük el se lehet képzelni a SZIN-t). 
 
A részletes programért böngészd a SZIN oldalát www.szin.org-ot! És ne felejtsd, augusztus 24-28. között neked is Szegeden a helyed!
 
Anikó
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

Hozzászólások
boneka 2011. júl.. 19.  22:48 1
jó ez a klipp :D :P
egyre jobban várom már a SZIN-t, fergetegess lesz:D
   

2011. augusztus 30.

És akkor a SZIN is véget ért

Az utolsó napon már megszoktuk a meleget és a port. Hűsölni ültünk be a Malátabárba, ahol a Tatto workshop keretében megismerhettük a tetoválás történetét. Majd egy ismét nagyon korainak tűnő koncertre sétáltunk át a Nagyszínpadhoz. Tovább

2011. augusztus 30.

Dugjanak inkább chippet a seggembe? - SZIN

Nagyon szerethető lenne a SZIN, de az utolsó este betelt nálam a pohár. Pedig ezen a napon voltak a legjobb koncertek. Ezen a napon voltak a legtöbben. És mégis úgy éreztem magam, mint egy zebra, aki alig várja, hogy lecsaphasson az oroszlánokra. Tovább

2011. augusztus 30.

Olyen is volt, hogy elolvadt a SZIN

Mao! Mao! Avagy lőjétek tarkón ezt a fesztivált, mert látszik, hogy nagyon szenved. A második napon is olyan meleg volt, min ha a nap minden erejével csak a SZINre sütne és a világon máshova nem. Kevesen voltak, a fellépők jók(?), de magyarok. A szegedi underground előadókat (Szegediek állítása szerint) teljesen kihagyták a fellépők sorából. És mindenkinek az az első mondata hozzám: „Ááá! Tavaly jobb volt, sokkal többen voltak.” Tovább

2011. augusztus 29.

Zenében is ötösre vizsgázott, de alázatból is – Diana King

Diana King király a zenében, és ötösre vizsgázott alázatból is. A fesztivál legjobb koncertjét láthattuk tegnap este a SZIN-en a SZIN színpadon. Tényleg megSZINezte mindenki éjszakáját. Úgy ragyogott, mint egy csillag az égen. Tovább

2011. augusztus 29.

SZIN kontra, avagy lentről felfelé

Akadálypályának bizonyult a SZIN minden együttesnek, aki azt hitte eljön ide és leszedi a mannát. Mivel itt csak tűző nap és sivatagi vihar várta azt a bandát, aki eljött, és könnyűsétát tett volna a siker csarnokába. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky