3429 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2012. február 3. | Schimi

Félrevezetett nyomozás: Amy Winehouse kérdéses halála 

Copyright:

Kétségek merültek fel Amy Winehouse tragikus halálát vizsgáló nyomozások során. A legfőbb ok az ügyében eljárt halottkém megkérdőjelezhető szakértelme. Amy Winehouse halálát érintő nyomozást utólag törvénytelennek nyilváníthatják. Nincs nyugalma halálában sem...

Amy Winehouse halálát érintő nyomozást utólag törvénytelennek nyilváníthatják, miután kétségek merültek fel a halottkém Suzanne Greenway szakértelmét és eljárását illetően.
 
A vizsgálat 2011. október 26-án a Szent Pancras Bíróságon történt, ahol megállapították, hogy az énekesnő halála napján ötször több alkoholt fogyasztott, mint a megengedett mennyiség.
 
Suzanne Greenway a halottkém a vizsgálat után azt állította, hogy Winehouse, akkora alkohol mennyiséget fogyasztott el, hogy véralkoholszintje 416 mg/dl volt. Ennek beláthatatlan következménye okozta az énekesnő hirtelen és váratlan halálát.
 
Kiderült, hogy Greenway novemberben, egy hónappal Amy halála körüli nyomozás befejezése után lemondott posztjáról, azzal az indokkal, hogy nem tud azonosulni a komoly követendő halottkémi szabályzattal. Amennyiben szabályokról van szó, azok értelmében Greenway jogtanácsosként kellett volna öt évig dolgozzon, a letöltött csupán két és fél éve helyett a jog társadalmában.
 
Ez a meglepő új információ azt jelentheti, hogy az a közel harminc ügy, amelyen a halottkém dolgozott korábban, köztük Amy Winehouse halálesete is, törvénytelennek nyilvánítható.
 
Amy 2011. július 23-án halt meg 27 évesen. Camdeni lakásában találták holtan. Sosem csinált titkot, abból, hogy jóban van a kokainnal. Valahol mindenki érzi, hogy halálát nem egy puszta lerészegedés okozta, ehhez nem kell szakértőnek lenni.
 
Forrás: gigwise.com
 

Schimi 

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2020. június 25.

Ella Henderson – Take Care Of You

A többszörös platinalemezes, Brit Award jelölt Ella Henderson vadonatúj kiadvánnyal jelentkezett. Tovább

2020. június 25.

Soha véget nem érő videóklippel kápráztat el a TOP

A tavaly a Szigetet is felvillanyozó alternatív duó igen különleges módját választotta a klipgyártásnak: ezúttal saját rajongóit vetette be, így „Level of Concern” című dalukhoz egy never-ending és mindig megújuló klip készül. A jelen idő nem véletlen, hiszen éppen most is, valós időben forog, a YouTubeon. Tovább

2020. június 25.

Ezzel a klasszikussa Robin Schulz & Wesl berobbantja a slágerlistákat

Robin Schulz minden idők egyik legkedveltebb partizenéjét porolta le és közel 25 év után olyan köntösben hozta vissza, ami garantáltan a feldolgozás-kritikusok elismerését is viszi majd. Nem gyanú, hanem tény, hogy ez bizony a nyár slágere lesz!
  Tovább

2020. június 24.

Bejelentették az első fellépőket régiónk egyetlen idei nagyfesztiváljára, az újvidéki EXITre

Bejelentették az augusztus közepére tolódott EXIT fesztivál első 30 fellépőjét, valamint a programhelyszíneket. Régiónk egyetlen idei nagyfesztiválja - nem meglepő módon - főleg Európára és az elektronikus színtérre fókuszál majd. Amelie Lens (B), Black Coffee (ZA), Nina Kraviz (RUS), Paul Kalkbrenner (D), Boris Brejcha (D), a Tale Of Us (I), Robin Schulz (D), az Ofenbach (F), a Laibach (SLO), LTJ Bukem feat Dynamite MC (D), valamint a 20 évvel ezelőtt első EXIT egyik headlinere, Roni Size (UK) is elfogadta a szervezők meghívását. Tovább

2020. június 10.

Lady Gaga már alig várja, hogy együtt bulizzunk – megjelent a Chromatica

Lady Gaga hatodik albumával egyszerre tér vissza dance-pop gyökereihez, miközben szövegeivel talán minden eddiginél komolyabb témákat feszeget. A mentális problémáiról is mindig őszintén mesélő énekes egy nemrég megjelent interjúban elmondta, hogy saját gyógyulásában is nagy szerepet játszott a Chromatica alkotói folyamata, és fordítva: a dalokra is nagy hatással volt az aktuális belső állapota. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky