3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Pécsi Egyetemi Napok 2009

2009. április 27. | -gabriella-

Légy fesztivál trendi! PEN 2009

Copyright: MyMusic.hu

Ha már fesztivál, akkor érdemes nagyon gondot fordítani az öltözékünkre, mert ugye sosem lehet tudni. Hogy, mi a trend Pécsett, az eléggé változó, de a PEN alatt elég extrém ruházatú emberekkel lehet találkozni. Ez köszönhető a kari versenynek is, ahol az ősemberek a rabokkal meg a zombi orvosokkal versenyeznek. Na, mi őket nem állítottuk meg, viszont az hétköznapi embereket igen.

Ha belegondolunk, egy fesztiválozónak sem hiányozhat, egy alap Convers cipő, amitől ugyan egyedi nem leszel, viszont nagyon divatos. Ez azt hirdeti, hogy ő nem cipő. Hanem, akkor micsoda?

Van iskolapéldája a tizenéves lányoknak is. Rettentő menő bőrdzseki, farmer, fehér póló. Ki mondta, hogy az egyszerűség gáz? Csak okosan kell csinálni. Neki biztos örül az apukája, hogy nem lóg ki a dereka.

A hippik is ellepték a fesztivált, ezt bizonyítja a két lányról a fotó. A lila félkabát piros szőrmés kapucnival a legjobb az egészben. A másik lánynak a szíves pólója pedig igazán passzol a szellemiséghez. Csak a szeretet.

A piros hajhoz jól passzol a szürke, szerintem. Jó a cipő, jó a felső, tetszik a táska, ebbe a kombinációba sokan beleszerethetnek, és még akkor is jól állhat, ha te nem mered bevállalni ezt a hajszínt.

A következő lánynál is meg van, az alap Convers. Átlag egyetemista ruházat, ami azonban csodálatos, hogy a karkötő színe pont passzol a sörhöz. Ez fontos lehet egy fesztiválon. Sál, zipzáras pulcsi, bölcsészség.

A 4 lányból, a rózsaszín kalapos a legjobb. Elárulta nekünk, hogy azt egy sráctól kapta, amit egy pink partyra vett még régebben. Valóban, ezt kár lett volna kihagyni. A sör, mint kiegészítő jó ötlet. Ez visszatérő elem. Amúgy semmi extra, a másik kalap is jó. Az olyan britpopos.

És akkor jöjjenek a fiúk, mert hát ugye nekik is tudni kell öltözködni.

Vegyük akkor a katonai kabátot, és mellé egy sima farmert. Jó ötlet. Alapból a kép nagyon laza, nekem tetszik ez a lezser szerelés. Egy fesztiválon legyünk kényelmesek.

Aztán ott van a két srác. A kék kapucnis pulcsi jó döntés, mert ha hideg van, akkor nem fázik a fejed. A másik srácon is van sapka, amúgy semmi extra, a szürke pulcsinak jó a mintázata. Újabb farmer kombináció.

A feliratos pólók mindig is menők voltak. Mondjuk, még hideg van, szóval muszáj valamit fölé venni, így viszonylag kevesen élvezhetik, de maga a tudat is jó lehet, hogy ilyen van rajtad. Amúgy az van ráírva, hogy vigyázz a kecskére.

Az indie, alternatív stílus tökéletes ruházatbeli kombinációja. Az első, hogy végre valakin fekete farmer van, tudatosan, minden megkomponálva, és ott halványan látszik, hogy a kabát alatt csíkos fölső van.

Remélem sikerült pár ötletet adni ahhoz, hogy hogyan is kell kinézni egy átlagos fesztiválozónak! PEN, még van egy nap, hogy divatos lehess!

-gabriella-

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

Hozzászólások
Senya 2009. okt.. 9.  10:47 1
Converse, vagy valami új márka tűnt fel?Megvan egybeírva.
   

2009. április 30.

Ki a legjobb a vidéken?

Bár a Pécsi Egyetemi Napok már lezárult, azért még vannak utórezgések. Ilyenek, az utolsó napon közétett tehetségkutató nyertesei, akik értékes dolgokkal lehettek gazdagabbak, főleg ugye fellépést biztosítanak nekik különböző fesztiválokon. A legtehetségesebb pedig stúdióidőt nyert. Na, de lássuk ki volt a legjobb a PEN-en. Tovább

2009. április 27.

Itt a vége, fuss el véle! PEN 2009

Szombaton véget ért a Pécsi Egyetemi Napok! Ha végig ott voltál a fesztiválon, akkor te is részt vettél egyfajta amortizációs folyamatban. A lényeg persze, hogy még ilyenkor is jól érezd magad, és ezt a szervezők a Zubollyal, Firewater-rel, Quimbyvel, Psycho Mutans-sal, The Moog-gal, Inspector Cluzo-val, valamint Amber Smith-el és a Wombolombakéhé-vel  és még sok mindenki mással, szerették volna teljessé tenni nekünk, több, kevesebb sikerrel. Jövőre veled ugyanitt! Tovább

2009. április 27.

Transglobal, tequila és bor - PEN

Kicsit ciki, hogy állandóan dicsérek, de azt kell, hogy mondjam a Transglobal Uderground is kitett magáért. Otthon nem hallgatnám, de koncertnek tökéletes volt. Ha láttad a Kontroll metrós buli jelenetét, akkor el tudod képzelni a szituációt. PEN 3. nap, mindjárt vége van. Tovább

2009. április 26.

Mézga Aladár Sound System és a többiek...

A PEN tavalyi nagysikerű tehetségkutatója után, idén sem adták fel a reményt, hogy megtalálják azokat a zenekarokat, akik arra érdemesek, hogy végre kitörhessenek a kis pinceklubok árnyékából. Ezt jól példázza, hogy rengeteg együttes jelentkezett az ez évi fordulóra, és április elején fel is léphettek Pécsett, a Szenesben, hogy egy elő casting során kiválogassák azokat, akik most felléphetnek a fesztiválon. Videóval bizonyítjuk, hogy igazuk volt! Tovább

2009. április 26.

Helyszínelők Pécsett - galéria!

A fesztivál második napja, elég laposan kezdődött, aztán erősödött, és utána megint kicsit leült a hangulat. Ez köszönhető a rossz időnek, vagy, hogy valamiért nincsenek olyan sokan. Mindegy, meg volt ez is, Zagaros, Copy Con-os, Kiscsillagos, PASO-s este volt, a végén egy kis Cadikkal fűszerezve. Mert ez így jó! Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky