3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Balatonsound 2011

2011. április 27. | Anikó

Kezd betelni az idei Balaton Sound

Copyright:

Tíz új név látott világot a Balaton Sound sztárok közül: Freq Nasty, DJ Die, Jochen Miller, Dillinja, MC Wrec, 2020 Soundsystem, Azari & III, Heidi, Trolley Snatcha & Crazy D és Pearson Sound is Zamárdiban lesz, hogy ez a nyár is ott legyen a topon!

Szinte napról-napra kapkodjuk a fejünket, ahogy új nevek látnak világot a Balaton Sound fellépőiként. Július 7-10 között Zamárdi lesz a Balaton legmenőbb helye!

Freq Nasty saját dalain kívül a mixeivel is felhívta már magára a figyelmet, így a breakbeat egyik legnagyobb arcaként fogja minden Soundos szívébe belopni magát. DJ Die a dnb úttörője már szinte legenda számba megy, így a fellépése is egy kihagyhatatlan esemény lesz. Lehet melegíteni a bulira a Bright Lights-cal (többek közt). Jochen Miller Armin van Buuren partyjára fog felkészíteni mindenkit, már csak energiával kell bírni a sok órányi pörgést.
Dillinja kapcsán sem kell attól tartanunk, hogy lelassul a pulzusunk, a Hard Noize előadója adni fogja a dnb-t tisztességesen. MC Wrec turnénaptára sem szűkölködik időpontokban, de ezen nem is csodálkozunk, mert olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Paul Oakenfold vagy Goldie! Ilyen ez a Great British Moon!

A 2020 Soundsystemre rásütötték az intelligens elekronikus zene bélyegét, ami elsőre lehet, hogy meglepő fordulat, de meggyőző. Talán ezért is tartják számon őket Nagy-Britannia legizgalmasabb koncertzenekaraként: Ocean, Closure – na ezekre is lehet pörögni a 2020 Soundsystemen. A kanadai Azari & III elég bátor volt ahhoz, hogy hozzányúljon a nyolcvanas évek diszkózenéjéhez, az ennek eredményeképp született hangzást pedig csak imádni lehet! Heidi techno és house dallamokkal fog letaglózni minket, de ez ellen nem sokan fognak tiltakozni!

A dubstep fanok Trolley Snatcha-t kapják, aki magával hozza Crazy D-t is, hogy egy kicsit kirángassanak minket az átlag hétköznapokból (akár a jövőbe). David Kennedy új projektje, a Pearson Sound is ezen a vonalon fog mozogni, a Blanked át fog jönni mocskosul!
Ha ezek után úgy érzed, hogy a délelőttöket extra kényelmes körülmények között aludnál át, akkor megteheted mindezt a vip lakókocsi parkban. Május 3-ától foglalhatsz a www.balatonsoundszallas.hu-n!

Április 30-áig még kedvezményesen lehet Balaton Sound jegyet venni, siessetek, mert már csak néhány nap van addig hátra!

Anikó

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2011. július 12.

Jajaj, véget ért a Balaton Sound!

Mennyi ideje hallgattam az összes barátomtól, hogy alig várják már a Balaton Soundot! De amilyen lassan telt eddig az idő és a visszaszámlálás, olyan gyorsan röppent el Zamárdiban ez a pár nap... És már érkezett is a vasárnap, és vele a zárás. Addig azért volt idő körbenézni, ismerkedni, haverkodni, na meg kitalálni, hova lehet menni, szóval jól ki lehetett használni az utolsó napot! Tovább

2011. július 12.

Tudjuk, hogy jövőre is lesz Balaton Sound

A Balaton Sounddal az a helyzet, hogy igazából minden kritériumnak meg tudna felelni amit egy nyári fesztiváltól elvárhatunk: tó parton, jó fellépők mellett, sok emberrel együtt ígér felhőtlen szórakozást. Összességében számomra valami miatt mégsem teljes. Tovább

2011. július 12.

David Guetta Jared Letóval szemben

Véletlenül sem szeretnénk önmagunkat ismételni, de egyértelmű, hogy a Sound vasárnapi sztárja David Guetta volt. Ennek két fő oka, hogy rettenetesen meleg volt, illetve a koncertek között viszonylag kevés volt érdekes. Azok közül, pedig egyértelmű, hogy Tievery Corporation nevét érdemes kiemelni. David Guetta pedig durvább, mint a Thirty Second To Mars! Tovább

2011. július 12.

Dögmeleg David Guetta

Na, ezt jól megkaptam. A július legeleji hűvös napokban még azon aggódtam, nem fogunk-e fázni a fesztivál alatt. Hát nem fáztunk. A meleg rekordokat döntögetett, David Guetta pedig a talán rekordméretű közönségnek örvendett. Vége az idei Balaton Soundnak, és ez az utolsó napra mindenkiben tudatosult is, úgyhogy boldog-boldogtalan letódult Zamárdiba vasárnapra. Tovább

2011. július 11.

A Balaton Sound legnagyobb bulija

Míg meglehetős rosszallással figyeltem és hallgattam a Balaton Sound túlzott hang káoszát, a Nagyszínpad produkcióit, annál nagyobb lelkesedéssel vártam. Minden bejött, hiszen az Underworld és a Stereo MC’s nagyon nagyot alakított. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky