3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Volt 2010

2010. március 3. | -gabriella-

Billy Idol is odabasz a VOLT-on

Copyright:

Idén 18. alkalommal rendezik meg a VOLT-fesztivál Sopronban június 30 és július 1 között. Ez sokunk örömére szolgál, de az még biztatóbb, hogy kezdenek kiszivárogni a fő fellépők. Ha azt mondom Billy Idol, Andy C, Massive Attack és Palov Stelar, akkor az összességében egész jól hangzik. Pedig ez még csak a kezdet. Mindenhol jó, de legjobb Sopron!


Melegséggel tölti el a szívünket, ha arra gondolunk, hogy lassan, de biztosan kezdődik a fesztivál szezon. A VOLT-fesztivál idén is, garantálja a remek programokat, hiszen a szervezők szerint idén, a négy nap alatt 150 hazai-és világsztár lép majd fel.

Elsőként vegyük a rock and roll legendát Billy Idolt, mivel rengeteg mára már klasszikus sláger fűződik a nevéhez, Rebel Yelltől a Shock to the System-ig, de nagy erőkkel készül arra, hogy idén újra meghódítsa a világot. Az, hogy ez milyen lesz, Sopronban kiderül.

A Massiv Attack-et sem kell sok embernek bemutatni, hiszen többször jártak hazánkban már a trip - hop stílus atyjai. Idén februárban új lemezzel jelentkeztek, ennek kapcsán is érdemes lesz rájuk ellátogatni, erre, a mondhatni, atmoszférateremtő tripre.

Magyar bandákban sem lesz idén hiány Sopronban, mivel a négy nap alatt nem kisebb név teszi majd tiszteletét a Nagyszínpadon, mint Ákos. De, ha ennyivel nem érjük be, a jól megszokott Quimby-t is megkaphatjuk, úgy, ahogyan a PASO-t, Irie Maffia-t, 30y-t, és a Csík zenekart.

Az elektronikus zenei programkínálatban is bőven szerepelnek finomságok és kuriózumok. Közülük a drum and bass királyaként ismert Andy C és MC GQ, a hiphop művész, DJ Yoda, valamint az osztrák Parov Stelar Band részvétele máris biztosra vehető.

Emellett természetesen, színházi programokkal, és előadásokkal is kedveskednek majd a szervezők a fesztivál látogatóknak.

A nemrég “Turizmusért” díjjal kitüntetett szervezők hamarosan további fellépőket ígérnek a június 30. és július 3. közötti soproni VOLT-fesztivál programjából!

-gabriella-

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2010. július 6.

Lemezlovag rendőrség és az a felejthetetlen VOLT-fesztivál – képek!

Június 30. és július 3-a között rendezték meg a VOLT-fesztivált Sopronban, de valószínűleg ezt már mindenki tudja. Sőt, aki ott volt át is élhette. De azoknak, akik nem voltak ott mesélünk pár dolgot, hogy miért is érdemes ellátogatni évről évre a hűség városába. Tovább

2010. július 5.

Massive búcsú a VOLT éjszakában - képek!

Tíz körül már látni lehetett, hogy ezen az estén sokkal kevesebben jelentek meg, mint az azt megelőzőken. Még a szerdai magyar napon is többen vettek részt – pedig szombat lévén (holnap nincs meló), simán lehettek volna akár kétszer ennyien. Fáradt hangulat, csomagoló sátrazók, nézelődő emberek, Sztálin és Pinochet – masszív búcsú a 18. Volt-fesztiváltól. Tovább

2010. július 5.

Ki hallott már Napsütéses pokolról? Mi láttuk is a VOLT-on!

Az utolsó előtti váltás pólóm; az utolsó VOLT-napra. Még némi készülődés, aztán irány a fesztivál. A programok változatosak, az idő szép, még több a szúnyog – a nagyszínpadon (este héttől) Max Cavalera-ék. Verőfényes sámánharc – úgy, ahogy eddig még nem láthattuk. Tovább

2010. július 5.

A VOLT különleges desszertje

Sokat gondolkodtam azon, hogy vajon mennyire lehet unalmas egy-egy előadónak, ha ezredszer is ugyan azt a számot kell eljátszania. Mert hogy elvileg a zenélés, nyilván akkor a legnagyobb öröm, ha valami újat tudsz létrehozni, egy olyan dolgot, ami mindenkinek tetszik. Ezért volt érdekes Dub FX, hiszen az ő zenéje azon alapszik, hogy helyben mindig valami újat teremt. De hogy volt ez a VOLT-on? Tovább

2010. július 5.

Képek! Csillagromboló a VOLT-fesztivál felett

Amikor azt mondjuk öreg zenész, valahogy minden relatívvá változik, ha elkezdjük összehasonlítani egyik valóban vén arcot a másikkal. A VOLT első napján ugyebár az „örökké fiatal” Pataki Atilla és a csöppet sem az Kóbor János riogatta a jónépet, míg a második napon Billy Idol és egy nappal később a Prodigy tépte szét a sztereotípiákat. De micsoda különbség ez mégis. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky