3427 zenekar 12457 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2013. február 7.

A Deutsche Telekom a Depeche Mode 2013-as nyári európai turnéjának támogatója

Copyright:

A távközlési vállalatcsoport mutatja be a Depeche Mode együttes turnéját 9 országban, 16 időpontban – májusban Magyarországon is. A Telekom világszerte kiállításokat szervez a Depeche Mode-rajongók alkotásaiból és emléktárgyaiból. A hazai rajongók számára a Magyar Telekom is különböző aktivitásokkal készül. 

A Deutsche Telekom partneri együttműködésre lépett a Depeche Mode-dal. Az idén májusban induló európai turné részeként a Telekom mutatja be a koncerteket kilenc országban, köztük Budapesten is. A Telekom a rajongók bevonásával kiállítást is szervez az Electronic Beats nemzetközi zenei program keretében, felvonultatva az együttes rajongóinak legérdekesebb alkotásait és emléktárgyait. Az együttes új, Delta Machine című albuma március 26-án jelenik meg a boltokban és elérhető lesz online is. Az első, Heaven című dal videoklipjét február 1-jén mutatták be. A Depeche Mode-dal folytatott partneri együttműködés részeként a Magyar Telekom aktivitásaiban részt vevő rajongók belépőjegyeket nyerhetnek az együttes májusi budapesti koncertjére, és akár az együttes tagjaival is találkozhatnak.  

„A Life is for Sharing szlogenünk áll tevékenységünk középpontjában a zenei események támogatása során is. A Depeche Mode-ra ma zenei idolként tekintenek a világ minden táján, az együttes rajongói köztudottan hűségesek és kommunikatívak, a banda fantasztikus koncertjeiről pedig legendák szólnak. Örülünk, hogy a zenekar támogatja az elképzeléseinket, és a Deutsche Telekom Csoportot választották partnerül a turné során. A Depeche Mode közösség bevonásával egyedülálló rajongói élményt szeretnénk teremteni, felhasználva technológiánkat, termékeinket és szolgáltatásainkat” - foglalta össze a partneri együttműködés jelentőségét Wolfgang Kampbartold, a Deutsche Telekom nemzetközi marketingkommunikációért és szponzorációért felelős alelnöke.
 
„Mindig fontos volt számunkra az innovatív technológia használata, melynek segítségével minden turné még nagyszerűbbé tehető, mint az előző – mondta az énekes Dave Gahan, aki nagy várakozással tekint az együttműködés elé. - A Deutsche Telekom támogatásával az eddigieknél sokkal több rajongónkkal oszthatjuk meg az élményt, sokkal többen lehetnek részesei európai turnénknak, függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak.”
 
A partnerség mindenekelőtt a rajongókra összpontosít. Az együttes rajongói a világ minden táján meghívást kapnak egy különleges kiállításon történő részvételre, ahol a legjobbak bemutathatják az együtteshez kötődő saját műalkotásaikat, illetve emléktárgyaikat. A Telekom Electronic Beats elnevezésű nemzetközi zenei programja keretében, egy virtuális show formájában zajlik majd a bemutató, valamint a kiválasztott városokban - mint Berlin, Varsó, Zágráb és Prága – a valóságban is kiállítják majd a legkiemelkedőbb és legérdekesebb műveket és tárgyakat.
 
A brit együttessel létrejött partneri együttműködéssel a Telekom folytatja hagyományait, hiszen olyan nemzetközi előadókkal és együttesekkel dolgozott a cég már eddig is, mint Katy Perry, a Foo Fighters, a Pet Shop Boys és Robbie Williams. A távközlési iparág egyik vezető vállalataként a Telekom szerteágazó tapasztalataival, innovatív termékeivel és médialehetőségeivel támogatja a turnét és az album megjelentetését is. 
 
A Depeche Mode egy jelenség a zene világában. Rajongóik szemében idollá váltak, népszerűségük töretlenül nőtt fennállásuk 33 éve során; az ifjúkori szinti-pop együttesből mára nemzetközileg ismert és elismert, stadionokat megtöltő sztárokká váltak. Legutóbbi, 2009/2010-es turnéjuk a több mint 2,5 millió eladott jeggyel minden rekordot megdöntött. 
 
A magyarországi aktivitásokkal kapcsolatban további részletek a közeljövőben várhatók a T-Mobile Facebook oldalán, valamint a www.telekom.hu weboldalon.
 
Európai koncert dátumok 2013-ban:
 
Athén, 13.05.10. péntek
Szófia, 13.05.12. vasárnap
Bukarest, 13.05.15. szerda
Budapest, 13.05.21. kedd
Zágráb,  13.05.23. csütörtök
Pozsony, 13.05.25. szombat
München, 13.06.01. szombat
Stuttgart, 13.06.03. hétfő
Frankfurt, 13.06.05. szerda
Berlin,  13.06.09. vasárnap
Lipcse, 13.06.11. kedd
Hamburg, 13.06.17. hétfő
Düsseldorf, 13.07.03. szerda
Düsseldorf, 13.07.05. péntek
Prága, 13.07.23. kedd
Varsó, 13.07.25. csütörtök
 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. február 7.

A Future Islands új klippel fejeli meg új lemeze megjelenését

Pár napja érkezett meg a Future Islands hetedik albuma, a "People Who Aren't There Anymore". A 12 dalos anyag az amerikai banda számára egy új fejezetet jelöl: habár közel két évtizede már, hogy megalakultak, továbbra is folyamatosan új zenei kihívásokkal szórakoztatják egymást és saját magukat. Tovább

2024. február 6.

The Black Keys - új lemez és turné

A The Black Keys új dallal rúgja be 2024 motorját: mától minden platformon elérhető a Beautiful People (Stay High). Az új track egy új bejelentést is hozott: április 5-én érkezik a Grammy-díjas, ohiói banda tizenkettedik stúdióalbuma, az Ohio Prayers. Érdemes nyitott szemmel járni, mert hamarosan egy nemzetközi turné részleteiről is értesülhetünk! Tovább

2024. február 5.

A Cocteau Twins újra kiadta utolsó két lemezét

Újra kiadta utolsó két albumát punk gyökerekből sarjadó, majd a dream pop műfaj úttörőjévé váló skót Cocteau Twins. Apró érdekesség velük kapcsolatban, hogy az énekesnőjükről, Elisabeth Fraserről ősszel elneveztek egy aszteroidát... Az 1979 és 1997 között aktív csapat az 1993-as "Four-Calendar Café" és az 1996-os "Milk & Kisses" című kiadványaikat frissítette fel, ezúttal a 4AD kiadó gondozásában. A lépés különlegessége, hogy az Amerikai Egyesült Államokban a két lemez most először lesz kapható vinylen is. Tovább

2023. október 2.

A The National meglepetésalbummal jelentkezik

A The National egy meglepetéslemezzel örvendezteti meg rajongóit: a banda múlt pénteken a Cincinattiben tartott Homecoming Festival nevű eseményén jelentette be a 12 dalos album mai érkezését. A "Laugh Track" az áprilisban kiadott "First Two Pages of Frankenstein" című korong kísérője, szerzeményei nagyrészt ugyanabban az időszakban születtek. Tovább

2023. október 2.

Megérkezett az új Ed Sheeran

A korábbihoz hasonlóan az ’Autumn Variations’ lemezt is a Grammy-díjas The National indie-zenekar tagja, Aaron Dessner produceri közreműködésével hozták tető alá, akit közös barátjukon, Taylor Swiften keresztül ismert meg Ed Sheeran. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky