3429 zenekar 12454 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2008. december 8. | Csányi Bai

Színes bőrű lehet az új James Bond, de még Superman is

Copyright:

P. Diddy új parfümjének New York-i bemutatója során adott interjújában kijelentette, elvállalná a következő James Bond-film főszerepét. Sőt Supermanként is el tudná magát képzelni.

Az I am King (Király vagyok) a néhai Puff Daddy második férfi illata, melynek premierje New Yorkban, a London Hotelben volt. A bemutató után a rapper-producer elmondta: az új parfümöt Bond ihlette, egy fekete James Bond. „Szerintem nem csak a fehér emberek kiváltsága a világot megmenti, hiszen a feketék a legjobb arcok a világon.”

Véleménye szerint egyenesen tragédiával érne fel, ha a következő Bond nem színes bőrű lenne. Erre a szerepre pedig magát tartja legalkalmasabbnak. A rappert az sem zavarja, hogy a legutóbbi 2 részben Daniel Craig amerikai munkatársát, a CIA ügynökét, Felix Leitert a színes bőrű Jeffrey Wright alakította. Ő inkább a főszerepre hajt. Puff már fel is vázolt egy történetet, miszerint a következő epizódban Őfelsége ügynökével együtt dolgozna, de elrabolnák és Diddy, mint a New York-i iroda ügynöke mentené meg Jamest és a világot. Még mielőtt a James Bond franchise rajongói kétségbeesnének, tudniuk kell, hogy Daniel Craig öt filmre szóló szerződést kötött az MGM stúdióval. Diddy nyilván erre is találna megoldást, ha mást nem legfeljebb forgatna egy saját Bond-filmet, melyben a legendás mondat így hangozhatna: My name is Bond, P. Diddy Bond.

Természetesen filmes tervei mellett beszélt az új parfümről is, melyet Barack Obamának, Martin Luther Kingnek és Muhammad Alinak ajánlott. Szerinte Ők azok az afroamerikai emberek, akiket a fekete közösség szuperhősként, világmegváltóként tisztel.

Forrás: mtv.com

Csányi Bai

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. június 25.

Ella Henderson – Take Care Of You

A többszörös platinalemezes, Brit Award jelölt Ella Henderson vadonatúj kiadvánnyal jelentkezett. Tovább

2020. június 25.

Soha véget nem érő videóklippel kápráztat el a TOP

A tavaly a Szigetet is felvillanyozó alternatív duó igen különleges módját választotta a klipgyártásnak: ezúttal saját rajongóit vetette be, így „Level of Concern” című dalukhoz egy never-ending és mindig megújuló klip készül. A jelen idő nem véletlen, hiszen éppen most is, valós időben forog, a YouTubeon. Tovább

2020. június 25.

Ezzel a klasszikussa Robin Schulz & Wesl berobbantja a slágerlistákat

Robin Schulz minden idők egyik legkedveltebb partizenéjét porolta le és közel 25 év után olyan köntösben hozta vissza, ami garantáltan a feldolgozás-kritikusok elismerését is viszi majd. Nem gyanú, hanem tény, hogy ez bizony a nyár slágere lesz!
  Tovább

2020. június 24.

Bejelentették az első fellépőket régiónk egyetlen idei nagyfesztiváljára, az újvidéki EXITre

Bejelentették az augusztus közepére tolódott EXIT fesztivál első 30 fellépőjét, valamint a programhelyszíneket. Régiónk egyetlen idei nagyfesztiválja - nem meglepő módon - főleg Európára és az elektronikus színtérre fókuszál majd. Amelie Lens (B), Black Coffee (ZA), Nina Kraviz (RUS), Paul Kalkbrenner (D), Boris Brejcha (D), a Tale Of Us (I), Robin Schulz (D), az Ofenbach (F), a Laibach (SLO), LTJ Bukem feat Dynamite MC (D), valamint a 20 évvel ezelőtt első EXIT egyik headlinere, Roni Size (UK) is elfogadta a szervezők meghívását. Tovább

2020. június 10.

Lady Gaga már alig várja, hogy együtt bulizzunk – megjelent a Chromatica

Lady Gaga hatodik albumával egyszerre tér vissza dance-pop gyökereihez, miközben szövegeivel talán minden eddiginél komolyabb témákat feszeget. A mentális problémáiról is mindig őszintén mesélő énekes egy nemrég megjelent interjúban elmondta, hogy saját gyógyulásában is nagy szerepet játszott a Chromatica alkotói folyamata, és fordítva: a dalokra is nagy hatással volt az aktuális belső állapota. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky