3429 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2008. október 16. | déka

Sztárok kés alatt...Íme egy könyörtelen lista!

Copyright: MyMusic.hu

Sharon Osbourne, Ozzy hites felesége a minap durván savazni kezdte Nicole Kidmant egy amerikai talk show-ban. Nem csak ellene indított szóáradatot, hanem az összes „hazug ribanc” ellen, aki szerinte tagadja, hogy plasztikai műtéten vagy botox kezelésen esett volna át.

Tény, hogy Osbourne asszony nyíltan vállalja, több mint háromszázezer fontot költött már műtétekre és kezelésekre, és bevallott meggyőződése, hogy ha valami nem tetszik a testünkön, vagy nem tesz boldoggá, akkor változtassuk meg. „Mit kell ezen túl misztifikálni, vagy titkolni?!” – kérdezi ő.

„Úristen! Azok a hazugok, utálom őket, azokat a ringyókat. Állandóan azzal jönnek, hogy ’Ó, dehogy, nem tettem semmit’. Közben a szemöldökük már az eget verdesi. Nicole Kidman homloka úgy néz ki, mint egy kib*szott síkképernyős tévé!”. Az igazságosztó Sharon kirohanásán felbuzdulva a MyMusic sem tudott ellenállni egy kis mustrának. Szakértői vélemények alapján összegyűjtöttük a poptörténelem öt legszétszabottabb arcú (és testű) énekesnőjét, a listát pedig most közzé is tesszük.

5. Liza – aki mindig meglepődik

Amellett, hogy még számtalan más énekesnő felkerülhetett volna erre a listára, és nehéz volt a döntés, az utolsó helyen a mostanság igen meglepett arcú Liza Minelli szerepel. Az exférje által erőszakos, herpeszes alkoholistaként elkönyvelt művésznő szemöldök-, szem-, arc-felvarrása (illetve némi botox is) megtette hatását, a hatvankét éves díva egyre inkább elveszti azt, amit általában természetes emberi küldőnek szoktak nevezni.

4. Fergie – a kis agresszív

Amikor először láthattuk a tévében (itt Magyarországon), már akkor hasonlított a Men In Black I gonosz UFO nautájához (különösen abban a pillanatban, mikor a csákó hátrahúzta fején „az arcot” – igen tanulságos jelenet). Miss Stacy Ann Ferguson, a Black Eyed Peas agresszívnek tűnő, ugribugri énekesnője, aki - félreértés ne essék - egyébként szex-szimbólum is, fiatal kora ellenére masszív beavatkozásokon van már túl. Mellnagyobbítás, homlok- és szemöldök-emelés (lásd Men In Black), orrműtét és botox injekciók természetesen mind-mind színesítik a hölgy eü-kartonját.

3. Tina – a szupernagyi

Mikor idén a Grammy gálán a maga is multi-grammy tulaj Tina mama letáncolta Beyoncét, kezdhettünk kételkedni a természet törvényeiben. Míg a huszonhét éves Beyoncé orrplasztikája és mini-orca implantátuma elég nyilvánvaló, a közel hetven éves Turner, bár egyértelműen látszik a plasztika, sokkal természetesebb hatást kelt. Tökéletesen sima bőrét arcfelvarrásnak, feltehetően lézeres kezeléseknek, kémiai hámlasztásoknak köszönheti, szemöldökét pedig vagy szemöldökfelvarrásnak, vagy egy-két botox injekciónak. Az orrát már fiatalabb korában megszépíttette, melleit a nyolcvanas évek végén cserélte nagyobbakra.
Mindenki tudja, hogy műtötték, valahogy mégsem haragszik rá senki érte.

2. Cher – a kétarcú

A lópofi Cher érdekessége abban rejlik, hogy nála nem lehetünk tanúi nagy, hirtelen változásoknak (mint például Madonna, vagy Melanie Griffith esetében), ő inkább fokozatosan vesztette el eredeti arcát egészen a nyolcvanas évek elejétől kezdve. 1967-ben, Sonny Bono mellett még egy egészen érdekes kinézetű, egzotikus fiatal nő tekintett ránk vissza a lemezborítóról, manapság, illetve az elmúlt években egy szintén fiatal, de már teljesen másik nőt láthatunk. A szemöldökét és arcát felvarratta, az orrát ő is lekeskenyíttette, ajkai vastagabbak lettek. Mellnagyobbítást és orca implantátumot (ezt tagadja) ő is igénybe vett. Az eredeti jobban tetszett.

1. Madonna – és a New York-i fekete szemek

Fontos kiemelni, hogy Madonna nem azért került a lista első helyére, mert neki van a legtöbb műtétje. Ez ugyanis valószínűleg nem igaz. A permanens tagadás juttatta ebbe a pozícióba. Mindent a makro-biotikus életmóddal, a sporttal, jógával és vallással, illetve a jó génjeivel magyaráz. Nem hajlandó beismerni, azt, ami nyilvánvaló. Körülbelül tíz évvel ezelőtt állt meg az öregedésben, majd kevéssel ezután elkezdett megfiatalodni. A nagy visszatérés Ray of Light egy más stílusú Madonnát tárt elénk, a pop királynője pedig ezek után már egyre ránc-mentesebb lett. Az arcfelvarrást, orrkarcsúsítást, botox injekciókat, szemráncműtétet, szemöldökemelést, mellnagyobbítást (B-ről C-re) mindig megmagyarázta valahogy. Most azonban, hogy többen látták karikás fekete szemeit napszemüveggel leplezve távozni egy new york-i orvosi központból, már nem nagyon tagadhat. A fekete szem az egyik bizonyíték, mint tipikus műtét utáni jel, a keze pedig a másik. Ha olyan tuti génjei lennének, akkor nem csak az arcán és nyakán, de a kezén sem lenne szottyadt a bőr.

Különdíjas

Michael Jacksont annyian piszkálják, mi nem tesszük. Annyit azért mégis mondanánk, hogy a zseniális zenész férfi létére azért kerülhetett ide, mert mikor megműttette magát – már a kifehéredésen túl -, azt szerette volna, ha Liz Taylorra hasonlít, de csak azt érte el, hogy most széthullik az arca. Így bezárult a kör. A különdíjért egyébként még versenyben volt a hiper-jótékony Bono (U2), aki szintén küldött egy kis botoxot és a szemeit is felvarratta.

déka

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. július 8.

TINIE TEMPAH - WHOPPA

Tinie 2010-es, egetrengető berobbanása, a „Pass Out” után megérkezett a brit rapper legújabb dobása. A 31 éves londoni fenegyerek egy szuperszonikus kollaborációt hozott össze a mexikói Sofia Reyes és a kolumbiai szupersztár, Farina társaságában. A trió nemes egyszerűséggel tarolja a mezőnyt. Tovább

2020. július 7.

Nora En Pure & Lika Morgan a pörgős hétfőkhöz

Megérkezett a nyár és a hazai rádiók legújabb kedvence, Nora En Pure és Lika Morgan jóvoltából – itt az „In The Air”! Tovább

2020. június 25.

Ella Henderson – Take Care Of You

A többszörös platinalemezes, Brit Award jelölt Ella Henderson vadonatúj kiadvánnyal jelentkezett. Tovább

2020. június 25.

Soha véget nem érő videóklippel kápráztat el a TOP

A tavaly a Szigetet is felvillanyozó alternatív duó igen különleges módját választotta a klipgyártásnak: ezúttal saját rajongóit vetette be, így „Level of Concern” című dalukhoz egy never-ending és mindig megújuló klip készül. A jelen idő nem véletlen, hiszen éppen most is, valós időben forog, a YouTubeon. Tovább

2020. június 25.

Ezzel a klasszikussa Robin Schulz & Wesl berobbantja a slágerlistákat

Robin Schulz minden idők egyik legkedveltebb partizenéjét porolta le és közel 25 év után olyan köntösben hozta vissza, ami garantáltan a feldolgozás-kritikusok elismerését is viszi majd. Nem gyanú, hanem tény, hogy ez bizony a nyár slágere lesz!
  Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky