3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Volt 2011

2011. július 4. | Anikó

Vad Fruttik és fesztiválbusz buli - képek!

Copyright:

A VOLT-on pénteken a Vad Fruttikra, a Heaven Street Sevenre és a Quimbyre pörögtem a legtöbbet, igaz kicsi jutott még a Soerii & Poolekből. Ami majdnem olyan jó, mint a fesztivál, az a VOLT busz legénysége, szakadni lehet rajtuk hazafelé menet.

A nap Vad Fruttikkal kezdődött, mit is lehetne mondani?! Szokás szerint jó volt. Talán a kedvencünkké nőtte ki magát a Sárga Zsiguli. Az első néhány másodpercben lezajló beszélgetés valahogy így nézett ki: „- De ez a dubstep verzió! – Nem, ez az eredeti. – Nem, ez a dubstep”. Egyébként tényleg a dubstep Sárga Zsiguli volt, ami rohadt jól szól. 
 
A Heaven Street Seven-re is eltévedtünk, tömeg volt. Mikor jött a Mozdulj, mi is így döntöttünk, mert elered az eső és fedett helyről figyeltünk tovább.
 
Kihagyhatatlan a Quimby, a koncert elejéről lecsúszva arra értünk oda, hogy „Nem volt kulcsom”. A sors iróniája, hogy ez a későbbiekben be is jött. Nekem jobban bejött ez a koncert, mint a múlt héten a Fishingen, mert azt konkrétan untam, ezen meg azért egy-két szám betalált, vagy legalábbis nem akartam elaludni rajta. Leszek ma én a tiéd, Otthontalanság otthona, Mennyből az angyal – ezekre azért el lehet lenni egy-két sör között. 
A totálisan oda nem illően táncoló emberek közül találtam még egyet. Most egy csaj rázta a haját derékból valamelyik lassabb Quimby számra. Végülis ha lemaradt a Tankcsapdáról, itt is megteszi. 
 
Van a VOLT-nak egy saját szervezésű busza, ami megoldja a fesztivál – népszerűbb szálláshelyek - állomás közötti út megtételét. Na, ez a VOLT busz külön szót érdemel, mert a sofőr és a koordinátor általában hatalmas nagy arcok. Eddig kétszer volt szerencsém ezzel a busszal visszajönni a szállásra, mindkétszer jókat röhögtem rajtuk. Például a vasútállomásra (végállomás) érve egy srác már totál bealudt, neki tették fel azt a kérdést, hogy te leszállsz vagy partyarc vagy és jössz a fesztiválra? 
 
De mikor már egészen üres volt a busz, bekiabálták a megállók nevét, mivel ha nem volt leszálló, akkor tovább mentek. Aztán néhány megálló után jött a kérdés, hogy „börtön?” Senki nem tolongott a lehetőségért, hogy oda kerüljön.
 
Egy ilyen jobb hangulatú út után az állomáson a hajnali első vonathoz igyekvő srácok azt beszélték, hogy mivel van még fél órájuk az indulásig, szedjék össze, hogy még mit nem láttak a városból, és mit akarnak megnézni, és a busz biztos tesz egy kis kitérőt, hogy minden meglegyen. Mert erősen városnéző az útvonal, de azt hiszem ez az eddigi legmókásabb ilyen túra, amin részt vettem.
 
Anikó
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2011. július 7.

A VOLT Fesztivál legjei! Képek!

Közel egy héttel a VOLT Fesztivál lezárása után végiggondolni az ott történteket szinte lehetetlen. Bár a line up nem feltétlenül volt a legütősebb, mi mégis rettenetesen jól éreztük magunkat. És az ötödik VOLT Fesztiválomon az is megtörtént, ami még soha: normális ágyban aludtam. Tovább

2011. július 6.

VOLT Fesztivál 2011 valahol a fejemben

A nehézkes szálláskeresés, az előre vetített elbombázott szar idő és a számomra lesújtó második nap line upja sem vette el a kedvemet Soprontól és a VOLT Fesztiváltól. Sőt! Tulajdonképpen megújult erővel futottam neki a 2011. évi VOLT Fesztiválnak, amely ahogy azt szokta, beváltotta a reményeimet, amint mosollyal az arcomon gondolok vissza erre a hétre. Tovább

2011. július 4.

A Hiperkarma mindent vitt Sopronban - képek!

Miután kellőképpen kiröhögtünk magunkat a Thirty Second To The Mars rajongótáborán és megtudtuk, hogy a koncertjük végén van egy szeretettánc szerűség, eldöntöttük, hogy abban az időpontban a legmesszebb szeretnénk tartózkodni a VOLT Nagyszínpadától. Volt helyette más, nem kell aggódni. Leginkább Hiperkarma... Tovább

2011. július 4.

A modern kor A.E. Bizottsága a VOLT-on - képek!

A VOLT Fesztivál pénteki napján kevésbé hatott meg Moby jelenléte, így más alternatívák után kellett néznem. Összességében volt lehetőség bőven, viszont én inkább tini korom szellemét szerettem volna megidézni, így az Inmedo & Drink Bar kínálatából választottam. Na, meg a Soerii&Poolek... Tovább

2011. július 4.

Interjú egy soproni buborékfújóval

Helló, szia, hogyvagy? Igyál, van pálinkám! Egész héten kinn vagy? Te is kész vagy teljesen? Honnan jöttél? Itt szinte mindenki, akit megkérdeztem pesti. – Körülbelül így lehet összefoglalni a hogyan ismerkedjünk fesztiválon kisokost. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky