3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2008. szeptember 19. | Bakos Dalma

Így változnak a világsztárok - vicces képek!

Copyright:

Mindenkinek vannak „cikis” fotói, amit nem mutogatna szívesen a barátainak, hanem inkább elsüllyesztené, valahova nagyon mélyre, egy titkos fiókba. Vagy éppen olyan képei, amelyeken fel sem lehet ismerni minket.

Szerencsére nem csupán nekünk, hanem a sztároknak is vannak kevésbé előnyös, illetve megdöbbentő fényképei a múltból, most ezekből szemezgettünk – ilyen volt, ilyen lett.

Kezdjük a sort Madonnával. Az első kép a Like A Virgin-korszakát idézi fel. A póz, a tekintet – mint egy dacos kislány. Csaknem 20 év telt el azóta, de a csípőre tett kéz még mindig dukál.

A Pet Shop Boys bőrdzsekiről öltönyre váltott az évek folyamán.

 

Nézzük meg a soron következő énekesnőt, Kylie Minouge-ot! Egy biztos: ma már nem állná meg a helyét a kertésznadrág egy divatfotón sem.

A következő ikonunk a képen nem Győzike, hanem bizony az elbűvölő Gwen Stefani. A kép bizonyítja, hogy a szőke démon nem csak zeneileg tud megújulni.

Az arc a megszokott, a haj viszont döbbenetes: Justin Timberlake hajára kicsit túl sok dauer víz és zselé ment. Szólókarrierje kezdetére szerencsére rájött, hogy a göndör haj nem neki való.

Egy rivális ex-fiúcsapat egyik legsikeresebb tagja következik: Robbie Williams. Mintha ugyanazokat a hasonlóságokat látnánk felfedezni, mint Justin-nál: idióta séró, kamaszos vigyor. Ám ahogy láthatjuk, az évek elteltével ő is hatalmas változáson ment keresztül.

A cingár, bőrnadrágos Peter Gabriel idős korára picit kikerekedett, de semmit sem veszített a zsenialitásából. Sőt!

Geri Halliwell volt a Spice Girls-ben a szexi, pimasz lány. Nem állíthatjuk, hogy nem volt csinos feszülős, sokat sejtető brit zászlós ruhában– ám a visszafogott, szolid öltözék határozottan jobban áll neki.

Mariah Carey régi fotója legkevésbé égő – de azért hasonlítsuk össze a mostani képpel. Két külön kategória, nem igaz?

A göndörebb hajat egy másik hölgy is előszeretettel viselte: Jennifer Lopez. Mára alig maradtak hullámok, és a ruhatár sem emlékeztet a régi időkre.

Nick Cave régi fotója kicsit ijesztően hat, de szerencsére pozitív irányba változott.

Nézzünk meg egy másik „fűszeres lányt” is, talán a leghíresebbet. Íme Mrs. Beckham – vagyis azokban az időkben még csak Victoria, aki láthatólag mindig előszeretettel viselte a miniszoknyát.

Sorozatunk következő férfi szereplője jöjjön most: George Michael. Az arcvonásokból is látjuk, hoszzú idő telt el a gyöngyökkel díszített bőrdzseki és az elegáns öltöny között.

Az egyetlen énekesnő, aki hátrányára változott: a botrányhős Amy Winehouse. Ezt a két képet mindenki magában kommentálja – önmagukért beszélnek.

Persze akad olyan is, aki még mindig úgy néz ki, mint régen – Tom Waits.

Bakos Dalma

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2021. szeptember 28.

Circuit des Yeux a levegőben úszva harangozza be új albumát

Megérkezett a második dal és videóklip Circuit des Yeux, vagyis Haley Fohr, amerikai énekesnő-zeneszerző 2021. október 22-én megjelenő, "-io" című lemezéről, mely egyben a Matador Records kiadós debütálása is. Tovább

2021. szeptember 28.

A Radiohead új klippel és virtuális kiállítással nyitja az őszt

Videóklipet kapott a Radiohead nemrég megjelent dala, az "If You Say the Word", ami november 5-én érkező újrakiadás csomagjuk, a "KID A MNESIA" első előfutára. Az egyszerre nyomasztó, mégis magával ragadó kisfilm Kasper Häggström, norvég rendező keze munkája. Tovább

2021. augusztus 30.

Trent Reznorral és Atticus Ross-szal készített közös albumot Halsey

Az amerikai énekesnő 13 vadonatúj dalának producerei az Oscar-, Grammy-, és Golden Globe-díjas Trent Reznor (Nine Inch Nails) és Atticus Ross voltak. Ez volt az első olyan album, amelyet Reznor és Ross egy másik előadónak készített – a lemezen egyébként feltűnik Dave Grohl (Foo Fighters), Lindsey Buckingham (Fleetwod Mac) és Pino Palladino (NIN, The Who, John Mayer Trio) is. Tovább

2021. augusztus 30.

Fantasztikus újrakiadással jelenik meg a The Beatles utolsó stúdióalbuma

1969. január 2-án John Lennon, Paul McCartney, George Harrison és Ringo Starr gőzerővel belevetették magukat a próbákba, hogy végre visszatérhessenek oda, ahol igazán otton érzik magukat: a színpadra. Tovább

2021. május 8.

Új Coldplay

Chris Martinék 2019-ben jelentkeztek utoljára újdonsággal, de most végre megtörték a hallgatást. A zenekarra jellemző lélekig hatoló zene és őszinte szöveg a „Higher Power”-ben is szenzációsan talál egymásra, a végeredmény egy igazán felemelő, rádióbarát szerzemény lett. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky