3429 zenekar 12455 letölthető zene
Rovatok
Hirdetés
Külföldi

2009. április 20.

Gáz! Drágultak a Novarock-jegyek

Copyright:

Az osztrák szervezők szerint a Novarock-fesztivál idén sold-out lesz, azaz minden jegy elkel. Ennek dacára, vagy talán éppen ezért úgy határoztak, hogy az utolsó néhányezer jegyet drágábban árulják majd, amely kicsit furcsa az előzetesen kihirdetett árakhoz képest.

Az osztrák szervezők szerint a Novarock-fesztivál idén sold-out lesz, azaz minden jegy elkel. Az utolsó 10.000 darab belépőt 10 euróval drágábban árusítják, azaz itthon is ugyanennyivel kerül többe. Szerencsére még van az előző készletből valamennyi olcsóbb jegy, az eddigi 35.000 Ft-s áron, de ezek rohamosan fogynak.

Aki biztosan és olcsóbban akar ott lenni a fesztiválon, az már ne nagyon hezitáljon a vásárlással.

A furcsa és kellemetlen döntés hátteréről nincs információnk.

Szólj hozzá!

Csak regisztrált és belépett felhasználóink szólhatnak hozzá. Kattints ide a belépéshez! Regisztráció itt.

Hozzászólások
Vadinszky Kata 2009. jún. 12.  16:30 4
2 DB NOVAROCK JEGY AZ OLCSÓBBIK FAJTÁBÓL (ÉRTELEMSZERŰEN IGEN SÜRGŐS TEMPÓBAN) ELADÓ!
TEX-BŐL VETTÜK 38.000-ÉRT DARABJÁT, TELJESEN RENDBEN VANNAK, CSAK A BARÁTNŐM AKIVEL MENTEM VOLNA, VAKBÉLGYULLADÁST KAPOTT. (SUXXX)
SZÓVAL TEGYÜNK EGYMÁSNAK SZÍVESSÉGET ÉS VALAKI VEGYE MEG JÓ? LÉCCI :) ÉS TAPSOLJA MEG HELYETTEM A SLIPKNOTOT :(
0630 317 26 70
   
Séthy Viktor 2009. ápr. 22.  20:44 3
Ez jó!Előbb-utóbb lesz egy koncertem.Volt már sok,és most is hívnak Peruba,meg Kanadába,de egy fél vak lóba le merném fogadni,hogy valamikor valahol közelebb is játszom majd.Úgyhogy aki jegyet akar venni,az MÁR MOST megteheti,oszt maj' odaszólok,mikor játszom!
Mumus
   
karl boro 2009. ápr. 21.  03:19 2
már bocs de az infó épp az hogy függetllenül bármivan az uccsó 10 ezer jegyet faszomtuja mér drágábban adják. már bocs de ez fos...
   
tranus 2009. ápr. 20.  16:08 1
Annyi hozzáfűzivalóm lenne, hogy kellemetlennek lehet kellmetlen a döntés, de furcsának semmiképpen sem nevezném. A magyar koncertektől, fesztiváloktól kezdve a külföldi legnagyobb fesztiválokig sávos elővételek vannak, ami azt jelenti, hogy egy darabig X forintba/euróba kerül egy jegy, majd, ahogy az idő közeledik egyre drágább lesz ugyanaz a szolgáltatás. Ennek az a célja, hogy az emberek elővétben vásároljanak jegyeket. A lényeg, hogy egyelőre van az olcsóbb jegyből nálunk, de ezek fogynak, szóval igyekezzen megvenni aki nem drágábban akarja.

Üdv: Pintér Norbert // BPRNR, novarock.hu
   

2020. július 8.

TINIE TEMPAH - WHOPPA

Tinie 2010-es, egetrengető berobbanása, a „Pass Out” után megérkezett a brit rapper legújabb dobása. A 31 éves londoni fenegyerek egy szuperszonikus kollaborációt hozott össze a mexikói Sofia Reyes és a kolumbiai szupersztár, Farina társaságában. A trió nemes egyszerűséggel tarolja a mezőnyt. Tovább

2020. július 7.

Nora En Pure & Lika Morgan a pörgős hétfőkhöz

Megérkezett a nyár és a hazai rádiók legújabb kedvence, Nora En Pure és Lika Morgan jóvoltából – itt az „In The Air”! Tovább

2020. június 25.

Ella Henderson – Take Care Of You

A többszörös platinalemezes, Brit Award jelölt Ella Henderson vadonatúj kiadvánnyal jelentkezett. Tovább

2020. június 25.

Soha véget nem érő videóklippel kápráztat el a TOP

A tavaly a Szigetet is felvillanyozó alternatív duó igen különleges módját választotta a klipgyártásnak: ezúttal saját rajongóit vetette be, így „Level of Concern” című dalukhoz egy never-ending és mindig megújuló klip készül. A jelen idő nem véletlen, hiszen éppen most is, valós időben forog, a YouTubeon. Tovább

2020. június 25.

Ezzel a klasszikussa Robin Schulz & Wesl berobbantja a slágerlistákat

Robin Schulz minden idők egyik legkedveltebb partizenéjét porolta le és közel 25 év után olyan köntösben hozta vissza, ami garantáltan a feldolgozás-kritikusok elismerését is viszi majd. Nem gyanú, hanem tény, hogy ez bizony a nyár slágere lesz!
  Tovább

magyar | english | deutsch | espanol | francais | romana | polski | slovensky