3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Volt 2011

2011. július 4. | Anikó

Ismerkedj célirányosan! VOLT Fesztivál - képek!

Copyright:

Az Igazából Szerelem örökérvényű mondata, kis változtatással általában a fesztiválokon is megállja a helyét: „gyerekek, ne vegyetek drogot, legyetek popsztárok és megkapjátok ingyen!” Vagy menjetek fesztiválra és ismerkedjetek célirányosan!

Persze mindez csak fikció, nekem is csak mesélték, hogy nekik mesélte valaki. Különben is, a drog és az alkohol rossz, előbbi illegális is. Na, meg öl, butít, nyomorba dönt – mint tudjuk – pont úgy, mint az élet. Szóval mi történik egy fesztiválon, hogyha némi zölddel dobnál a hangulatodon?
 
Ahogy beértem a fesztiválra egy srác telefonon magyarázott a haverjának: „ez ma olyan drogos nap lesz, Pendulum, Moby”. Hát így visszagondolva végülis igaza volt. Moby-n nem voltam aktív résztvevő, de azt hallottam, hogy már a füsttől is be lehetett állni, annyian téptek a koncerten. 
 
És még ott van a másik, hatékonyabb módszer, mikor a passzív fűszagtól nem leszel kész (pedig ehet, tapasztalatból mondom). Ilyenkor jön az, hogy meg kell keresni azt az ismerősöd, akinél biztos van, vagy a Rasmus énekesére hasonlító srácot, akinél még biztosabban találhatsz. 
 
Ők nem veszik fel a telefont és nem jönnek szembe – miért is lenne így, az túl egyszerű?! 
Aztán épp egy d’n’b buli közepén megérint a Moby-s élmény, és tulajdonképpen vadidegenekkel szívsz együtt. Csak azt nem sejthetted, hogy az alkalmi füvestársaid kicsit hardcore-an nyomják, és abban a cigiben pont dohány nem sok van. 
 
Utána, hogy ki mit él meg vagy át, már egyénfüggő. A lényeg, hogy a pia vegyítve némi fűvel, ez is olyan fesztiválos. Mindenen röhögni, úgy hogy tulajdonképpen semmi sem vicces. Az alkalmi füvesbarátaink is ott sétáltnak, de ők már annyira jól vannak, hogyha Angelina Jolie vetkőzne előttük, azt sem feltétlenül vennék észre. 
 
Van a kevésbé vicces hatása, mikor rohadtul előtör minden neurózisod, és a legnagyobb tömeg közepén táncolva is durván magányosnak és elveszettnek érzed magad, pedig zene van, emberek vannak, buli van. Hát ez a létező legszarabb egy fesztiválon, mert ott legfeljebb a társas magányt lehet gyakorolni (sok társsal), de az is elég bizarrul hat, mikor tök egyedül érzed magad több tízezres tömegben. 
 
Azt mondták, hogy néha kell az ilyen is, azt meg, hogy kire hogyan hat, és szüksége van-e rá, mindenki eldönti. Az biztos, hogy egy fesztiválon nem fog senki megvetően nézni rád, ha csavart a cigid és jellegzetes szaga van. Max. kérnek egy slukkot. 
 
Anikó

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2011. július 7.

A VOLT Fesztivál legjei! Képek!

Közel egy héttel a VOLT Fesztivál lezárása után végiggondolni az ott történteket szinte lehetetlen. Bár a line up nem feltétlenül volt a legütősebb, mi mégis rettenetesen jól éreztük magunkat. És az ötödik VOLT Fesztiválomon az is megtörtént, ami még soha: normális ágyban aludtam. Tovább

2011. július 6.

VOLT Fesztivál 2011 valahol a fejemben

A nehézkes szálláskeresés, az előre vetített elbombázott szar idő és a számomra lesújtó második nap line upja sem vette el a kedvemet Soprontól és a VOLT Fesztiváltól. Sőt! Tulajdonképpen megújult erővel futottam neki a 2011. évi VOLT Fesztiválnak, amely ahogy azt szokta, beváltotta a reményeimet, amint mosollyal az arcomon gondolok vissza erre a hétre. Tovább

2011. július 4.

A Hiperkarma mindent vitt Sopronban - képek!

Miután kellőképpen kiröhögtünk magunkat a Thirty Second To The Mars rajongótáborán és megtudtuk, hogy a koncertjük végén van egy szeretettánc szerűség, eldöntöttük, hogy abban az időpontban a legmesszebb szeretnénk tartózkodni a VOLT Nagyszínpadától. Volt helyette más, nem kell aggódni. Leginkább Hiperkarma... Tovább

2011. július 4.

A modern kor A.E. Bizottsága a VOLT-on - képek!

A VOLT Fesztivál pénteki napján kevésbé hatott meg Moby jelenléte, így más alternatívák után kellett néznem. Összességében volt lehetőség bőven, viszont én inkább tini korom szellemét szerettem volna megidézni, így az Inmedo & Drink Bar kínálatából választottam. Na, meg a Soerii&Poolek... Tovább

2011. július 4.

Interjú egy soproni buborékfújóval

Helló, szia, hogyvagy? Igyál, van pálinkám! Egész héten kinn vagy? Te is kész vagy teljesen? Honnan jöttél? Itt szinte mindenki, akit megkérdeztem pesti. – Körülbelül így lehet összefoglalni a hogyan ismerkedjünk fesztiválon kisokost. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky