3428 zenekar 12453 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Fishing on Orfű 2012

2012. június 19. | Anikó

Remek külföldi felhozatal, az idei Fishingen! Már csak pár nap! 

Copyright:

Már nem sokat kell aludnunk addig, hogy június 21-23. között a Fishing on Orfű-n találjuk magunkat. Az egyre népszerűbb alterfeszt nemcsak a magyar előadók javát vonultatja fel, hiszen ismét Orfűre látogat néhány külföldi sztár is, azaz a FOO 2012 sztárjai: Modestep, Maybeshewill, Ripoff Raskolnikov, Chew Lips, Longital, Astronautalis & Bleubird és a törzsvendégnek számító Inspector Cluzo is!  

Most nem részleteznénk a magyar előadók sorát, a FOO rajongóknak csak annyi az üzenet, hogy a megszokott kínálat ott lesz a fesztiválon! Nézzük meg inkább azt, hogy kik lesznek azok, akik a Fishing miatt ugranak be Magyarországra!  
 
Önkényesen kezdjük az Inspector Cluzoval, akik a 2010-es orfűi koncertjük óta már igencsak belopták magukat például az én szívembe is. A két tagból álló francia zenekar egy igazi jelenség. Aki teheti, nézze meg őket!
 

 
A brit Modestep stílusát az elektronikus rock – dubstep közé lőhetjük be. Úgy tűnik, hogy 2012-re már Orfűre is begyűrűzik a dupstep őrület, de hát tudjuk: az olyan korszerű. 
 

 
A Maybeshewill instrumentális rockot játszik elektronikus hatásokkal vegyítve. A banda 2005 óta működik és több tagcserén is túl van már, de a lényeg, hogy az aktuális formáció biztos feldobja majd az első nap hangulatát. 
 

 
Ripoff Raskolnikov-ot talán senkinek sem kell bemutatni. Az osztrák zenész szinte már hazajár Magyarországra. A blues kedvelőknek ez alkalommal is érdemes lesz leruccanni Orfűre, hogy egy tuti fesztiválon hallgathassák meg a kedvencüket. 
 

 
A Chew Lips sem első alkalommal látogat országunkban, de mivel éppen az új lemezükre készülnek, ezért a kíváncsi rajongók jó eséllyel belekóstolhatnak a szeptemberben megjelenő hanganyagba. 
 

 
A Longital egy olyan szlovák duó, akik az elektronikus hangzást némi trip-hop-ba oltják, és ebből alakul ki az a rájuk jellemző varázslatos hangulat.  
 

 
Az Astronautalis & Bleubirdfellépése a hip-hop rajongókat fogja a az A38 Színpadhoz láncolni. Astronautalis az indie hip-hop csillagaként fog ragyogni, Bleubird pedig a kísérleti hip-hop dallamaival dobja fel a FOO-t.
 

 
Évről-évre nő a Fishingen a külföldi fellépők száma, akik mindig tökéletesen beleillenek a feszt profiljába. Mi máris bekarikáztuk ezeket a koncerteket a programban!
 
Anikó

 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2012. december 13.

Fishing on Orfű 2013 – Kispál-nap és karácsonyi akció

A világ legnagyobb orfűi fesztiválja tematikus nappal bővíti programját 2013-ban. A június 19-22 között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű első napja a Kispál és a Borz előtt tiszteleg majd. Az immáron 4 naposra duzzadt alterfesztre december 24-ig akciósan 10990 Ft-ért lehet bérletet vásárolni. Tovább

2012. június 26.

Gyenge csuklójú lányok mászólábbal a Fishingen! – Galéria! 

Remélhetőleg még senki sem unja a Fishing on Orfűs beszámolókat, de az a nagy helyzet, hogy ezt még ki kell bírnotok. Ott hagytam abba a sztorit, hogy Palika egy állat, a Tej koncert meg vicces volt, de az este halad tovább a megszokott mederben, és távolról azért csak bele kellett hallgatni az Európa Kiadóba is.  Tovább

2012. június 26.

Lázadás! Statikus fröccstúra és Tej a Fishing harmadik napján! 

A Fishing harmadik napja elég lazán indult, ahhoz képest mennyire természetellenes mosollyal keltem fel. Mert ugye ki szereti, hogyha azért nem tud aludni, mert 800 fok van a sátorban, és nem kap levegőt?! Ezek után viszont beindult a fröccstúra projekt, csak kicsit másképp. Mert az egyszerű megoldások nem érdekelnek.  Tovább

2012. június 25.

Fishing on Orfűig telet az Isten Háta Mögött, és egyéb jóságok 

Fishing on Orfű második napján érkeztem meg a fesztiválra, és nemcsak azért éreztem totális extázist az első perctől kezdve, mert végre valahára leszállhattam a Budapest-Pécs IC-ről, hanem azért is, mert amikor megpillantottam a környezetet, már kárpótolva éreztem magam azért amiért ennyit kellett szívnom a megérkezésemig. Első fesztiválom a nyugalom szigetén.  Tovább

2012. június 25.

Első nap a Fishingen: agyeldobós katarzis és ufók! 

Mivel a tavalyi Fishing  számomra a szezon legjobb fesztiválja volt, ezért nagyon vártam milyen lesz a 2012-es. Sokáig gondolkoztam, hogy mit mondanék, mikor megkérik, jellemezzem az orfűi fesztivált. Jelentem a hétvégén megszületett a tökéletes jelző. A Fishong on Orfű a „szívem csücske fesztivál” kategória.  Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky