3423 zenekar 12355 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2009. október 28.

Háttérzene szexhez, szakításhoz, béküléshez - Ramazzotti

Copyright:

A november 3-án a Budapest Sportarénában fellépő Eros Ramazzotti az alvilágon kívül szinte mindenhez képes romantikushoz vagy ahhoz közeli hangulatot teremteni. A következő gyűjtésben szakítás utáni vad szexhez, az örök szerelem hallucinációjához és a zátonyra futott párkapcsolathoz is ajánlunk háttérzenét.

A vallomás – Una Storia Importante

A kezdés természetesen nálunk is az, ami minden kapcsolat indítórugója, a kitárulkozás, ami egyelőre érzelmi, tehát nem combokról van szó. A latin szappanoperákból jól ismert, hanyatt fekve, magányosan álmodozó szerelmes karakter dala ez, akin ha jót is nevetünk, nem tagadhatjuk, hogy velünk is történt már hasonló. Melyik számra táncoljak rá hátulról? Sörözni vagy kaviározni hívjam? Elég józan vagyok ahhoz, hogy megszólaljak előtte? Ezek a haszontalan gondolatfoszlányok általában csak görcsössé tesznek, és a lényegről terelik el a figyelmet. Eros megmutatja, hogyan kell ezt csinálni: Álljunk meg egy pillanatra, beszéljünk őszintén / nézz a szemembe, mennyire akarlak énekli az olasz Una Storia Importante című számában, és ahogy hódításait elnézzük, valószínűleg tudja mit beszél.

A viIág tetején –  I Belong To You

Tapasztalatlanabbaknál majdnem minden esetben, később csak komoly összhang esetén tör elő a Na-ez-most-örökké-ilyen-jó-lesz-nekünk-érzés. A közös ház alaprajzainak megtervezése, játék a leendő gyerekek keresztneveivel és a közös öregkor felemlegetése jellemzi ezt az időszakot. Akik ebben vannak, bátran lazuljanak Eros és Anastacia duettjére, az I Belong To You a világ tetején szerelmeskedőknek szól.

Pillangók, ott belül – Per Me Per Sempre

Lassú kezdés; gyengéd, de erőteljes lökések; magabiztos beteljesülés és békés levezetés. A Per Me Per Sempre virágai, napfénye és csillagai között teljes nyugalomban burkolózhatnak egymásba a párok. Ramazzotti pillangói könnyedén emelik a csúcsra a gyengéd szexre vágyókat, akik még nem ismerik egymás testének minden négyzetmilliméterét.

A nyugodt évek – Più Bella Cosa

A Più Bella Cosával még mindig közel vagyunk az örök szerelemhez, de a lángolás csitulásával végre elindulhatunk a végtelen nyugalom felé. Ebben a dimenzióban már a másik tisztelete, tudásának és áldozatkészségének teljes megbecsülése is belép a legerősebb érzelmek közé. Eros szerint sosem lehet eleget énekelni a szerelemről. Hosszú, biztonságos, nyugodt kapcsolatban élőknek szól a dal, akik a másikat minden hülye hibája ellenére tudják szeretni.

Vér és verejték – Più Che Puoi

Persze minden kapcsolatban eljön az idő, amikor az ember elgondolkozik rajta, hogy medvecsapdát rejtsen a másik takarója alá vagy inkább katapultot szereltessen a vécécsészéjébe. A nők és a férfiak agyfelépítésének különbözőségeire épülő háborúból viszonylag kevés élvezhető kiút áll rendelkezésre, ezek közül mindenképp az ősi ösztönök által kirobbantott szex a legszimpatikusabb. Eros és Cher a Più Che Puoi című számmal kísérli meg elmondani, hogy talán eljött az utolsó kellemes pillanat a kapcsolatban, de azért ki kell élvezni. 


Piu Che Puoi ...from ChuChu - Click here for the most popular videos

Nem vagy egyedül – Non Siamo Soli

Ki más adhatna tanácsot a szakítás utáni üresség és vérszomj legyőzésében, mint a számos kapcsolatot maga mögött tudó Ramazzotti és Ricky Martin. A képlet egyszerű: nem vagyunk egyedül. A Non Siamo Soli univerzálisan használható a magány legyőzésére, így a megcsalt, elhagyott léleknek is menedéket nyújt, hiszen – mint éneklik –  a jövőt senki sem lophatja el. Élettel teli, vidám szám befordulás ellen.


[link]
Uploaded by Dragiman. - [link]

Játsszátok újra! –  Cose De La Vita

Már csak azért sem ajánlott túl mélyen befordulni, ha olyan hagyott el, akit szeretünk, mert mindig megmarad az esély egy újabb körre. A személyes tárgyak visszacserélése, véletlen találkozás egy buliban vagy a közös gyerek miatt megmaradt kapcsolat, mind-mind vezethet szakítás utáni szenvedélyes szexhez, ami ugyan lehet alkalmi is, de lehet, hogy abból születik újjá egy még erősebb kötelék. Az elválás és visszatérés Tina Turnertől sem áll messze, a Cose De La Vita-t az ő személye teszi még hitelesebbé.


[link] - Click here for another funny movie.

Eros Ramazotti
2009. november 03.  19:30
Papp László Budapest Sportaréna

Jegyárak:
Ülő: 7.900.-, 10.400.-, 13.200.-, 15.800.-, 20.000.-, 26.300.-
Álló: 13.600.-
Golden ring: 20.900.-

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

2024. július 1.

Duran Duran újra

A ’80-as és ’90-es éveket uraló, angol Synth-pop banda, a Duran Duran első öt stúdiólemeze – ’Duran Duran’, ’Rio’, ’Seven and the Ragged Tiger’, ’Notorious’, ’Big Thing’ – újra megjelenik 2024. július 19-én bakelit és CD formátumokban, újonnan maszterelt változatban. Tovább

2024. június 10.

Orville Peck és Kylie Minogue meg Diplo

Az álarcos énekes, Orville Peck a magyarok két nagy kedvencével: Kylie Minogue-gal és Diploval kollaborált: itt a „Midnight Ride”. Tovább

2024. június 3.

Érkezik Charli XCX

2024. június 7-én érkezik Charli XCX 'BRAT' című, hatodik stúdióalbuma CD és LP formátumban, és egy izgalmas klublemeznek ígérkezik. Tovább

2024. május 6.

Új Dua Lipa lemez jelent meg

Végre megérkezett a pop koronázatlan királynőjének, Dua Lipának harmadik nagylemeze, a Radical Optimism, amely 11 dalból áll. Az énekesnő egyedüllétét kiemelő album első felvétele beszédesen az „End Of An Era” (azaz: egy éra vége) címet viseli és olyan slágerek gyűjteménye, mint a „Houdini”, a „Training Season” és az „Illusion”. Dua „pszichedelikus popként” írja le új lemezét, megjegyezve róla, hogy „olyan kiállások és különféle hangzások keveréke ez, amit ha csukott szemmel hallgatsz, akkor egy kész, vizuális világ tárul eléd”. Tovább

2024. február 7.

A Future Islands új klippel fejeli meg új lemeze megjelenését

Pár napja érkezett meg a Future Islands hetedik albuma, a "People Who Aren't There Anymore". A 12 dalos anyag az amerikai banda számára egy új fejezetet jelöl: habár közel két évtizede már, hogy megalakultak, továbbra is folyamatosan új zenei kihívásokkal szórakoztatják egymást és saját magukat. Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky