3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Balatonsound 2011

2011. február 24. | Anikó

Világsztárok az idei Balaton Soundon is!

Copyright:

2011. július 7-10. között ismét eszeveszett partyt ígér Zamárdiban a Balaton Sound minden látogatója számára! Már tudjuk az első 12 fellépő nevét, és a szervezők ígérete szerint a közel jövőben még több híres zenekar és DJ fog kiderülni! Addig is elégedjünk meg ezzel az első 12-vel: Portishead, Thievery Corporation, Underworld, Tiësto, Ricardo Villalobos, Luciano, The Orb, Magnetic Man, Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto és John Digweed!

A Balaton Soundra idén is érdemes lesz ellátogatni, hatalmas bulik várhatóak! Már tudhatjuk az első 12 nevet, aki meg fogja táncoltatni a közönséget!

Portishead, a bristoli trip-hop kiválósága a Nagyszínpadon fog zúzni. A hatalmas sikereket elért harmadik albumokról, a Thirdről is tutira fel fog csendülni több sláger. A következő album előkészületei pedig már elkezdődtek, így akár erről is hallhatunk egy kis ízelítőt!

Thievery Corporation már nem az első koncertjét fogja Magyarországon adni. 6 évvel ezelőtt zenéjükkel a VOLT-on aratták le a babérokat. Most ismét hazánkba látogat a washingtoni DJ duó. Alapvetően dub és acid jazz alapokon szólalnak meg a legváltozatosabb zenei hatásoktól befolyásolt számaik. Jól hangzik, ugye?

Az Underworld a Szigeten is és a Soundon járt már. Aki ismét részese lenne egy emlékezetes Underworld bulinak, az ne tétovázzon! A 2010. novemberében napvilágot látott Bird 1 c. album dalaival is bővül az eddigi Underworld kínálat!

Felesleges lenne bemutatni Tiestot, mert nem hiszem, hogy lenne olyan, aki még nem hallott a holland DJ-ről! Azt viszont tudjátok, hogy a Mixmag, a nemzetközi elektronikus zenei magazin minden idők legjelentősebb DJ-jének választotta Tiestot? A Soundon bizony a „legjelentősebb” is fellép!

Ha szeretitek a minimál technot, akkor biztosan nagyon várjátok már Ricardo Villalobos-t! Dexter, Easy Lee, Sunshine after sundeck – csak néhány a DJ slágerei közül.

Ricardo Villalobos rajongói számára biztosan ismerősen cseng Luciano neve is, mivel több alkalommal is együttműködtek. Luciano több stílusból is merít, a techno és elektro alapok igazán pörgősek lesznek a DJ sajátos, friss hangzásával fűszerezve.

Az Orb 2006-ban a Sziget látogatóit nyűgözte le. Idén pedig a Balaton Soundon fog brillírozni az ambient-house egyik legnagyobb neve! 2010-ben Metallic Spheres címmel jelent meg az Orb új hanghordozója. Kár lenne kihagyni az Orb koncertjét!

A dupstep is képviselni fogja magát Zamárdiban! A Magnetic Man debütáló albuma tavaly jelent meg. A három tagú formáció oda fogja tenni magát rendesen!

A Sound partyarénájába is nagy nevek érkeznek: Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto és John Digweed fog arról gondoskodni, hogy életünk egyik legnagyobb fesztiválélménye legyen az idei Balaton Sound!

Anikó

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2011. július 12.

Jajaj, véget ért a Balaton Sound!

Mennyi ideje hallgattam az összes barátomtól, hogy alig várják már a Balaton Soundot! De amilyen lassan telt eddig az idő és a visszaszámlálás, olyan gyorsan röppent el Zamárdiban ez a pár nap... És már érkezett is a vasárnap, és vele a zárás. Addig azért volt idő körbenézni, ismerkedni, haverkodni, na meg kitalálni, hova lehet menni, szóval jól ki lehetett használni az utolsó napot! Tovább

2011. július 12.

Tudjuk, hogy jövőre is lesz Balaton Sound

A Balaton Sounddal az a helyzet, hogy igazából minden kritériumnak meg tudna felelni amit egy nyári fesztiváltól elvárhatunk: tó parton, jó fellépők mellett, sok emberrel együtt ígér felhőtlen szórakozást. Összességében számomra valami miatt mégsem teljes. Tovább

2011. július 12.

David Guetta Jared Letóval szemben

Véletlenül sem szeretnénk önmagunkat ismételni, de egyértelmű, hogy a Sound vasárnapi sztárja David Guetta volt. Ennek két fő oka, hogy rettenetesen meleg volt, illetve a koncertek között viszonylag kevés volt érdekes. Azok közül, pedig egyértelmű, hogy Tievery Corporation nevét érdemes kiemelni. David Guetta pedig durvább, mint a Thirty Second To Mars! Tovább

2011. július 12.

Dögmeleg David Guetta

Na, ezt jól megkaptam. A július legeleji hűvös napokban még azon aggódtam, nem fogunk-e fázni a fesztivál alatt. Hát nem fáztunk. A meleg rekordokat döntögetett, David Guetta pedig a talán rekordméretű közönségnek örvendett. Vége az idei Balaton Soundnak, és ez az utolsó napra mindenkiben tudatosult is, úgyhogy boldog-boldogtalan letódult Zamárdiba vasárnapra. Tovább

2011. július 11.

A Balaton Sound legnagyobb bulija

Míg meglehetős rosszallással figyeltem és hallgattam a Balaton Sound túlzott hang káoszát, a Nagyszínpad produkcióit, annál nagyobb lelkesedéssel vártam. Minden bejött, hiszen az Underworld és a Stereo MC’s nagyon nagyot alakított. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky