3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2008. október 16. | déka

Sztárok kés alatt...Íme egy könyörtelen lista!

Copyright: MyMusic.hu

Sharon Osbourne, Ozzy hites felesége a minap durván savazni kezdte Nicole Kidmant egy amerikai talk show-ban. Nem csak ellene indított szóáradatot, hanem az összes „hazug ribanc” ellen, aki szerinte tagadja, hogy plasztikai műtéten vagy botox kezelésen esett volna át.

Tény, hogy Osbourne asszony nyíltan vállalja, több mint háromszázezer fontot költött már műtétekre és kezelésekre, és bevallott meggyőződése, hogy ha valami nem tetszik a testünkön, vagy nem tesz boldoggá, akkor változtassuk meg. „Mit kell ezen túl misztifikálni, vagy titkolni?!” – kérdezi ő.

„Úristen! Azok a hazugok, utálom őket, azokat a ringyókat. Állandóan azzal jönnek, hogy ’Ó, dehogy, nem tettem semmit’. Közben a szemöldökük már az eget verdesi. Nicole Kidman homloka úgy néz ki, mint egy kib*szott síkképernyős tévé!”. Az igazságosztó Sharon kirohanásán felbuzdulva a MyMusic sem tudott ellenállni egy kis mustrának. Szakértői vélemények alapján összegyűjtöttük a poptörténelem öt legszétszabottabb arcú (és testű) énekesnőjét, a listát pedig most közzé is tesszük.

5. Liza – aki mindig meglepődik

Amellett, hogy még számtalan más énekesnő felkerülhetett volna erre a listára, és nehéz volt a döntés, az utolsó helyen a mostanság igen meglepett arcú Liza Minelli szerepel. Az exférje által erőszakos, herpeszes alkoholistaként elkönyvelt művésznő szemöldök-, szem-, arc-felvarrása (illetve némi botox is) megtette hatását, a hatvankét éves díva egyre inkább elveszti azt, amit általában természetes emberi küldőnek szoktak nevezni.

4. Fergie – a kis agresszív

Amikor először láthattuk a tévében (itt Magyarországon), már akkor hasonlított a Men In Black I gonosz UFO nautájához (különösen abban a pillanatban, mikor a csákó hátrahúzta fején „az arcot” – igen tanulságos jelenet). Miss Stacy Ann Ferguson, a Black Eyed Peas agresszívnek tűnő, ugribugri énekesnője, aki - félreértés ne essék - egyébként szex-szimbólum is, fiatal kora ellenére masszív beavatkozásokon van már túl. Mellnagyobbítás, homlok- és szemöldök-emelés (lásd Men In Black), orrműtét és botox injekciók természetesen mind-mind színesítik a hölgy eü-kartonját.

3. Tina – a szupernagyi

Mikor idén a Grammy gálán a maga is multi-grammy tulaj Tina mama letáncolta Beyoncét, kezdhettünk kételkedni a természet törvényeiben. Míg a huszonhét éves Beyoncé orrplasztikája és mini-orca implantátuma elég nyilvánvaló, a közel hetven éves Turner, bár egyértelműen látszik a plasztika, sokkal természetesebb hatást kelt. Tökéletesen sima bőrét arcfelvarrásnak, feltehetően lézeres kezeléseknek, kémiai hámlasztásoknak köszönheti, szemöldökét pedig vagy szemöldökfelvarrásnak, vagy egy-két botox injekciónak. Az orrát már fiatalabb korában megszépíttette, melleit a nyolcvanas évek végén cserélte nagyobbakra.
Mindenki tudja, hogy műtötték, valahogy mégsem haragszik rá senki érte.

2. Cher – a kétarcú

A lópofi Cher érdekessége abban rejlik, hogy nála nem lehetünk tanúi nagy, hirtelen változásoknak (mint például Madonna, vagy Melanie Griffith esetében), ő inkább fokozatosan vesztette el eredeti arcát egészen a nyolcvanas évek elejétől kezdve. 1967-ben, Sonny Bono mellett még egy egészen érdekes kinézetű, egzotikus fiatal nő tekintett ránk vissza a lemezborítóról, manapság, illetve az elmúlt években egy szintén fiatal, de már teljesen másik nőt láthatunk. A szemöldökét és arcát felvarratta, az orrát ő is lekeskenyíttette, ajkai vastagabbak lettek. Mellnagyobbítást és orca implantátumot (ezt tagadja) ő is igénybe vett. Az eredeti jobban tetszett.

1. Madonna – és a New York-i fekete szemek

Fontos kiemelni, hogy Madonna nem azért került a lista első helyére, mert neki van a legtöbb műtétje. Ez ugyanis valószínűleg nem igaz. A permanens tagadás juttatta ebbe a pozícióba. Mindent a makro-biotikus életmóddal, a sporttal, jógával és vallással, illetve a jó génjeivel magyaráz. Nem hajlandó beismerni, azt, ami nyilvánvaló. Körülbelül tíz évvel ezelőtt állt meg az öregedésben, majd kevéssel ezután elkezdett megfiatalodni. A nagy visszatérés Ray of Light egy más stílusú Madonnát tárt elénk, a pop királynője pedig ezek után már egyre ránc-mentesebb lett. Az arcfelvarrást, orrkarcsúsítást, botox injekciókat, szemráncműtétet, szemöldökemelést, mellnagyobbítást (B-ről C-re) mindig megmagyarázta valahogy. Most azonban, hogy többen látták karikás fekete szemeit napszemüveggel leplezve távozni egy new york-i orvosi központból, már nem nagyon tagadhat. A fekete szem az egyik bizonyíték, mint tipikus műtét utáni jel, a keze pedig a másik. Ha olyan tuti génjei lennének, akkor nem csak az arcán és nyakán, de a kezén sem lenne szottyadt a bőr.

Különdíjas

Michael Jacksont annyian piszkálják, mi nem tesszük. Annyit azért mégis mondanánk, hogy a zseniális zenész férfi létére azért kerülhetett ide, mert mikor megműttette magát – már a kifehéredésen túl -, azt szerette volna, ha Liz Taylorra hasonlít, de csak azt érte el, hogy most széthullik az arca. Így bezárult a kör. A különdíjért egyébként még versenyben volt a hiper-jótékony Bono (U2), aki szintén küldött egy kis botoxot és a szemeit is felvarratta.

déka

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. február 7.

A Future Islands új klippel fejeli meg új lemeze megjelenését

Pár napja érkezett meg a Future Islands hetedik albuma, a "People Who Aren't There Anymore". A 12 dalos anyag az amerikai banda számára egy új fejezetet jelöl: habár közel két évtizede már, hogy megalakultak, továbbra is folyamatosan új zenei kihívásokkal szórakoztatják egymást és saját magukat. Tovább

2024. február 6.

The Black Keys - új lemez és turné

A The Black Keys új dallal rúgja be 2024 motorját: mától minden platformon elérhető a Beautiful People (Stay High). Az új track egy új bejelentést is hozott: április 5-én érkezik a Grammy-díjas, ohiói banda tizenkettedik stúdióalbuma, az Ohio Prayers. Érdemes nyitott szemmel járni, mert hamarosan egy nemzetközi turné részleteiről is értesülhetünk! Tovább

2024. február 5.

A Cocteau Twins újra kiadta utolsó két lemezét

Újra kiadta utolsó két albumát punk gyökerekből sarjadó, majd a dream pop műfaj úttörőjévé váló skót Cocteau Twins. Apró érdekesség velük kapcsolatban, hogy az énekesnőjükről, Elisabeth Fraserről ősszel elneveztek egy aszteroidát... Az 1979 és 1997 között aktív csapat az 1993-as "Four-Calendar Café" és az 1996-os "Milk & Kisses" című kiadványaikat frissítette fel, ezúttal a 4AD kiadó gondozásában. A lépés különlegessége, hogy az Amerikai Egyesült Államokban a két lemez most először lesz kapható vinylen is. Tovább

2023. október 2.

A The National meglepetésalbummal jelentkezik

A The National egy meglepetéslemezzel örvendezteti meg rajongóit: a banda múlt pénteken a Cincinattiben tartott Homecoming Festival nevű eseményén jelentette be a 12 dalos album mai érkezését. A "Laugh Track" az áprilisban kiadott "First Two Pages of Frankenstein" című korong kísérője, szerzeményei nagyrészt ugyanabban az időszakban születtek. Tovább

2023. október 2.

Megérkezett az új Ed Sheeran

A korábbihoz hasonlóan az ’Autumn Variations’ lemezt is a Grammy-díjas The National indie-zenekar tagja, Aaron Dessner produceri közreműködésével hozták tető alá, akit közös barátjukon, Taylor Swiften keresztül ismert meg Ed Sheeran. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky