3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Koncertbeszámoló

2010. július 28.

Kispálos támadás Londonban

Copyright:

Magyar együttes koncertje Londonban, ráadásul teltház előtt! Lehetséges ez? Egy kezemen meg tudnám számolni hány hazai zenekar látogatott el a ködös Albionba nyolcéves ittlétem óta, de e téren mostantól nagyot javult a helyzet.

2010 februárjában egy csapat zeneszerető londoni magyar úgy döntött, hogy megalakítja a Drum & Monkey kulturális eseményeket szervező társaságot. A társasság fő célja, hogy a nagyszámú londoni magyarok mellet, a brit közönséget is megismertesse a kortárs magyar zenei es művészeti törekvésekkel.

Úgy tűnik, hogy tudnak valamit a szerevezők. A Kispál és a Borz londoni koncertje a Drum & Monkey csupán második próbálkozása volt, de máris óriási sikert értek el. Július közepén teltházas koncertet még népszerű angol bandáknak sem könnyű összehozniuk, de a legendás underground Kispál és a Borz meghívása Londonba a szigetes búcsúkoncertjük előtt zseniális ötletnek bizonyult.

A koncertre meg a kezdés előtt minden jegy elfogyott és július 20-án a meleg ellenére több mint 600 lelkes bár izzadó magyar és nem „helyi” rajongó töltötte meg a londoni Garage-t.

Tomboló szeretet fogadta a zenekart es Kispálék a várakozásokat felülmúló több mint 2 órás fergeteges koncerttel jutalmaztak a közönséget.

Megörvendeztettek minket kezdő Kispálosokat is sok kevéssé ismert számokkal és a nagy slágerekkel; az „I love Gemenc”, „Csiga”, „Emese”, „Tiszai pu” és „Ha az életben” mind spontán együtténeklést váltott ki mindenkiből. A „Zsákmányallat” alatt a közönség olyan hangossá vált, hogy a banda átadta nekünk a főszerepet és az egész Garage, egy hatalmas boldog kórussá vált.

A tomboló rajongók többszörös visszatapsolása után csak a szigorú záróra tudott véget vetni a hangulatnak és végül is Kispáléknak muszáj volt elhagyniuk a színpadot.

Az itt elő magyarok nevében köszönjük ezt az emlékezetes estét a szervezőknek és a Kispál és a Borznak és remélem még sok további hasonló koncertet láthatunk a jövőben, Londonban!

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. február 20.

Háromszor is Unearth!

Egy éven belül már harmadszor járt nálunk 2020. február 19-én a metalcore alapbanda, ezúttal a Prong, a Dust Bolt és a Sinaro társaságában. Az A38 adott otthont a bálnak, ami már tavaly is remek helyszínnek bizonyult, hiszen a Darkast Hour-ral közösen már fullra tette a banda a bárkát. Annyit elárulhatunk mindenféle spoiler nélkül: most sem okoztak csalódást! Tovább

2020. február 6.

A téli formáját hozta a Slipknot az Arénába

Tavaly nyáron, a Volt Fesztiválon akkorát ment a kilenc maszkos őrült, amitől elhittem nekik, hogy a We Are Not Your Kind lesz az A lemez… Aztán kijött a korong, ami csalódást okozott, a Slipknot pedig visszatért hozzánk, hogy promotálja a lemezt, de ez sem ment annyira flottul. Plusz itt volt még a Behemoth is, de hát… Tovább

2020. február 4.

Telet temetett a The Biebers a Hajón!

Hatalmas, forró hangulatú, teltházas koncerttel indította 2020 második hónapját a The Biebers, hiszen minden jegy elkelt a téltemető/turnéindító koncertjükre. Puskás Petiék nem is okoztak csalódást, minden tőlük telhetőt megtettek, hogy meghálálják a rajongók bizalmát. A hangulat megalapozásáról a szintén fővárosi The Palace gondoskodott. Tovább

2020. január 21.

Évet nyitott nekünk a Fish!

Szombaton, azaz 2020. január 18-án megindult a 2020-as koncertszezon, legalábbis az ország egyik legjobb koncertbandájának, a Fish!-nek. Krisztiánék nem is sokat teketóriáztak, a Barba Negrában ismét lefektették az alapszabályt: ha házibuliról van szó, ők a legjobbak! Tovább

2019. december 4.

Budapest, are you with us? – Avagy Ghost-on jártunk

Papa Emeritus, alias Tobias Forge, december 3-án este elhozta nekünk okkult színházát a Papp László Sportarénába és mindenkit elvarázsolt a humorával és a zenéjével. Viszont el kell ismernem, hogy igaza volt azoknak, akik azt mondták, hogy zeneileg sem rossz ez az egész Ghost mizéria, de látványelemekkel és a show-val együtt minimum ötször olyan erős. Melegített a svéd Tribulation és az amerikai All The Witches. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky