3429 zenekar 12451 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Események

2013. november 26.

Kettős jubilálás a Gödörben - a Smárton trió és a Bass Loco közös koncertje

Copyright:

Nem mindennapi eseményre kerül sor december 3-án, a Gödör Klubban. Az idén fennállásának 10. évét ünneplő Smárton trió közös jubileumi koncertet ad az idén szintén jubiláló 5 éves Bass Loco zenekarral, aminek apropóján olyan vendégzenészekkel egészül ki a két formáció, mint Mohai Tamás (gitár), Juhász Gábor (gitár), és Weisz Gábor (szaxofonok). A bemelegítésről ez alkalommal a műfaj egyik legígéretesebb fiatal zenekara, a Várvölgyi Szabolcs trió gondoskodik.

Az idén fennállásának tizedik évét ünneplő Smárton trió ezúttal egy rendhagyó, bővített felállással lép színpadra a Gödör Klubban. A zenekar vezető Sütő Márton egykori 'mestere' - Juhász Gábor az elmúlt években sokszor fordult meg a trió negyedik tagjaként a színpadon, ami ezúttal sem lesz másképp.

Akik egy kicsit is nyomon követték a zenekar munkásságát jól tudják, hogy rendszeresen találkozhattunk vendégzenészekkel a koncertjeiken, úgy mint Jónás Vera, Barabás Lőrinc, vagy éppen Harcsa Veronika, aki legutóbbi stúdió lemezükön is énekel néhány számban, illetve vele közösen készítették el a trió legutóbbi 'Do You Know' című klippjét. 

A dupla jubileumi buli másik fő fellépője, az inkább fúvós hangszerekre orientált Bass Loco zenekar is bővített felállással lép színpadra, olyan mesterekkel kiegészülve mint Mohai Tamás (gitár), és Weisz Gábor (szaxofon). Mi sem kézenfekvőbb tehát, hogy ha már együtt ünnepel a két zenekar, egy picit megbolondítsák a műsorukat. A Smárton trió repertoárjába néhány szám erejéig csatlakozik a Bass Loco fúvós szekciója, így Tettamanti Tamással, Weisz Gáborral, valamint Juhász Gáborral kiegészülve immár duplájára duzzad a trió.

Számos más meglepetésre is számíthatunk majd az este folyamán. Ezekből az egyik már publikus, miszerint a Bass Loco zenekar idén megjelent első CD lemezének újranyomott példányai mellett egy DVD anyaggal is készül, amihez ezen az estén lehet majd hozzájutni, korlátozott példányszámban.

A szervezők gondoskodtak a kellő mennyiségű habról a tortára, így az estét ezúttal egy ígéretes fiatal formáció, a Várvölgyi Szabolcs Trió nyitja meg, tehát érdemes  pontosan érkezni a Gödörbe.

December 3. (kedd) 20:00, Gödör Klub

20:00h - Várvölgyi Szabolcs Trió

21:00h - Bass Loco feat. Mohai Tamás és Weisz Gábor

22:15h - Smárton trio és Juhász Gábor with Horns

Jegyek elővételben a helyszínen: 800Ft / Az esemény napján: 1200Ft-os áron kaphatók! 

Több infó ITT.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. június 2.

Elmarad az idei Electric Castle Fesztivál Erdélyben

Idén júliusban rendezték volna a 8. Electric Castle fesztivált - Kolozsvár mellett a történelmi jelentőségű Bánffy Kastélyban-, de a járványügyi helyzetre való tekintettel jövő évre halasztják. Tovább

2020. március 12.

Bocsánat - befejezi a közös zenélést a Kistehén

A Kistehén tagjai közel húsz év zenélés után úgy döntöttek, befejezik a közös játékot. Azonban mielőtt végleg elköszönnének közönségüktől, a záróévben még megmerítkeznek a nyárban és a fesztiválokban. A Kistehén utolsó budapesti koncertje július 30-án lesz a Budapest Parkban. Aztán ezt is elviszik magukkal. Tovább

2020. március 7.

Budapesti klubkoncert kedvéért szakítja félbe fesztiválturnéját a Belle and Sebastian

A zenei szívmelengetés skót királya (és királynője), a Belle and Sebastian 2020. június 23-án a budapesti A38 Hajó színpadán ad majd koncertet. Első magyarországi fellépésük azért is különleges, mert ez lesz az egyetlen klubkoncert, amelynek kedvéért a zenekar kitérőt tesz nyári fesztiválturnéján, árulta el az A38. Tovább

2020. március 6.

Egy Van – látványos Kelemen Kabátban EP bemutató az Akváriumban

Miközben bemutatták a Végtelen című dalukra készült klipet a VOLT Film augusztusban indult utazós mozijának - a Road Movie  - egyik epizódjaként,  minden eddiginél fergetegesebb bulira készülnek, ami nem más, mint az  „Egy Van” című EP bemutató nagykoncertjük március 6-án az Akváriumban, amely minden eddiginél látványosabb lesz!
  Tovább

2020. február 26.

TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ 2020 – FOLKARÉNA 2020

Harminckilencedik alkalommal rendezik meg az élő népművészet összművészeti fesztiválját, az Országos Táncháztalálkozót és Kirakodóvásárt 2020. március 20-22. között, közel 2600 közreműködővel. A fő helyszín most is a Papp László Budapest Sportaréna lesz, ahol a küzdőtéren zajlanak majd az egymást váltó táncházak forgataga és a népművészeti vásár, valamint az esti gálaműsorok, de az összes további kisebb-nagyobb termet is kitöltjük párhuzamosan futó programjainkkal. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky