Tvik | 2005. máj.. 31. 12:33 | 124 |
Ennek a 3-mal ezelõtti hsz-nak mi a mondanivalója 1 mondatban?
Mert nem értem. |
||
Nyiki | 2005. máj.. 31. 12:19 | 122 |
[quote:2767444372="CaptainLooser"]Dead Soul valoban igazat szolt!!
Es vegre kibujt a szog a zsakbol! mindenki "Jo ebedhez szol az Obituary!! Eljen a PACALMETAL!!!" musort akar...:DDD Mar bocs, de nehany adalek: A Viva a 12-20 eves korosztalyt celozza meg, popularis zenevel... Ergo maximum egy Pokolgep, meg Alvin+a... zenekarok fernek be, mert maskepp nincs nezettseg, nincs reklamkereslet= csodbe mennek... [/quote:2767444372] Az ég áldjon meg legalább néznéd meg hogy mit írtam és hallgasd meg hogy milyen zenét játszunk mielött általánosítasz! [link] |
||
Jani Liimatainen | 2005. máj.. 30. 16:45 | 118 |
Re: mer? [quote:07c571f80d="Anonymous"][quote:07c571f80d="Nyiki"][quote:07c571f80d="Sexy"]De miért? azért ez annyival pozitívabb, hogy itt nem leszünk bábok, mert itt se koreográfus, se zenetanár, se semmi nincs.[/quote:07c571f80d] Azért várd ki a végét testvér! Van ám egy szerzõdés amit alá kell írni a nyertes zenekarnak! Már szívbõl örülök neki hogy nem jutottonk be! Egyébként a Tehetségvadászat alatt én tehetséget értek és nem azt hogy ki milyen show men és mennyire tudja magát el adni! Én csak tényleg azt fájlalom hogy semmi visszajelzést nem kaptunk! Készültünk rá megírtuk a CD-t el is küldtük ahogy ílik és még csak le se sz..tak minket! Egyébként nem tudom mennyire játszunk populáris számokat de döntsétek el! [link] A hangzás és a minõség kicsit tré mert három éves a felvétel, de aki akarja le tudja venni a lényeget! Üdv Nyiki Symbol[/quote:07c571f80d] Monnyuk egyetértek. Mert a médiában is áradoztak elég keményen róla, mennyire is meg lett ez szerveze. Teljesen valótlan. Tehetségvadászattal is egyet kell értsek. De ez is olyan, mint ez a ferde szar világ. Az számít sztárnak meg jó zenének, akik jól táncol és jó színpadi sót csinál. De várjunk csak és hol e zene? Gondoltok itt csitri szpírsz nevû hölgyre (is), akinek még a koncerten a "thank you" is szalagról megy. Nem vagyok benne biztos, hogy eztafajta zenei irányzatot is errefelé kéne vinni...[/quote:07c571f80d] Ezt én írtam, bocsi... |
||
Anonymous | 2005. máj.. 30. 16:43 | 117 |
Re: mer? [quote:02ebc01fb5="Nyiki"][quote:02ebc01fb5="Sexy"]De miért? azért ez annyival pozitívabb, hogy itt nem leszünk bábok, mert itt se koreográfus, se zenetanár, se semmi nincs.[/quote:02ebc01fb5] Azért várd ki a végét testvér! Van ám egy szerzõdés amit alá kell írni a nyertes zenekarnak! Már szívbõl örülök neki hogy nem jutottonk be! Egyébként a Tehetségvadászat alatt én tehetséget értek és nem azt hogy ki milyen show men és mennyire tudja magát el adni! Én csak tényleg azt fájlalom hogy semmi visszajelzést nem kaptunk! Készültünk rá megírtuk a CD-t el is küldtük ahogy ílik és még csak le se sz..tak minket! Egyébként nem tudom mennyire játszunk populáris számokat de döntsétek el! [link] A hangzás és a minõség kicsit tré mert három éves a felvétel, de aki akarja le tudja venni a lényeget! Üdv Nyiki Symbol[/quote:02ebc01fb5] Monnyuk egyetértek. Mert a médiában is áradoztak elég keményen róla, mennyire is meg lett ez szerveze. Teljesen valótlan. Tehetségvadászattal is egyet kell értsek. De ez is olyan, mint ez a ferde szar világ. Az számít sztárnak meg jó zenének, akik jól táncol és jó színpadi sót csinál. De várjunk csak és hol e zene? Gondoltok itt csitri szpírsz nevû hölgyre (is), akinek még a koncerten a "thank you" is szalagról megy. Nem vagyok benne biztos, hogy eztafajta zenei irányzatot is errefelé kéne vinni... |
||
árpa | 2005. máj.. 30. 15:17 | 116 |
Melitta,
A bulin a sorrendet mi alapján döntöttétek el? Ezt még mindig nem értem. Amúgy meg a szombati programot nem rakjátok fel a homepagere? |
||